legio1083 scrie:dece nu si FIreLine?
Eu personal nu-l suport..
dar am cunocuti sare s-r arunca in foc pt el
Altii spun de SpideWire ca e tatic...
Eu stiu........
Sa vedem........
Daca memoria nu m-a lasat ,am postat pe acest forum ca daca doresti sa pescuiesti cu textil subtire atunci alegi FIRELINE DE 4LB. SI 6LB.de la 8lb.la 15lb.(exclusiv)alegi POWER PRO,iar de la 15lb.(inclusiv) in sus cel mai bun e TUF LINE ce din pacate se fabrica de la 15lb. in sus.
Am citit aprecieri bune despre un fir textil japonez,daca nu ma insel,numit sea bass,dar cand am vrut sa cumpar de la JAPAN TACKLE mi-au sus ca nu au,asa ca nu pot spune decat ca e bun ,dar din cele citite de mine, neavand ocazia sa verific care e realitatea.
Ma repet pt. a nu stiu cata oara,eu pescuiesc 99% cu FIRELINE de 4lb. si nu am avut nici o surpriza prinzand pesti destul de mari (7-15kg.)cu acest fir ce are data rezistenta de 1,8kg.,cu atat mai mult cu cat eu niciodata nu pescuiesc direct cu FIRELINE, folosind intotdeauna forfach fluorocarbon de 4-14lb.
Puteti crede ce vreti ,dar eu nu am nici un interes sa va dezinformez,puteti si voi intra pe mai multe site-uri americane (si nu numai) si trageti concluziile.Ce va spun ,va spun din experienta mea si daca credeti bine si daca nu ....informati-va din toate sursele si trageti concluziile.
Cele spuse de mine sunt valabile la firele textile originale,eu inca nu am dat aici peste "facaturi",ca nu se prea poarta aici,pedeapsa fiind prea mare pt. cei prinsi ca se ocupa cu asa ceva....
Jean Scurtu