Spec , lasa-o mai moale , nu-i chiar asta esenta forumului !
Razvane , nu am nimic cu tine , da m-au distrat aia care au bagat dupa , io cred ca totusi ii la mintea cocosului ca nu poti merge la ICAST cu modelele altora , fara ca acestia sa stie . Te-ar da in judecata producatoru , dar daca a luat bani de la respectivu atunci tace si nici macar nu trebuie sa faca public acest lucru iar comisioanele functioneaza peste tot . Adica dau si o spaga ca sa obtina contractu . Si cum am zis , poti sa faci contracte cu mai multe firme pe acelasi produs . O casuta , o barcuta , etc. ce o fi , si tine cont ca nu bagi la nimeni mina in buzunar , dar daca faci gargara si te agiti ca vrabia in balega pina o vede pisica , ajungi sa platesti statului , si in banutii tai isi baga niste parlamentari minutele soioase . Normal , tre sa-ti calculezi posibilitatile , sa nu se intoarca impotriva ta , da sti cum ii , fiecare incearca sa-si astearna cit mai bine pentru el . Da asta ii "day to day life " , si se intimpla peste tot , chiar daca nu-i vizibila .
Nu-i vorba aici despre produse facute in fabrici fantoma , ci sint niste chestii legale care au ajuns si pe la urechile ICAST , ca de erau " chinezisme " sadea , ajungeau direct pe taraba fara atitea vrajeli . Parerea despre respectivele produse apare acolo , influentata sau nu .
Acuma ,io nu-s avocatu poporului chinez , da m-au distrat niste postari pe aici , desi felu in care se arunca unii sau altii nu-i deloc elegant , sau mai bine zis nu-i deloc de bucurie faptu ca se acuza asa de usor , motiv pentru care mi-am spus si eu parerea .
Fir Intins!!!