Ce voblere folositi ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Wave-nu ma sperie pretul de 400k dar nu sunt foarte convins ca vreau sa dau atatia bani ptr. ceva experimental, cand am Rapala chiar si la acelasi pret , pe care le cunosc si stiu cum merg si care nu m-au dezamagit pana acum.
Bogank-din ungaria de la Szeged - la depozit, sunt pe la 6 euro. Mai aduce cineva in piata in Arad la 280-300k, la comanda.
Bogank-din ungaria de la Szeged - la depozit, sunt pe la 6 euro. Mai aduce cineva in piata in Arad la 280-300k, la comanda.
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Este si asta o observatie 100% corecta, 99% din voblere au burta alba, sau colorata in nuante pale. Daca zici ca ala e "floating" si ti-a placut, cumpara-l si incearca-l. Daca nu da randament, facem schimb. Ala 'floating" contra orice vobler "suspending" din trusa mea.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
550.000 pe un vobler???Chiar de m-ar da banii afara din casa,tot nu mi-as lua asa scumpeturi.De fapt sunt consumabile si trebuie sa te gandesti ca oricand poti sa-l pierzi...Eram si sunt Fun Rapala,dar de cand am descoperit Salmo,raportul pret-calitate mi se pare excelent.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Intr-adevar, Salmo sunt super OK. Am prins mai mult cu Salmo decat cu Rapala la iesirea asta, iar popperul ala al lui Gyorg a facut minuni (dar asta se explica prin faptul ca nu aveam modelele potrivite de la Rapala).
In schimb, consider ca fiecare din noi trebuie sa mai investim si in experimente... Altfel inca pescuiam cu totii cu Germina si linguri de la Auto-Moto-Velo!
In schimb, consider ca fiecare din noi trebuie sa mai investim si in experimente... Altfel inca pescuiam cu totii cu Germina si linguri de la Auto-Moto-Velo!