Bologneze

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dan popa
senior
senior

Re: bologneze

Mesaj de dan popa » 13 Feb 2008, 20:23

ando scrie:Am avut si eu dilema asta ,pentru ca ceva de calitate tre sa dai de la 4 in sus ,am cautat am intrebat ,si am gasit ceva de la shimano cu 4 plus transport un tehnium 3600 si cred ca fac o afacere buna astept sa o primesc.As fi vrut sa-mi iau un maver ca am auzit numai cuvinte bune despre ele dar preturi pe masura.,trabucco am pus mana pe cateva dar cred ca nu se compara cu maver si shimano :wink: :wink: :wink:
Stii proverbul ala...dai un ban dar stai in fata.....eu am luat un Maver Superlithium si e bestial...e foarte usor si de calitate foarte buna.
Pretul pe masura: 580 ron(de 6 metri)....si e facuta la Reglass.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Feb 2008, 21:11

:lol: armand zicea ca pana in 350ron vrea......asa ca astea ies din discutie.... :wink:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Feb 2008, 22:08

Pescuiesc destul de rar la Bolo...si sa tin blocati 6 milioane intr-un lucru pe care nu prea il folosesc nu mi se pare practic!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

ando
utilizator constant
utilizator constant

bologneze

Mesaj de ando » 16 Feb 2008, 15:46

Fratilor m-am dezumflat cei de la magazin au zis ca nu m-ai au tehnium ,in schimb am vazut un maver falcon 145 mx cu niste delaiii tehnice super stie cineva ceva despre el ?.....ca nu gasesc nimic pana in 5 hai 6 da sa merite ,tot am vrut eu un maver si acu tre sa pun mana pe asta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 17 Feb 2008, 10:21

ando scrie:Fratilor m-am dezumflat cei de la magazin au zis ca nu m-ai au tehnium ,in schimb am vazut un maver falcon 145 mx cu niste delaiii tehnice super stie cineva ceva despre el ?.....ca nu gasesc nimic pana in 5 hai 6 da sa merite ,tot am vrut eu un maver si acu tre sa pun mana pe asta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nu sunt pescar de stationar / bologneza, dar ma mai uit si la altceva cand intru prin magazine. Cum la Oradea Maver e destul de bine reprezentat, am pus mana si pe un Falcon bolo de 7m. Pare OK, mi-a placut ca e subtire si usor, are o tinuta buna. Atata ca nu mai e facut in Italia (Reglass), ca alte serii, ci in China. Si mai e culoarea (argintie - nichel), care nu prea ma incanta la un bat de pescuit. In rest e faina.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 17 Feb 2008, 18:25

Musti scrie:
ando scrie:Fratilor m-am dezumflat cei de la magazin au zis ca nu m-ai au tehnium ,in schimb am vazut un maver falcon 145 mx cu niste delaiii tehnice super stie cineva ceva despre el ?.....ca nu gasesc nimic pana in 5 hai 6 da sa merite ,tot am vrut eu un maver si acu tre sa pun mana pe asta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nu sunt pescar de stationar / bologneza, dar ma mai uit si la altceva cand intru prin magazine. Cum la Oradea Maver e destul de bine reprezentat, am pus mana si pe un Falcon bolo de 7m. Pare OK, mi-a placut ca e subtire si usor, are o tinuta buna. Atata ca nu mai e facut in Italia (Reglass), ca alte serii, ci in China. Si mai e culoarea (argintie - nichel), care nu prea ma incanta la un bat de pescuit. In rest e faina.
:lol: :lol: da....nici pe mine nu ma incanta tendinta asta de a face betele cat mai lucioase si impopotonate cu cat mai multe stickere care mai de care mai holografice...... :lol: :lol:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 17 Feb 2008, 20:24

Daca a inceput Maver sa fabrice in China...s-a dus d******i si caliatatea....iar de bolo, daca nu-i facuta la Reglass mai bine nu lua....parerea mea.

ando
utilizator constant
utilizator constant

bologneze

Mesaj de ando » 17 Feb 2008, 22:00

dan popa scrie:Daca a inceput Maver sa fabrice in China...s-a dus d******i si caliatatea....iar de bolo, daca nu-i facuta la Reglass mai bine nu lua....parerea mea.
Pai atunci recomanda-mi ceva sa fie facuta in italia pana in 700 ron si unde o gasesc sa cump

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 17 Feb 2008, 22:26

ando scrie: Pai atunci recomanda-mi ceva sa fie facuta in italia pana in 700 ron si unde o gasesc sa cump
Cam toate seriile mai vechi de la Maver sunt Reglass, made in Italy. Un exemplu ar fi Superlithium 23SL, 23MX, 11SL, etc. Incap linistit in pretul tau la lungimea de 6m (ca parca de 6 iti trebuia). Ar mai fi Z3 sau Grizzly. Ceva mai scumpe, mai grele si mai dure. Depinde la ce doresti sa pescuiesti.
Falcon-ul e mai nou si scrie limpede pe el: Made in China.

P.S. De unde esti? Sau doresti s-o iei online?

ando
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ando » 18 Feb 2008, 07:57

P.S. De unde esti? Sau doresti s-o iei online?[/quote]
Sunt din Neamt ,pe aici nu am gasit nimic de la maver iar online am gasit doar falconu si ceva shimano ,iar pe siturile de afara am vazut ceva dar nu stiu daca aduc in tara si cat te costa.Daca stii tu undeva pe net unde pot gasi ar fi o.k.Eu vreau una de 6 m cu actiune pana in 20 gr pentru

Scrie răspuns