Best textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- faurstelianlucian
- utilizator constant
am si eu cateva intrebari:
Tuff Line se fabrica doar de la 15 lbs (minim)?Este prea gros pentru un spinning cu actiune Medium?
Cu 15 lbs textil,in caz de agatatura,daca tragi de fir,sunt sanse sa indrepti tripla agatata si sa recuperezi naluca?Dar daca ii pun un leader de 12 lbs fluorocarbon?Cedeaza de la nod?
Tuff Line se fabrica doar de la 15 lbs (minim)?Este prea gros pentru un spinning cu actiune Medium?
Cu 15 lbs textil,in caz de agatatura,daca tragi de fir,sunt sanse sa indrepti tripla agatata si sa recuperezi naluca?Dar daca ii pun un leader de 12 lbs fluorocarbon?Cedeaza de la nod?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
- mihaimircea
- veteran
mai am auzit de multe ori chestii de genul "sa mai capeti experienta si pe urma sa dai cu textil"
care e treaba? la ce trebuie sa fiu atent? se fac peruci la lansare, se rupe lanseta??? sculele mele au inele si galeti care suporta textil, pune firu in x etc.
vreau sa arunc 7-8 sute de mii pe o rola de textil si stau si ma intreb, daca aia aveau dreptate si nu sunt pregatit

care e treaba? la ce trebuie sa fiu atent? se fac peruci la lansare, se rupe lanseta??? sculele mele au inele si galeti care suporta textil, pune firu in x etc.
vreau sa arunc 7-8 sute de mii pe o rola de textil si stau si ma intreb, daca aia aveau dreptate si nu sunt pregatit

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
- veteran
eu din cate stiu power pro exista doar in 2 variante de culoare : yellow si green.
facaturile le-am vazut gri, albe ....
depsre faptul ca se duce culoarea e adevarat , shiar productaorul recomanda ca pentru cei care doresc sa-l mai deau cu un marker .
de ce zici ca strica galetul ?n-ar trebui....
facaturile le-am vazut gri, albe ....
depsre faptul ca se duce culoarea e adevarat , shiar productaorul recomanda ca pentru cei care doresc sa-l mai deau cu un marker .
de ce zici ca strica galetul ?n-ar trebui....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.