discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
costica_fishing
- veteran

-
nu! inseamna ca Maver la face in China! Deci nu e contrafacere.
daca era contrafacere scria pe el: G Loomis, Shimano, Shimamo sau, de ce nu, Nyke, Adibas, etc...

near the beer
-
taicanoe
- veteran

-
soriniusc scrie:Si eu ce sa cred acum fratilor, daca pe batu meu (maver stralis light plus spigot) e o eticheta mica mica pe cotor, si scrie "made in china"? Ca e maver facut in China sau e vreo contrafacere?

Te doare capu, nu mai sti ce sa mai crezi!
Multe brand-uri mari produc in china ... totul depinde de standardul de calitate pe care il pretinde respectiva firma de la producatorul chinez ...
- acel maver e original - produs in china.
S'altare și bunăstare !
-
sorinB
- veteran

Mersi foarte fain, taicanoe si costica, mi-a mai venit inima la loc

Nu de alta dar cred ca sunt un fan maver in devenire, si n-as fi vrut sa ma descurajez asa usor. Oricum, de unde l-am luat, nu fac ei " treburi slabe"

-
cipic
- veteran

Si eu am doua bete Maver si nu scrie pe nici unul made in China!!!Nu vad de ce ar produce Maver bete in China!!!Cine stie,poate s-au prostit si italienii astia!!!
-
onesti
- veteran

cipic scrie:Nu vad de ce ar produce Maver bete in China!!!
Poate pt c-ar iesi mai ieftin! Italienii.
-
taicanoe
- veteran

-
cipic scrie:Si eu am doua bete Maver si nu scrie pe nici unul made in China!!!Nu vad de ce ar produce Maver bete in China!!!Cine stie,poate s-au prostit si italienii astia!!!
Maver chiar produce in China. Daca vrei sa te convingi incearca sa iei legatura cu importatorul ... pe cotor e o bulina mica autocolanta pe care scrie made in china. Sunt foarte putine modele de maver care se mai produc in italia ... din pacate
S'altare și bunăstare !