BIG PROBLEM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Iul 2010, 08:55

edi_curiosul scrie:ce riscuri sunt sa iti lansezi primul tronson o data cu naluca si mai rau pierderea lui daca ungem imbinarea cu diverse antigripante?
cred ca-i minim.spicul ar trebui sa ramana pe fir,

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Iul 2010, 08:56

edi_curiosul scrie:ce riscuri sunt sa iti lansezi primul tronson o data cu naluca ....
iti zic eu :cry: .... distrugerea primului inel (Stan patitu') ... si totusi, cred ca am avut noroc ca nu am rupt primul segment.......
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Iul 2010, 09:00

rine scrie: .....spicul ar trebui sa ramana pe fir....
Ramane pe fir, dar segmentul pleaca, cu mare ghinion..cum am abvut eu, spre SINGURA piatra de pe mal :(
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 13 Iul 2010, 09:19

DECI : mai bine il intepenesti, si dupa aceea il lasi vreo 30 sec. in apa, si iese frumos, cum a mai spus cineva de pe forum.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 13 Iul 2010, 09:39

CU ulei lam dat(toata noaptea a stat batu cu cotoru in sus).Am pus ulei din ala de mulineta shimano...da nimik...la rece na mers...azi ma duc sa cumpar o camera sa incerc si asta...cotoru nu stiu daca pot sal desfac ca are o chestie cam ciudata akl...deci pana akm 0 rez da sigur reusesc...multumesc pt sfaturi...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Iul 2010, 09:44

Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Iul 2010, 10:02

Nemernic scrie:Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera
:lol: :lol: :lol:

buna asta , asai

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Iul 2010, 10:06

pikeman scrie:
Nemernic scrie:Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera
:lol: :lol: :lol:

buna asta , asai
:) De-ar fi lucrurile atat de simple....
Si daca....daca era deja intepenita atunci cand a cazut? Putem exclude din start aceasta ipoteza?

:)

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 13 Iul 2010, 10:08

si daca nu merge cu priza cauciucului incerca cu -65ºC

http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2911

nu garantez reusit, tronsonul din interior trebuie racit, deci jetul se da pe tronsonul din varf inaintea imbinarii cu tronsonul cu mandrina

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Iul 2010, 10:10

Parerea mea este ca da, ar trebui exclusa asta :P . Si totusi daca ar fi fost intepenita inainte de a cade, prin cadere tot s-a intepenit mai rau... deci raman la : forta :D

Scrie răspuns