Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Mi s-a intamplat sa agat rotativa pe fundul apei odata si dupa ce am tras de bat de cateva ori,s-a eliberat din agatatura si a venit spre mine ca un proiectil,lovindu-ma in ochi.Ancora mi-a facut o zgarietura pe cornee si lucrul asta mi-a intarziat plecarea la mare cu cateva zile(tocmai terminasem sesiunea de vara si urma sa plec la mare)trebuind sa fac tratamentul prescris de oftalmolog.
-
- veteran
taaare buni sunt ochelarii...daca sunt polarizanti,si mai bine 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
O data am agatat si eu un dolinger aproape de mal;era anul trecut, octombrie, vreme dupa o ploaie rece de toamna..Mi-am scos bluza, tricoul, si sub privirile pescarilor de langa mine, in apa. Am intrat si dintr-o data pana la bust. Era agata intr-o anvelopa de tractor. Cu greu scot naluca, ies, ma imbrac, si ma duc mai sus.Incredibil, dar inca o data am agatat dolingerul, deja cerul venea spre mine cu un metru sau doi, asa m-am enervat, dar ce era sa fac, tineam la acea naluca, iara dezbracarea si in apa. Cand au vazut 'spectatorii', deja au zis, 'Hai ca asta-i prea de tot, asta nu-i normal, faci aprindere de plamani, nu merita tabla aia, etc etc'.
Peste vreo 2 sapt iesim din nou, de data aceasta ma agat cu un DAM Effzett, ceea ce nu se gaseste (din pacate) in orasul nostru, iara ma bag in apa. Era acolo unul dintre pescarii care au asistat si la scaldatul de mai inainte si deja din priviri l-am citit, nu trebuia sa-mi zica ca is sarit de pe fix

Peste vreo 2 sapt iesim din nou, de data aceasta ma agat cu un DAM Effzett, ceea ce nu se gaseste (din pacate) in orasul nostru, iara ma bag in apa. Era acolo unul dintre pescarii care au asistat si la scaldatul de mai inainte si deja din priviri l-am citit, nu trebuia sa-mi zica ca is sarit de pe fix

3,8 RON - prin posta , la magazin pana la 5 RONpasek scrie:cam cit costa o cicada? e un pret decent sa poti pescui cu ea sau o cumperi sa o pui in vitrina? a prins cineva clean cu cicada?
si eu am vreo 5 dar le-am cumparat in februarie - asa ca inca nu pot sa imi dau cu parerea - dar nu vad ce nu ar merge.
eu incerc mai mult la balta cu asa ceva gaura de pe mijlocul corpului
si sa incerc la avat sa vad daca merge.
the angler is catching xxx, not by the lure