Bologneze
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Bologneze
Salutare!
Vreau anul asta sa imi iau o bologneza calumea de 6 sau 7 metri.
NU vreu una exagerat de usoara insa vreau sa fie tzeapana, rezistenta de actiune medie sau mare si la un pret acceptabil.
Ce recomandari aveti in sensul asta?!
Vreau anul asta sa imi iau o bologneza calumea de 6 sau 7 metri.
NU vreu una exagerat de usoara insa vreau sa fie tzeapana, rezistenta de actiune medie sau mare si la un pret acceptabil.
Ce recomandari aveti in sensul asta?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
zi si tu cam cat vrei sa dai....
ca in general la lungimile astea daca nu-ti rupe punga,iti rupe mana!
exagerez acum........dar daca vrei totusi sa-ti iei ceva de doamne-ajuta sfatu meu e sa mai strangi ceva bani.
p la 200 ron si trabucco si maver au unele chiar decente!da daca vrei una "faina"....cam sari de 300.......

bologneze
Am avut si eu dilema asta ,pentru ca ceva de calitate tre sa dai de la 4 in sus ,am cautat am intrebat ,si am gasit ceva de la shimano cu 4 plus transport un tehnium 3600 si cred ca fac o afacere buna astept sa o primesc.As fi vrut sa-mi iau un maver ca am auzit numai cuvinte bune despre ele dar preturi pe masura.,trabucco am pus mana pe cateva dar cred ca nu se compara cu maver si shimano

pai parerea mea e ca ar trebui macar sa te uiti la o trabucco energhia...
eu mi-am luat una d 6 metri anu trecut si nu-mi pare rau!e un superbat!talon subtire,superusoara,inele multe.e nervoasa si cu rezerva mare de putere fara a pierde din sensibilitate.....si se si incadreaza in banii astia
eu ti-o recomand pe asta pt ca am pescuit cu ea......sunt sigur ca mai sunt multe altele bune.....da pe majoritatea probabil nici nu le-am vazut....ce sa mai zic d pus mana!