ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: ce ne mai cumparam
nu de la primul lanseu , dar in primele 10-15 min , am lasat dam effzettNemernic scrie:De la primul lanseu ?S.G. DRILL scrie:ieri am achizitionat un dam effzett kick-s si una cicada strike pro
am fost la pescuit dupa amiaza si le-am lasat tribut dunarii fara sa am capturi
![]()
![]()
![]()
si dupa doua ore , am lasat si strike pro

S.G. DRILL scrie:[...]
nu de la primul lanseu , dar in primele 10-15 min , am lasat dam effzett
si dupa doua ore , am lasat si strike pro

Nu te mai intrista man... ai vazut ca nu ratez nici o plasa, nici o cioata, copaci... mi-am pus amprenta peste tot.

...eu va tot spun de ceva vreme : sunt consumabile
...nu ?

...nu ?

ti-e usor sa zici, tu iti mai si faci giugeleold_radu scrie:...eu va tot spun de ceva vreme : sunt consumabile![]()
...nu ?

da chiar, nu mai bagi nimic nou?

Corect!old_radu scrie:...eu va tot spun de ceva vreme : sunt consumabile![]()
...nu ?

Noua achizitie - Abu Garcia Revo STX
Urmeaza - W&M SR Football Jig/Big Worm Casting Rod
Urmeaza - W&M SR Football Jig/Big Worm Casting Rod
...am mai lucrat ceva pt salau si somnGhenadie scrie:...tu iti mai si faci giugele![]()
da chiar, nu mai bagi nimic nou?![]()
...o sa "bag" ceva poze cat de curand , dar cand am timp , nu am chef si ...viceversa
Scuze pt off-topic !
Tocmai ce mi-am achizitionat un SHIMANO Rarenium CI4 4000
O doream de ceva timp
O doream de ceva timp

" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
- misulian
- utilizator constant
Sunline super PE 6 LB verde, l-am si pescuit o partida foarte multumit de el mai ales in privinta usurintei cu care lansez.
Acum am probleme cu recalibrarea fortei cu care lansez, din 10 lansari minim 3 erau pe malul celalalt. Pana acum am folosit PP 10 lb, tuf line duracast si spider wire. Dintre toate sunline e cel mai subtire, intr-adevar dupa prima partida marginea ineleleor este putin verde, asta nu ma deranjeaza, urmeaza sa vad cum se comporta in timp. Ca si nod folosesc dublu palomar, inca nu am avut probleme.
Acum am probleme cu recalibrarea fortei cu care lansez, din 10 lansari minim 3 erau pe malul celalalt. Pana acum am folosit PP 10 lb, tuf line duracast si spider wire. Dintre toate sunline e cel mai subtire, intr-adevar dupa prima partida marginea ineleleor este putin verde, asta nu ma deranjeaza, urmeaza sa vad cum se comporta in timp. Ca si nod folosesc dublu palomar, inca nu am avut probleme.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.