discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Andrei
- veteran

-
-
Michael
- Moderator

poate facem de-un schimb...grip lung contra grip scurt...ce parere aveti?

-
razvan m.
- veteran

-
Dupa ce il primesc, poate ne intalnim prin Timisoara sa ne vedem "marfa"
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Michael
- Moderator

razvan m. scrie:Dupa ce il primesc, poate ne intalnim prin Timisoara sa ne vedem "marfa"
We have a deal.
este tot de la Berkley,inca are eticheta pe el,neavand ocazia sa-l folosesc.
intradevar,e super pt somn,dar e nu sunt amator de somn...
da-mi de stire.
-
razvan m.
- veteran

-
Si ca sa revenim la titlul topicului, chiar daca dupa aproape trei ani de la ultimul post

(mai bine mai tarziu decat niciodata), foloseste cineva de pe aici Boga Grip ? Cum e in comparatie cu cel de la Berkley, care intre timp a devenit clasic ? Merita banul ?
Ma bate gandul sa iau unul pentru ca Berkley-ul s-a cam uzat, nu se mai inchide ca si cand era nou si mai da rateuri din cand in cand.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
ovidiu
- veteran

-
am folosit ieri grip berkley, (imprumutat de la un prieten) pt prima oara in viata si am fost multumit .
Dar mi-am comandat boga-grip, dupa mai multe pareri consulting... am ajuns la concluzia ca trebe ce-i mai bun din prima: originalul boga-grip!
Asa ca abia astept sa-i pun un boga in botic...
grip-grip-grip!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
tudor
- Moderator

-
Dupa ce pui mana pe Boga nu vei mai utiliza Berkley nici odata. Eu l-am dat cadou pe al meu.

-
ovidiu
- veteran

-
tudor scrie:Dupa ce pui mana pe Boga nu vei mai utiliza Berkley nici odata. Eu l-am dat cadou pe al meu.

Merci Tudor, sunt sigur de asta! chiar daca nu am pus mana pe Boga
Ieri am zis sa vad care-i treaba cu gripul, sa testez sa-mi fac mana si am vazut chiar bine...
Mai ales ca era al prietenului, iar la frigul care era ieri nu prea aveam chef sa pun mana pe salai, imi inghetau mainile pe bat uscate , daramite sa ma mai fi udat pe maini...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Lucius
- utilizator constant

-
Eu personal am renuntat la grip dupa ce am rupt falca la cateve marlite numai bune de eliberat. Pana la 3 kg le scot frumos cu mana, peste 3 mai deschid minciogul (din pacate minciogul il deschid tot mai rar)
-
tudor
- Moderator

-
Pai tocmai Berkley le face falcile praf. Nu numai Berkley dar toate gripurile care nu se invart. Boga nu face atatea pagube. Eu stiucile mari le scot cu mana si pe cele mici cu grip-ul. Stiuca mare e foarte usor de scos cu mana.
Salaul si cleanul mare dar si lavracul ii scot cu grip-ul. Nu prea ai de ce sa-i iei cu mana iar minciog nu folosesc. Ii scoteam cu mana pana in 2004 dar a trebuit sa ma operez singur in barca de mai multe ori si m-am lecuit.