caut gume !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 03 Dec 2010, 11:03

aquaelement scrie:Va propun sa ramaneti cu picioarele pe pamant ,sunteti departe de subiect ...salaul are cu totul alte preocupari decat cele enumerate de voi .
Adrian Frunza are dreptate ,foarte multe aberati sunt lansate pe aceasta tema .... :)
poate ne spui si noua (sau dai un link unde s-a mai discutat ), care sunt preocuparile salaului sa venim mai cu picioarele pe pamant? :roll: :oops:
eu inca mai cred ca locuri diferite ,in zone diferite (geografic vorbind) determina comportament diferit la pesti. in plus pestii de talie diferita se comporta diferit. cand am inceput pescuitul , imi spunea bunicu asa:
pestii mari sunt mai "hoti" ca tine , daca vrei sa-i pacalesti trebuie sa le cunosti obiceiurile mai intai. pestii mari sunt batrani ca mosu , au vazut multe la viata lor si sunt mai lenesi .

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 03 Dec 2010, 11:16

pikeman:
suvoi il vezi tu de la suprafata, pe fund lucrurile stau cu totul altfel: o dala pusa de-a curmezisul, un copac adus de apa, o pila de beton, o groapa. Aici de regula raman aia mai carunti :lol: strapii aia mici misuna peste tot. Asta fuse contra teoria mea :lol: iar contra-contra teoria nr 1 (a ta) si 2 (a mea) imi spune ca salaul sta unde are baboi, iar baboii se trag in gropi la iernat 8) :lol: :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2010, 11:53

no, daca zici tu ca ii asa la hidrocentrala, nu ma bag :lol: nu vorbeam in aval sau amonte, vorbeam strict sub hidrocentrala si Olt pentru ca regele bestial acolo pescuie, pe olt, acum eu stiu cam ce gramaje se preteaza pe olt, scuze ca nu m-am exprimat, problema mea e ca nu ajung cu jiguri mici unde vreau io :P

si baboii is la groapa sau sub prag, ei bine sub prag nu e suvoiu asa puternic asta daca faci o analogie cu vantul care bate deasupra la o cladire si tu esti langa ea , o alta treaba ii ca dupa o pila de beton sau o piatra se formeaza contra suvoiul, loc bun de ambuscada, dar nu iarna ca nu is pesti mici acolo decat daca treaba asta se intampla pe salbatic langa mal unde e apa mai calda :P

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 03 Dec 2010, 12:22

si-n cada cand trag dopu daca pui o placa de beton tot iti extrag salau de dupa ea :lol: :lol: :lol: si "d-ala frumosu" nu asea :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Dec 2010, 13:23

stefanflorin scrie:si-n cada cand trag dopu daca pui o placa de beton tot iti extrag salau de dupa ea :lol: :lol: :lol: si "d-ala frumosu" nu asea :D
Cada sa fie cu hidromasaj, sau de care? :lol: :lol:
Ca imi iau si io... :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2010, 13:33

stefanflorin scrie:si-n cada cand trag dopu daca pui o placa de beton tot iti extrag salau de dupa ea :lol: :lol: :lol: si "d-ala frumosu" nu asea :D
na bun, aduc io placa, tu pui cada la bataie, si ii dam cu jiguri, eventual cumpar apartamentul de dedesubt si mai recuperez din alea care se duc in agatatori :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Dec 2010, 14:23

Mah baieti tre sa va zic ca nu sunt in elementul meu cand folosesc gume :lol:La shalau,nu va ganditi la altceva. :lol: Dar pe cuvant daca am folosit vreodata jigg-uri mai mici de 21gr.sub centrale pe Olt.Ba chiar alea de 28 imi pica bine.Nu stiu cum reusesc altzii sa dea cu d'alea mici,ma enervez sa nu simt nimik si sa nu testez un pic fundul apei.Dar cum ziceam,dau la asa ceva f.rar.Curios ca am si bulan cand le folosesc :lol: La mine voblerul e baza,iar la shaloo sub baraje JSR e nr.1 :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Dec 2010, 16:32

puah ! am crezut c-am intrat din greseala la cafenea... :D

adica colaj pi scurt ... mie imi suna cam ashe...

vine unu cu bulan de-i intimideaza pe toti... si la plezneala zice .. " ba davaaa in ... ca nu stiti nik ... , daca nu stiati... io´s cel mai viteaz si prind si in jakuzi... ", dupa care se trece brusc la greutatea divina a jigului ... ca apoi sa apara si partea opusa a monedei ... unu timid si modest... care cica " io ? io nu stiu nik ... dar hai sa schimb cu voi retete ... iote ce cozonac fac io "

sint curios care vrea sa mai mestece in mamaliga asta ? :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Dec 2010, 16:59

eu propun sa ramanem la gume pentru salau...
multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Dec 2010, 21:22

elias scrie:Mah baieti tre sa va zic ca nu sunt in elementul meu cand folosesc gume :lol:La shalau,nu va ganditi la altceva. :lol: Dar pe cuvant daca am folosit vreodata jigg-uri mai mici de 21gr.sub centrale pe Olt.Ba chiar alea de 28 imi pica bine.Nu stiu cum reusesc altzii sa dea cu d'alea mici,ma enervez sa nu simt nimik si sa nu testez un pic fundul apei.Dar cum ziceam,dau la asa ceva f.rar.Curios ca am si bulan cand le folosesc :lol: La mine voblerul e baza,iar la shaloo sub baraje JSR e nr.1 :wink:
Toate bune, pana la jointedu ala: pana la ce adancime il cobori? sau hai sa intreb altfel, la ce adancimi ai prins salai cu JSR?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns