Ce a mai furat chinezu' ?!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
[quote="razvan m."]
Incearca sa cuti cu google "Skater lure" sa vezi daca gasesti voblerul asta. In afara de ceva jucarie Bart Simpson nu vei gasi..[/quote]
Ai noroc ca esti tu he!he! Pa altii ii afuriseam de mult he!he! Am scris mai sus , da o sa dau un exemplu . Deci , sa luam bunaoara Sammy de la Lucky Craft . Ii un stick-bait . Da unii l-au botezat "walker " . La fel Skitter-u de la Rapala . Ii un stick , da unii ii zic "walker" . Da o sa te coste o bere virtuala ca sa afli cine ii zice stick si cine "walker "he!he!
La fel si "Skater"-u . Deci ii un tip de naluca , nu naluca in sine . Sau cu alte cuvinte Salmo Slider ii un ..." skater ".
Fir Intins!!!
Incearca sa cuti cu google "Skater lure" sa vezi daca gasesti voblerul asta. In afara de ceva jucarie Bart Simpson nu vei gasi..[/quote]
Ai noroc ca esti tu he!he! Pa altii ii afuriseam de mult he!he! Am scris mai sus , da o sa dau un exemplu . Deci , sa luam bunaoara Sammy de la Lucky Craft . Ii un stick-bait . Da unii l-au botezat "walker " . La fel Skitter-u de la Rapala . Ii un stick , da unii ii zic "walker" . Da o sa te coste o bere virtuala ca sa afli cine ii zice stick si cine "walker "he!he!
La fel si "Skater"-u . Deci ii un tip de naluca , nu naluca in sine . Sau cu alte cuvinte Salmo Slider ii un ..." skater ".
Fir Intins!!!
Jean Scurtu scrie: Ma refeream la cineva ce a copiat aproape identic (cat de indentic se poate face manual)voblerele lui DADY,dar ai dreptate nu a copiat si numele DADY ,ci numele l-a copiat de la ...SALMO ca sa fie tacamul complet si sa nu fie identic.
deci cum sta treaba nea jean?Jean Scurtu scrie:Tocmai asta-i ghicitoarea si nu cauta departe,e aproape in aceeasi zona folclorica!!!
voblere Dady cu numele de Salmo?! si e din zona noastra?
cine? e secret?de ce?
stii ca un produs pe care il scoti pe piata nu mai este considerat o copie daca are cel putin 3(trei) detalii diferite de original?
cum poti copia ceva facut manual? ma refer la woblere,ca mie nu imi ies indentice niciodata,totdeuna un lucru facut manual nu v-a fi indentic cu anteriorul sau urmatorul facut in aceleasi conditii.
fratilor,nu inteleg un lucru poate imi explicati si mie cum sta treaba:
-ce naiba va(ne) intereseaza si va agitati atat cu chinezariile astea?
fac parte din cotidianul nostru al tuturor si nu vad de ce trebuie sa ma agit ca un creier de chinez -sa gandit sa copieze un produs al altei firme concurente,e problema firmei respective si chiar daca nu ar fi asa,ce puteti voi face?
parca pe alte subiecte de interes mai mare nu v-ati agitat atat.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator constant
voblere
In loc sa va bucurati ca,probabil,or sa ajunga si la noi si sigur vor fi mai ieftine decit originalul...sincer:citi dintre voi nu au putut dormi asta noapte din cauza chinezilor care.......
Am un prieten care are un magazin de scule de pescuit si a cumparat din Bucuresti de la ceva piata cu produse chinezesti voblere Rapala inclusiv cutiile semanau pe undeva cu originalul. Facute din ceva lemn. Pretul era 4 Ron. Singura lor problema este ca nu tare stau in pozitie ci se cam rastoarna in apa.Irod scrie:al drecu' chinezii astia, azi maine shi voblerele rapala se vor face tot in china
Nu erau Rapala facute in China, ci erau imitatii vandute pe piata neagra.
Eu am mai gasit la chinezi fir Shimano Tehnium (cel mai bun mono pentru crap) la 9 RON rola cand eu de fapt il iau cu 200 RON rola.
[quote="doc"]Bai,SF............idea ii ca i plina piata de gunoaie facute in china.ca de scria pe el SALMO MADE IN CHINA nu era nik.da scrie patinator aici ii buba. :idea:[/quote]
Mai Doc , citeste tot articolu ala , reciteste topicu , mai intreaba pe unii sau pe altii si dupa aia te apuci sa scrii .
Fir Intins!!!
Mai Doc , citeste tot articolu ala , reciteste topicu , mai intreaba pe unii sau pe altii si dupa aia te apuci sa scrii .
Fir Intins!!!