Boga Grip
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Gata sefu" , am intrebat si eu asa ca amarasteanu..., la ce v-ar folosi mai mult decit mina , dracia aia de ...
Acu sa ma scuzati ca am fost atit de infantil in gindire, ca doar de vreo saptamina am intrat si eu in discutii cu monstrii sacri ai pescuiutului din Romania, si nu prea ma pricep la ... Ce sa fac, om batrin si prost, asta e.
Gata, nu mai zic nimic, firati ai... sa fiti cu americanismele voastre.
Acu sa ma scuzati ca am fost atit de infantil in gindire, ca doar de vreo saptamina am intrat si eu in discutii cu monstrii sacri ai pescuiutului din Romania, si nu prea ma pricep la ... Ce sa fac, om batrin si prost, asta e.
Gata, nu mai zic nimic, firati ai... sa fiti cu americanismele voastre.
Asa sa faci, de acu' inainte sa nu te mai iei de noi!!!
Acu serios vorbid, chestia cu mana pe avat e pentru dusmani, iar descalcitul voblerului din mincioc, cand prinzi avati de un "metru" tot la al doilea lanseu,
te obliga sa nu-l mai folosesti ca sa nu pierzi timp pretios, asa ca cu grip-ul elimini pauzele....ce sa mai vorbim cat de mult te ajta la stiuca din barca, atunci cand se sinucid caracalinele. 

Acu serios vorbid, chestia cu mana pe avat e pentru dusmani, iar descalcitul voblerului din mincioc, cand prinzi avati de un "metru" tot la al doilea lanseu,

Mai, am vrut si eu sa imi iau de la expo din Ungaria acu' cativa ani, dar nu sunt eficiente doar in pescuitul pe verticala, de ex. la copca. In Delta sunt mult mai eficiente plasticele, rotativele nr.1,2,3, cicadele,voblere. Dar daca tot veni vorba de naluci FATALE pentru bibanii din Delta si esti interesat sa faci o bibaniada pe care sa nu o uiti, contacteaza-ma pe privat si iti vand un pont de o sa ma pomenesti toata viata! 

Ultima oară modificat 24 Noi 2008, 21:04 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
la ce lungime sunt ale voastre?cu sau fara cantar?razvan m. scrie:Cel al lui Adelin e de la Berkley. A costat 120 Ron si e luat di Ungaria. Mi/am comandat si eu unul.
Cam la acelasi pret gasasti si Rapala
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sincer...preferam unul mai mic si mai usor...am nevoie de autonomie cat mai mare intr-o zi de pescuit.razvan m. scrie:Al meu nu a ajuns inca. Sunt din alea mici, fara cantar. Ca ala mare l-ai castigat tu![]()
dar e bun si asta,il car dupa mine,poate ma scoate dintr-o situatie nasoala.
voi ati avut situatii in care puteti spune ca grip-ul a fost scula hotaratoare pt scoaterea unei capturi,pierdeai captura daca nu aveati grip-ul la voi?

aprox. cat de lungi sunt ale voastre?
al meu are cam 1 m.
cred ca e ok in zone cu mal inaccesibil+ca nu se mai panicheaza atat pestele pentru ca nu te mai apropii asa tare de el.
deci,sunt si avantaje la un grip mai lung
al meu are cam 1 m.
cred ca e ok in zone cu mal inaccesibil+ca nu se mai panicheaza atat pestele pentru ca nu te mai apropii asa tare de el.
deci,sunt si avantaje la un grip mai lung