Dupa 22 de ani de voiaje de pescuit si multe lansete rupte...attilaf scrie:http://www.youtube.com/watch?v=yvBJXfsDi8studor scrie:Iei o camera veche de bicicleta sau de masina. O tai in 2 bucati. Infasori o bacata pe fiecare transon si vei reusi foarte usor sa le separi fara sa astepti, fara sa schimbi temperatura si fara pagube.
sau
http://www.youtube.com/watch?v=_e28jCUYCkU
Stie Tudor ce stie...
BIG PROBLEM
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
una dintre cele mai mari enigme cu care m-am confruntat a fost o intamplare pe care a patit-o tatane-meu; i-a ramas blocata lanseta de 2,7m din 2 bucati... a incercat in fel si chip , inclusiv cu cauciucul... s-au adunat ingineri etc; era la locul de munca... ma suna pe mine.. si ma strafulgera o idee: i-am zis sa intepe dopul de cauciuc din fundul lansetei...ca cine stie cum poate s-a vidat sau ceva de gen... si surpriza..dupa ce a intepat dopul (eu asteptand in telefon) a iesit foarte lejer... era o lanseta compozita dinainte de mufarile tip spigot...
spor la depanare!
spor la depanare!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
stefi oprea
- veteran

In nici un caz ulei de casa . !p5ih0 scrie:floriol, argus, untdelemn de la bunica , vaselina sau de ce nu o crema grasa. dai pe mufarea un pic peacolo, freci bine si il lasi cateva minute. daca tot nu merge, NU-L FORTA. ceva sigur no sa iasa bine. lasa-l pana se poate demufa usor, chit ca e vorba de cateva zile...
Taica-miu a avut multe lucruri de reparat tocmai din cauza asta, oamenii bagau in mecanisme Ulei de Casa. Acuma nu stiu sigur, darrr.
probabil nici pentru bat nu-i bun, deoarece se face uleiul ca un clei...
Macar ai incercat ?
- edi_curiosul
- veteran

- kuin tauti
- veteran

Mda!
Acu 2 saptamani la un pescuit unde ma asteptam la ceva actiune , mi-am montat lanseta asa , mai teapan ! Aspire Game de 80-200 !
Am desfacut batu intre 2 , insa am desfacut si inelu de plecare in operatiune ! Ii posibil sa-l fi nenorocit , o scos neste sunete nemaiauzite cand il rasuceam !, si aveam senzatia ca simte ceva , nu stiu ce , in mana , in timpu operatiunii !
Am vrut sa-l duc acasa intreg , insa pin la masina drumu nu-i deloc ortodox , si ii indicat sa ai lucrurile bine pe tine si mana libera , asa ca am fortat treaba !
Bine ca am avut de ce prinde , gripu la bat ii ca o coada de lopata iar inelu deja ii prins la loc !
Acu 2 saptamani la un pescuit unde ma asteptam la ceva actiune , mi-am montat lanseta asa , mai teapan ! Aspire Game de 80-200 !
Am desfacut batu intre 2 , insa am desfacut si inelu de plecare in operatiune ! Ii posibil sa-l fi nenorocit , o scos neste sunete nemaiauzite cand il rasuceam !, si aveam senzatia ca simte ceva , nu stiu ce , in mana , in timpu operatiunii !
Am vrut sa-l duc acasa intreg , insa pin la masina drumu nu-i deloc ortodox , si ii indicat sa ai lucrurile bine pe tine si mana libera , asa ca am fortat treaba !
Bine ca am avut de ce prinde , gripu la bat ii ca o coada de lopata iar inelu deja ii prins la loc !
Cea mai buna metoda am vazut-o pe youtube. Trebuie doi oameni care prind ambii de fiecare parte a mufari si trag in acelasi timp unul contra celuilalt. In felul asta forta e mare dar mufare fiind prinsa de 4 maini e mai sigura.
SFATUL MEU FOLOSITI CEARA PENTRU MUFARI ca sa evitati pe viitor intepenirea. (sau orice ceara e buna).
Degripantul e solutie de criza (WD 40 are si degresant destul de puternic asa ca poate distruge blankul destul de usor).
SFATUL MEU FOLOSITI CEARA PENTRU MUFARI ca sa evitati pe viitor intepenirea. (sau orice ceara e buna).
Degripantul e solutie de criza (WD 40 are si degresant destul de puternic asa ca poate distruge blankul destul de usor).
the angler is catching xxx, not by the lure
- edi_curiosul
- veteran