Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 27 Apr 2006, 22:25

Seara buna!!!Si sa nu creasca nivelul apelor pana la cota de inundatie,cand ploua putin cu atatea blinkere pe fundul apelor?Si eu azi am lasat patru blinkere in doua locuri :twisted: .Trebe sa traiasca si comerciantii din ceva si pestii au nevoie de minerale, nu?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Apr 2006, 07:48

da Dane....., la Oasa sunt mai multe agataturi decat la Vidra!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Apr 2006, 08:00

essos74 scrie:Seara buna!!!Si sa nu creasca nivelul apelor pana la cota de inundatie,cand ploua putin cu atatea blinkere pe fundul apelor?Si eu azi am lasat patru blinkere in doua locuri :twisted: .Trebe sa traiasca si comerciantii din ceva si pestii au nevoie de minerale, nu?
minerale :roll:

oricum chestia asta blinkerul naspa e cam relativa- rotativa chineasca SFT e destul de buna pentru arat pe fundul apei si e 25.000 (nu se compara cu Berti)

si cu alea naspa la sacrificiu prinzi peste destul de frumos.

eu am intrat in apa dupa o rotativa in luna octombrie , pescari de pe mal au spus ca nu sunt normal mai ales ca nu aveam haine de schimb. Mai ales ca m-am impiedicat de fundul apei si m-am udat complet dar dar a meritat !
the angler is catching xxx, not by the lure

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Apr 2006, 08:17

andrei-ovidiu scrie:da Dane....., la Oasa sunt mai multe agataturi decat la Vidra!
intr-un lac de munte nici eu nu m-as aventura nici macar ca si inot de agrement (e chiar prea rece apa)
the angler is catching xxx, not by the lure

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 28 Apr 2006, 14:41

[quote="sir.JONES"]

oricum chestia asta blinkerul naspa e cam relativa- rotativa chineasca SFT e destul de buna pentru arat pe fundul apei si e 25.000 (nu se compara cu Berti)

bine zici.un blinker era facut de mine,a doua era ceva chinezesc,dar celelalte doua erau Mepps Aglianr 3 si 4.pentru ultimele doua imi pare rau,dar aseara era tarziu sa ma bag,dar azi e o alta zii.si cum termin mesajul asta,mananc si fug la apa cu un bat si cizmele lungi si le caut,caci cunosc bine locurile,doar ca o fii adus apa ceva cioate.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Apr 2006, 14:53

Cea mai tare faza e sa agati lingura pe fundul raului, sa te duci pe directa inversa fata de cea de lansare, sa tragi tot mai tare si brusc sa se desprinda aia si sa iti vina direct in ochi (ochelari), dupa care sa te mai si dezechilibtezi si...tasti in apa.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 28 Apr 2006, 15:01

sincer faza asta inca nu am patito.dar nici o data nui tarziu :lol:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 28 Apr 2006, 17:30

Serbane , am un prieten care si-a "pus" in ureche o oscilanta cu citiva ani in urma la o partida de stiuca :? dupa incident , mult timp a avut ideea de a-si pune un cercel , a renuntat in cele din urma motivind ca este prea...batrin si are probleme acasa cu sotia !!! :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Apr 2006, 18:57

Serbanel scrie:Cea mai tare faza e sa agati lingura pe fundul raului, sa te duci pe directa inversa fata de cea de lansare, sa tragi tot mai tare si brusc sa se desprinda aia si sa iti vina direct in ochi (ochelari),
am patit de multe ori chestia asta,fara sa cad in apa,tre' sa fii pe faza sa te feresti ca ninja :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 28 Apr 2006, 19:54

Am patit si eu odata chestia asta.Eram cu un prieten si mi s-a agatat blinkeru de o buturuga,nu departe de mal.Am tras puternic si s-a dezaghatat si venea fix spre prietenul meu.rezultatul:MATRIX(s-a ferit cum se ferea cei din matrix de gloante ,asa pe-o parte :D :D :D :D :D)

Scrie răspuns