ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de Adi G » 17 Iun 2013, 22:10

bogdan82 scrie: pescarul prinde pestele, nu scula
de acord! ai dreptate...

bogdan82 scrie:nu am niciun dubiu domnu :)
nici io!
Adi G scrie:CACI COMBO-UL MEU PRINDE MAI MULTZI PESTI CA AL TAU....
:lol: :wink:

cand mai ajung prin galatzi, ar trebui sa tragem o partida... ca sa vedem dom'le, cum ii treaba cu sculele astea... :lol: :lol: :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 17 Iun 2013, 22:12

ne auzim domnu ... lasa si tu un offline sau un mail si mergem :)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Iun 2013, 06:53

bogdan82 scrie:.... am si io piticii mei pe creier cultivati din frageda pruncie(io la 12 ani nu visam la masinute teleghidate, ci la un DAM Exquisite MDS si un Abu Garcia din carbon)
obsession :lol1: :crazy1:
te sun mai tarziu

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 18 Iun 2013, 19:26

Am schimbat barca :D . Sper sa o las la apa cat de curand, ca nu se asorteaza culoarea cu iarba.

Imagine
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Iun 2013, 20:47

Ai facut o alegere buna. :wink:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 18 Iun 2013, 21:41

tudor scrie:Ai facut o alegere buna. :wink:
Si tu ai o mare parte de vina! :)
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iun 2013, 14:26

Adrian SB scrie:Am schimbat barca :D . Sper sa o las la apa cat de curand, ca nu se asorteaza culoarea cu iarba.

Imagine
Naspa ,cam mare pentru doar doua persoane :lol: .Glumesc,sa o folositi sanatosi si cu folos. :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Iun 2013, 15:02

Topwater,

un raspuns detaliat ai primit de la Bogan care exlica clar cat de pline de compromisuri sunt lansetele de serie.

In plus St.Croix are modele de blankuri bune, mediocre si submediocre in diferite proportii.

In ultimul timp m-am intalnit cu multe modele mediocre si submediocre mai ales de fly seria Imperial (am montat si pescuit 3 modele si toate dicutabile ca actiune). Din blankuri facute exclusiv pe computer de ingineri nu ai la ce sa te astepti.

Nu e nici o garantie ca St.Croix face in acest moment blankuri care isi merita banii, cu exceptia unor modele resusite multe modele sunt praf si la precizi puterii / actiunii raportat la pentru scorul premium de 180-230 $ cerut pe un blank SCV.

Daca la inceputuri Phenix a folosit blankuri G.Loomis de cand fost cumparat de coreeni Phenix a investit in R&D si face blankuri mai bune ca St.Croix ca capitolul actiune si putere fara aduca arunce in ochi denumiri pompoaseede marketing IPC,.ART ,TET :lol:

Firme cu traditie ca Lamiglas, G.Loomis , NFC si japonezii fac blankuri mult bune decat St.Croix care se ocuap ami mult de imaginea produselor si ami putin de calitate si precizie

St.Croix ia avut o politica de marire exagerata a preturilor din anii 2000 cand nu juca in segmentul premium, ei au cerut si unii au platit :wink:

Verifica cat costa in 1998 capul de serie la un model G.Loomis GLX, un model top Sage si prin comparatie cat costa in 1998 un Legend de spinning si fly si o sa ai un soc :lol:

VW din masini populare au devenit rapid masini scumpe dar macar au crescut calitatea si au adus tehnologii noi la motoare , St.Croix ce a facut in afara de copiat?

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de topwater2 » 19 Iun 2013, 16:09

Nu asta te-am intrebat.
Am intrebat de ce rodbuilderii lor nu stiu sa aleaga sau sa pozitioneze niste inele.

Daca iar ai de gand sa scrii o pagina pe langa, las-o balta.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Iun 2013, 17:15

Nu sunt observatii valabile doar pentru lansetele St.Croix

1. Fac un compromis cu un montaj nespecializat bun pentru fire subtiri si groase pe lasnetele entry si medium price. Cativa producatori au montat si micro pe un numar limitat de seriide alsnete sub 200$ dar montajul este si el de buget.

2. un numar 1-2 inele in minus conteza la un nuamr de zecide mii de lansete produse anual, se pierde si timp cu montarea suplimentare a 100.000 de inele in plus

3. Inele mai mici se monteza mai greu comparativ cu inele mai mari deci se pierde timp

Totul se reduce la costuri, salvare de timp si implicit influenta asupra profitului si este valabil pentru orice lucru gandit de contabili :wink: care insemana excluderi si compromisuri

Scrie răspuns