De Bolo de la Cormoran ce parere aveti?!
Sunt si pe Totalfishing insa nu am tinut niciodata una in mana sa vad cum sta!
Bologneze
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
apropo d cormoran ce pot sa iti spun este ca au modele de bologneze super.......dar......si la preturi super...la preturi mai "normale" nu stiu nici un model care s-ar putea compara calitativ cu firmele amintite la inceputul topicului.......dar la nivel de high end.....oricand!
asa ca in banii astia nu cred ca merita......nu spun sigur pentru ca daca nu stiu eu,nu inseamna ca nu exista;)pana la urma tu esti masura tuturor sculelor pe care le folosesti.......degeaba iti spun io sau altu ca asta sau aia e buna.......tie tre sa ti se potriveasca......pescuitu e pana la urma o chestie subiectiva prin excelenta!degeaba ma uit io la tine cu admiratie ca tii in mana o undita sau lanseta de sute de euro dar cu care nu te simti tu bine in mana sau care nu ti se potriveste! 

detin si eu o bologneza cormoran care in primul an nu mi-a adus nici o satisfactie fapt care m-a determinat sa o dau la vanzare .cum nu am gasit clientul pt ea am pastrat-o si incet incet am adaptat-o la un altfel de pescuit pe care il practic pe prut .acum nu as mai renunta la ea. ca bologneza folosesc o lanseta mitchel de 6 m care e excelenta pt un pescuit de finete iar pretul e mediu si cred ca merita banii
Salut! Eu tot ce am vazut Eurocor, era de fibra de stica. Am cateva vergi si imi plac la nebunie. Merg bine pe dunare printre cioatePaul scrie:Destul de bune, dar mai grelute. Eu am una de 6 m de la Cormoran (Eurocor, sau ceva de genul asta), ceva mai veche, din material composit. Are o actiune in prima treime de la varf. Personal ma impac bine cu ea.

AU si Eurocoare din carbon sau compozit?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...