cred ca-i minim.spicul ar trebui sa ramana pe fir,edi_curiosul scrie:ce riscuri sunt sa iti lansezi primul tronson o data cu naluca si mai rau pierderea lui daca ungem imbinarea cu diverse antigripante?
BIG PROBLEM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
iti zic euedi_curiosul scrie:ce riscuri sunt sa iti lansezi primul tronson o data cu naluca ....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
CU ulei lam dat(toata noaptea a stat batu cu cotoru in sus).Am pus ulei din ala de mulineta shimano...da nimik...la rece na mers...azi ma duc sa cumpar o camera sa incerc si asta...cotoru nu stiu daca pot sal desfac ca are o chestie cam ciudata akl...deci pana akm 0 rez da sigur reusesc...multumesc pt sfaturi...
Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera

buna asta , asai
pikeman scrie:Nemernic scrie:Mai oameni buni ..... voi nu ati citit cum si-a blocat omu' lanseta ? A CAZUT, deci prin forta loviturii s-a intepenit... nu ca s-a umflat...sau mai stiu eu din ce cauze a temperaturii sau a apei... ce D-zeu ?! .... Daca s-a intepenit prin forta ... atunci tot prin forta trebuie desfacut.... Deci ! parerea mea este ca trebuia sa incerci de la bun inceput treaba cu camera![]()
![]()
![]()
buna asta , asai

Si daca....daca era deja intepenita atunci cand a cazut? Putem exclude din start aceasta ipoteza?

- edi_curiosul
- veteran
si daca nu merge cu priza cauciucului incerca cu -65ºC
http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2911
nu garantez reusit, tronsonul din interior trebuie racit, deci jetul se da pe tronsonul din varf inaintea imbinarii cu tronsonul cu mandrina
http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2911
nu garantez reusit, tronsonul din interior trebuie racit, deci jetul se da pe tronsonul din varf inaintea imbinarii cu tronsonul cu mandrina