Best textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Intra pe cabelas.com sau basspro.com si vezi, ca sunt de diferite diametre si lungimi, si preturi diferite. Parca nu se lipeste nici o info de pe forum de tine... Se tot vbeste ca se face comanda din state de pe cabelas.com si basspro.com, dar tu parca ignori acele mesaje si citesti doar ce-ti convine
vorbeste cu Dady ca poate are dansul deja adus din state asa ceva...

-
- veteran
www.cabelas.com si vezi preturile, si ar merge un test intre PowerPro si TufLine 

eu pot sa va spun, ca anul trecut eram la Dunare cu Adelin. El dadea cu Power Pro iar eu cu TufLine XP. S-a uitat la fir, si a zis ca i se pare mai calitativ decat Power Pro. Adeline, iti mai aduci aminte? 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
auzi nu tre sa-mi raspunzi daca nu-ti convine... poate ca mi-e lene sa citesc..care-i problema..Andrei scrie:Intra pe cabelas.com sau basspro.com si vezi, ca sunt de diferite diametre si lungimi, si preturi diferite. Parca nu se lipeste nici o info de pe forum de tine... Se tot vbeste ca se face comanda din state de pe cabelas.com si basspro.com, dar tu parca ignori acele mesaje si citesti doar ce-ti convine![]()
![]()
![]()
![]()
vorbeste cu Dady ca poate are dansul deja adus din state asa ceva...