discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

toteu scrie:da Adi, te bagi so desfaci ca tot nam reusit...SI vb aia...de nu mam chinuit .
banuiam eu
coane, nu.
nu ma bag, e prea scump batul ca sa risc.
sfatul meu?? lasa-l asa, punel pe raft si ateapta, cu siguranta se va desface in timp
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Sau Cristi, mai bine ia-ti un batz, nu Lesath
Glumesc, fiecare cu gusturile lui, dar totusi la valoarea ta ia-ti un batz adevarat japonez sau american sau un blank si te ajut eu sa ti-l fai custom cum iti doresti
Pana una-alta spor la desfacutul lui, sau o sa vezi ce avantaje au betzele dintr-o bucata

-
edi_curiosul
- veteran

-
hai hai, e bat bun, cand o sa cazi si tu cu americanele crezi ca scapi de gripare?
-
adiwolf
- veteran

ovidiule,
Lesath-ul ala este custom din cate stiu si......e bat.
de gripat mi s-a gripat si mie wildriverul, la inceput cand l-am achizitionat, dar a doua zi sa desfacut destul de repede.
sunt convins ca se va desface si Lesath-ul
-
Leba
- veteran

-
Daca solutiile date pana acum n-au functionat, eu zic asa:mai tai ceva din varf si faci on hotshot one piece de dunare de n-ai visat! Le muti falcile la avati si salai!

-
Ioan S.
- veteran

Eu zic sa iei un ciocan din cauciuc (cel mai mic pe care il gasesti), tii batul de tronsonul de virf si cu ciocanelul bati usurel in imbinare, usor si des, pe toate partile si la diferite niveluri ale mufei.
Daca ai noroc, prin vibratii, poti obtine demufarea.

Daca ai noroc ...

-
pikeman
- veteran

-
Ioan S. scrie:Eu zic sa iei un ciocan din cauciuc (cel mai mic pe care il gasesti), tii batul de tronsonul de virf si cu ciocanelul bati usurel in imbinare, usor si des, pe toate partile si la diferite niveluri ale mufei.
Daca ai noroc, prin vibratii, poti obtine demufarea.

Daca ai noroc ...

ba io zic sa dai cu jiguri mici la biban, si inainte de fiecare lanseu pocnesti cu jigu la imbinare, de la vibratii poate poate , pocneste si batzu

daca nu merge, cresti gramaju la jiguri, si ca sa verifici daca so dezbinat (fibra de pe varf si crapatura din cotor) la final dai cu jigu de 100 gr, daca sare varfu in apa, inseamna ca ai reusit...apoi asteptam un topic nou BIG PROBLEM2 in care ne intrebi cum se repara un batz rupt sau cum se recupereaza varful lansetei din balatau
bre io glumesc, na , mai tre sa faci si haz de nacaz, amu so dezbina el candva...sper

-
pikeman
- veteran

-
andrei-ovidiu scrie:
...dar Shimano nu exceleaza la cap. betze...
daca tat o dai in diverse , arunca gogoasa pana la capat, da' de unde sti tu ?
sau ce defineste un batz bun???
iti arat batz de 3 milioane , f usor , rigid si senzitiv , pentru pescuitu la Olt, de la Capture Lures, ii o bota care mi-o placut mie si se caca pe orice Avid de ex si chiar si pe Sakura mea
ma rog , probabil a excela inseamna si bote de 30 de milioane

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Ma, n-are rost sa poluez topicul omului...d-aia am si sters mesajul.