ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Ok, daca tu stai de vorba doar cu care a facut sute de lansete perfecte... atunci clar ca nu ai ce discuta cu mine.In loc sa raspunzi la intrebari...alegi sa devii personal. Te las atunci ..spor.
Rear gripp-ul a fost alegerea mea si nu vad cum m-ar putea incomoda. Daca o sa prind vre-un peste care sa ma oblige sa il lipesc de antebrat...disconfortul va fi ultimul lucru care o sa-mi treaca prin minte.

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Asta conteaza, daca tu esti multumit si iti place...restul intradevar sunt vrajeli...poate cu timpul o sa iti schimbi parerea ce este comfortabil pe perioade lungi de folosinta, poate nu...important este sa fii multumit cu ce tii in mana.
Mi-as dori nespus de mult sa am atata timp sa merg la pescuit perioade lungi astfel incat sa ma plictisesc de grippul ala, ba chiar sa ajung sa urasc lanseta.
Cu ocazia deschiderii sezonului de pescuit, va urez un sincer kkt in batz tuturor.

Cu ocazia deschiderii sezonului de pescuit, va urez un sincer kkt in batz tuturor.

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Ma refeream la mandrina pentru lanseta de baitcasting,nu la cea de spinning...cristian.ene scrie:AdrianHD,
ai vazut-o ai pescuit cu ea , ai vazut cu este priza si pentru ce e buna?
Pentru aplicatii de forta mandrinele clasice (DSPSD, VSS) ofera o priza mai buna.
Ce spui tu este din categoria celor care au folosit inele Fuji TATSG pe lansete puternice si rezultatele s-au vazut![]()
Until next time....Tight Lines!
- kingofbeasts
- veteran
merge foarte bine si la M si MH . toata treaba e sa-i mai faci o piesa intermediara dintr-o EVA foarte dura sau ceva similar. Intr-un asemenea caz , piesa cu pricina asigura si un mai bun confort precum si un sprijin suplimentar talpii piciorului mulinetei (asemeni unei mandrine dintr-o bucata). Diferenta fata de o mandrina dintr-o bucata si o asemenea mandrina din 3 piese e ca i se permite blankului putina flexare si in zona aia la sarcini foarte mari.AdrianHD scrie:Chiar nu cred ca este o mandrina doar de fineturi....Nu vad de ce nu ar merge si pe un M sau MH....cristian.ene scrie: Este o mandrina dedicata aplicatiilor de finete unde exceleaza (aplicatii limitate la puterile UL, L ,ML cel mult Medium-jigging).
Greutatea adaugata lnsetei intr-o atare situatie e de 5-6 grame si senzitivitatea nu e afectata in rau ci chiar in bine.

De unde stii asta king ...ai facut sute de bete performante?
....nu?...atunci mucles
...

- kingofbeasts
- veteran

nu cantitate ci calitate

-
- veteran
una bucata fir stealth code red braid - spiderwire
una bucata set agrafe metalic - eagle claw
una bucata vobler xr75 - xcalibur