Boga Grip

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Noi 2008, 09:20

gripul meu e brand new, cand il luam cu mine nu prindeam nimic si-l caram aiurea cativa km...prefer sa fiu cat mai "sprinten" si daca e sa scot ceva, nu mi-e rusine sa pun mana.
mie mi se pare util doar din barca...cand esti "drumetz" ziua-ntreaga, cauti sa fii cat mai light.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Dec 2008, 22:35

Ehei dragii moshului... bata-va norocu' am trait sa o vad si pe asta: gata scosul salailor cu mana cu gafa etc...nu se face...deja suntem in 2009 lumea se schimba, extraterestrii tre' sa intre pe scnea si eu ma chinuiam cu mana... adica lucru manual... :D

am o bijuterie de scula de 29cm :D Alo la ce va duce mintea? ma shtrulubaticilor am BogaGrip! :))

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7801
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Dec 2008, 22:49

Si ai dreptate sa-l ai caci la anumiti pesti nu prea merge scosul cu mana pentru ca aluneca. Cleanul mare il scoti si dupa aia se zbate ca dracu. Deci ori se loveste peste tot in barca pentru ca ai fost obligat sa-i dai drumul din mana altfel erai cu ancora in geget, ori il iei cu grip-ul. Pe mine m-a decis lavracul, peste de mare, si primul pe care l-am prins pe un B'Freez 128 m-a si lasat cu un carlig in deget. Si intrase in lungime. Adica nu-l poti scoate continuand sa-ti gauresti pielea pana iese varful in alta parte si dupa aia il tai cu un cleste. Asa ca singura solutie e sa iei manerul lansetei in gura, musti tare, si cu clestele iti smulgi singur carligul. Doare dar trebuie facuta treaba de inadata ce ti s-a intamplat accidentul. Ca oricum te doare acolo. Asa nu te doare de doua ori.

O sa vezi, cum ti-am spus si pe privat, ca scula e mult mai buna decat concurenta, dar si pretul !

Tudor

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Ian 2009, 19:59

Mda, astazi a ajuns si al meu. Intr-adevar e scula serioasa, robusta si precisa. Sper sa extraga in curand si primul salau. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Ian 2009, 21:55

razvan m. scrie:Mda, astazi a ajuns si al meu. Intr-adevar e scula serioasa, robusta si precisa. Sper sa extraga in curand si primul salau. :D
scula de scula! nici Picard pe Enterprise nu avea asa ceva ;)

si eu sper sa numa prinda martie fara salau scos cu boga-grip...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns