caut gume !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Dec 2010, 21:36

daaa... ca iel o masurato.... sau daca o masurato e prost sa-ti zica si tie.. :lol:

mai Mariuse... hai ca iti zic io ! ca io stiu ! :lol:

fix 2,22 :D

ce rost are sa ntrebi d´astea... , daca cu ala o prins omu... poi cu ala o prins si gata... iar altceva nu mai conteaza :D nu ? :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Dec 2010, 22:08

:D corect, Dorule! :D
da io tot nu-l cred :twisted: Ia zi, Ilie! :cooler:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Dec 2010, 22:24

2,22 :lol: Vrei poze? :lol:
Am impresia ca m-am bagat intre astia cu zgarciu si acuma trag tare sa ma faulteze :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Dec 2010, 14:32

elias scrie:2,22 :lol: Vrei poze? :lol:
Am impresia ca m-am bagat intre astia cu zgarciu si acuma trag tare sa ma faulteze :lol:
Sper ca n-ai sters pozna aia din cauza mea, colega. :roll: uneori am tendinta sa sar peste cal, ce vrei...prea mult avant. :D
Vezi tu, in parte ai dreptate, astia cu zgarciurile, multi dintre ei niste nestemati si niste pretiosi, in mod paradoxal, provin tot din pescarul clasic de bobler, de oscilanta sau de musca. Desi se considera o specie evoluata, care discuta despre ultimele gaselnite si gadgeturi din bransa, ei sunt de fapt mereu niste ...gekako. :D
In plus, faulturile astea sunt relativ nevinovate, cred ca l-ar lasa rece si pe Pipo Inzaghi :lol:

After all, mi-a placut baiatul cu postulatele de mai sus, absolut geniale. :twisted:
East Spinning Team

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2010, 14:59

leba scrie:
Sper ca n-ai sters pozna aia din cauza mea, colega. :roll: uneori am tendinta sa sar peste cal, ce vrei...prea mult avant. :D
Vezi tu, in parte ai dreptate, astia cu zgarciurile, multi dintre ei niste nestemati si niste pretiosi, in mod paradoxal, provin tot din pescarul clasic de bobler, de oscilanta sau de musca. Desi se considera o specie evoluata, care discuta despre ultimele gaselnite si gadgeturi din bransa, ei sunt de fapt mereu niste ...gekako. :D
In plus, faulturile astea sunt relativ nevinovate, cred ca l-ar lasa rece si pe Pipo Inzaghi :lol:

After all, mi-a placut baiatul cu postulatele de mai sus, absolut geniale. :twisted:
Am sters-o ca nu era cine stie ce,dar no,cand vorbesc ceva nu o fac doar asa de dragul conversatiei :) In orice caz,cei care dau cu gume,si intr-adevar si o fac bine,au din partea mea tot respectul.Cum eu dau rar cu asa ceva si mai mult la nimereala mi-i se pare normal sa cad pe spate :lol: la shalaii lui Ovidiu de exemplu. :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Dec 2010, 15:34

Aferim, Ovidiu e blagoslovit, are haru coltosilor :D
Cum spuneam, pe mine nu m-a fulgerat sa-l bag pe adancime, poate si fiindca am lasat o doo pe Prut si nu e tocmai ieftin.
East Spinning Team

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Dec 2010, 20:15

ce ziceti de asta? :
http://www.youtube.com/watch?v=f6n9HoW6hho
e vorba de lb flat shiner de la savage gear. nu stiu la pesti cum o fi dar, pe mine ca pescar m-a prins. deci, l-a folosit cineva? daca nu l-a vazut cineva la vanzare? :roll:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Dec 2010, 20:28

Pai nu gasesti prin Germania?
Trebe sa fie...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Dec 2010, 21:18

gasesc dar pana vin de acolo se lipezeste oltul si se si tulubra iar :cry:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Dec 2010, 21:26

inca ceva, in afara de relax kopyto diamond , ce shaduri mai au burta bombata? din pozele de pe net nu pot sa-mi dau seama exact :roll:

Scrie răspuns