Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 28 Apr 2006, 20:01

Mi s-a intamplat sa agat rotativa pe fundul apei odata si dupa ce am tras de bat de cateva ori,s-a eliberat din agatatura si a venit spre mine ca un proiectil,lovindu-ma in ochi.Ancora mi-a facut o zgarietura pe cornee si lucrul asta mi-a intarziat plecarea la mare cu cateva zile(tocmai terminasem sesiunea de vara si urma sa plec la mare)trebuind sa fac tratamentul prescris de oftalmolog.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 28 Apr 2006, 20:25

rotativa ca rotativa...da sa vezi cu plumbul cum e...

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 28 Apr 2006, 20:38

plumbu-i plumb. am patit-o si eu si nui placut sati spargi capul !!!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Apr 2006, 20:43

taaare buni sunt ochelarii...daca sunt polarizanti,si mai bine :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 28 Apr 2006, 20:47

fara ochelari nu merg la pescuit.cine stie ceti mai da in ochi,ca doar ochelari mai cumperi, dar cu ochii......e mai greu :shock:

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 29 Apr 2006, 00:39

O data am agatat si eu un dolinger aproape de mal;era anul trecut, octombrie, vreme dupa o ploaie rece de toamna..Mi-am scos bluza, tricoul, si sub privirile pescarilor de langa mine, in apa. Am intrat si dintr-o data pana la bust. Era agata intr-o anvelopa de tractor. Cu greu scot naluca, ies, ma imbrac, si ma duc mai sus.Incredibil, dar inca o data am agatat dolingerul, deja cerul venea spre mine cu un metru sau doi, asa m-am enervat, dar ce era sa fac, tineam la acea naluca, iara dezbracarea si in apa. Cand au vazut 'spectatorii', deja au zis, 'Hai ca asta-i prea de tot, asta nu-i normal, faci aprindere de plamani, nu merita tabla aia, etc etc'.
Peste vreo 2 sapt iesim din nou, de data aceasta ma agat cu un DAM Effzett, ceea ce nu se gaseste (din pacate) in orasul nostru, iara ma bag in apa. Era acolo unul dintre pescarii care au asistat si la scaldatul de mai inainte si deja din priviri l-am citit, nu trebuia sa-mi zica ca is sarit de pe fix :lol: :lol:

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 29 Apr 2006, 13:48

cam cit costa o cicada? e un pret decent sa poti pescui cu ea sau o cumperi sa o pui in vitrina? a prins cineva clean cu cicada?
in rest ... we are the best!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Apr 2006, 13:01

cicada nu este prea scumpa,costa intre 4 si 5 ron,dar de prins peste cu ea nu am prins cu toate ca are o bataie si o miscare foarte faina.oricum eu sunt incepator si probabil din cauza asta nu am luat peste cu ea,nu stiu eu sa imprim miscarea care sa atraga pestele. :oops:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Mai 2006, 06:24

pasek scrie:cam cit costa o cicada? e un pret decent sa poti pescui cu ea sau o cumperi sa o pui in vitrina? a prins cineva clean cu cicada?
3,8 RON - prin posta , la magazin pana la 5 RON
si eu am vreo 5 dar le-am cumparat in februarie - asa ca inca nu pot sa imi dau cu parerea - dar nu vad ce nu ar merge.

eu incerc mai mult la balta cu asa ceva gaura de pe mijlocul corpului
si sa incerc la avat sa vad daca merge.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns