Ce a mai furat chinezu' ?!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

spec

Mesaj de spec » 22 Ian 2007, 18:09

editat de Michael

Razvane tu oare nu folosesti chinezarii ? eu zic ca cu siguranta folosesti sau ai folosit , daca cumperi cu buna stiinta produse furate din punct de vedere legal cum te numesti ?

SF are dreptate ! daca producatori produsului la comanda clar descris si acceptat in productie de serie in urma monstrelor prealabile de catre japonezi am fi fost noi romanii oare cum ne-am fi simtit daca alti ne-ar face hoti ?
Pe de alta parte de unde stie dl avocat ca astia nu au dreptul legal ca sa produca copii dupa salmo slider ? poate si-au cumparat dreptul ! :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Ian 2007, 18:23

Deci, Spec nu cred ne cunoastem ca sa iti permiti glumite din astea cu mine. Te rog sa citesti inainte regulamentul forumului, vei vedea acolo ca discutiile se poarta la nicvelul ideilor, nu al persoanelor.
Asa ca te rog abtine-te, altfel cer interventia moderatorilor.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 18:37

Spec tata, controleaza-te...atat iti spun :!: :!: :!:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 22 Ian 2007, 18:41

razvan m. scrie:Ca daca judecam asa, atunci si Dady l-a copiat pe Rapala sau pe cel care a inventat primul voblerul, dar care a avut nesansa de a ramane in anonimat.
Razvane,

Ma refeream la cineva ce a copiat aproape identic (cat de indentic se poate face manual)voblerele lui DADY,dar ai dreptate nu a copiat si numele DADY ,ci numele l-a copiat de la ...SALMO ca sa fie tacamul complet si sa nu fie identic.

Poate tu ghicesti cine e si imi vei da dreptate sau nu,ca pe mine ca pescar nu ma deranjeaza atata timp cat voblerul e bun si ma ajuta sa prind peste.

Doar voiam sa subliniez ca avem si noi chinezii nostrii ,nu are rost sa ne ascundem dupa deget.

Altfel ai dreptate cat timp roata a fost inventata nu o mai reinventam ,o punem doar sa mearga in directia dorita de noi.

Jean Scurtu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 18:43

pai cine e ala nea Jean, ca ma facusi curios!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 22 Ian 2007, 18:50

Tocmai asta-i ghicitoarea si nu cauta departe,e aproape in aceeasi zona folclorica!!!

Jean Scurtu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Ian 2007, 18:53

Spec , lasa-o mai moale , nu-i chiar asta esenta forumului !

Razvane , nu am nimic cu tine , da m-au distrat aia care au bagat dupa , io cred ca totusi ii la mintea cocosului ca nu poti merge la ICAST cu modelele altora , fara ca acestia sa stie . Te-ar da in judecata producatoru , dar daca a luat bani de la respectivu atunci tace si nici macar nu trebuie sa faca public acest lucru iar comisioanele functioneaza peste tot . Adica dau si o spaga ca sa obtina contractu . Si cum am zis , poti sa faci contracte cu mai multe firme pe acelasi produs . O casuta , o barcuta , etc. ce o fi , si tine cont ca nu bagi la nimeni mina in buzunar , dar daca faci gargara si te agiti ca vrabia in balega pina o vede pisica , ajungi sa platesti statului , si in banutii tai isi baga niste parlamentari minutele soioase . Normal , tre sa-ti calculezi posibilitatile , sa nu se intoarca impotriva ta , da sti cum ii , fiecare incearca sa-si astearna cit mai bine pentru el . Da asta ii "day to day life " , si se intimpla peste tot , chiar daca nu-i vizibila .
Nu-i vorba aici despre produse facute in fabrici fantoma , ci sint niste chestii legale care au ajuns si pe la urechile ICAST , ca de erau " chinezisme " sadea , ajungeau direct pe taraba fara atitea vrajeli . Parerea despre respectivele produse apare acolo , influentata sau nu .
Acuma ,io nu-s avocatu poporului chinez , da m-au distrat niste postari pe aici , desi felu in care se arunca unii sau altii nu-i deloc elegant , sau mai bine zis nu-i deloc de bucurie faptu ca se acuza asa de usor , motiv pentru care mi-am spus si eu parerea .

Fir Intins!!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 18:55

cred ca stiu la cine faci referire nea Jean, dar mie unu mi se par destul de diferite! sincer, si am dat cu multe din voblerele acelea!

nu asta conteaza...mie unu sa stiti ca putin imi pasa cu ce vobler prind peste, toata combinatia este sa prind! :D , dar am facut cat de cat o selectie si incerc sa ma axez pe acea selectie, marimi si culori diferite!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Ian 2007, 19:20

acesul lui spec a fost restrictionat, fiind o cunostiinta mai veche care nu are acces pe acest forum

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Ian 2007, 19:21

SF scrie:
io cred ca totusi ii la mintea cocosului ca nu poti merge la ICAST cu modelele altora , fara ca acestia sa stie . Te-ar da in judecata producatoru , dar daca a luat bani de la respectivu atunci tace si nici macar nu trebuie sa faca public acest lucru iar comisioanele functioneaza peste tot .
Incearca sa cuti cu google "Skater lure" sa vezi daca gasesti voblerul asta. In afara de ceva jucarie Bart Simpson nu vei gasi.

Eu cred ca li s-a taiat repede macaroana de catre cei de la Salmo. Cu atat mai mult cu cat ei vand si pe la americani.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns