omu are aci necaz mare si tu ii explici ca producatoru ii de vina
BIG PROBLEM
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
nu d'aia, dar daca io dau un ban si pun suflet intr-o bota, nu-mi place sa vi tu sa zici ca aia nu ii grozava, pe real stiu ca nu ii, ca doara nu mi-am luat varf de gama si nici de la cei titrati sau legendari in domeniu, d'aia ziceam

bre pike, vezi matale, e chestie de interpretare, si eu pot sa zic ca I30 se caca pe seria 1 da asta nu inseamna neaprat ca am dreptate, d-aia cred ca poti deveni la un moment dat ridicol de subiectiv, nu zici?pikeman scrie: iti arat batz de 3 milioane , f usor , rigid si senzitiv , pentru pescuitu la Olt, de la Capture Lures, ii o bota care mi-o placut mie si se caca pe orice Avid de ex si chiar si pe Sakura mea
ma rog , probabil a excela inseamna si bote de 30 de milioane
la fel cu alte comparatii vs. aprecieri vs. pesti subtiri sau grosi samd.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
nightfishing01
- utilizator constant

daca avea omu de facut un custom sareau multi sa-i ia banu dar cand are omu o simpla demufare nu se inghesuie nimeni , oare chiar nu se pricep ,le este frica ce mama dracului ca sunt rod builderi ei ar trebui sa poata executa operatia f usor ,cel putin asa cred
si nu mai radeti ca nu se stie cand postati la big problem
- andriipopa75
- veteran

corecta afirmatie! sase pagini numai de mijtouri de depou, fara ca macar unul sa incerce sa-l ajute.nightfishing01 scrie:daca avea omu de facut un custom sareau multi sa-i ia banu dar cand are omu o simpla demufare nu se inghesuie nimeni , oare chiar nu se pricep ,le este frica ce mama dracului ca sunt rod builderi ei ar trebui sa poata executa operatia f usor ,cel putin asa cred
ia sa fi zis: dau treijde euro sa-mi demufati batu, sa vezi ce sareau hienele
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
nightfishing01
- utilizator constant