Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
IN RITMUL ASTA TREBUIE SA ITI CUMPERI REMORCA SA DUCI SI NISTE BLINKERE DE REZERVA
Metoda mea destul de simpla , am niste rotative naspa cu care nu prea am prins pe care le bag la inaintare de cate ori dau intr-un loc necunoscut. Sau pescuieste cu un fir mai gros de care poti sa tragi mai tare.
am pierdut maxim 3 naluci per pescuit
daca e vara m-a duc dupa ele in apa in limita posibilitatilor
da se agata de un prag incerc metoda cu ciupitul firului , adica trag de firul intins ca de arcus , cea ce il face sa vibreze.
rotativa 1 clasic nichelata de la berti cred ca este una dintre cele mai bune rotative la clean
Metoda mea destul de simpla , am niste rotative naspa cu care nu prea am prins pe care le bag la inaintare de cate ori dau intr-un loc necunoscut. Sau pescuieste cu un fir mai gros de care poti sa tragi mai tare.
am pierdut maxim 3 naluci per pescuit
daca e vara m-a duc dupa ele in apa in limita posibilitatilor
da se agata de un prag incerc metoda cu ciupitul firului , adica trag de firul intins ca de arcus , cea ce il face sa vibreze.
rotativa 1 clasic nichelata de la berti cred ca este una dintre cele mai bune rotative la clean
the angler is catching xxx, not by the lure
Asa fugaresti pestii din zona pana pui naluca buna.Ea trebuie pusa din prima.sir.JONES scrie: Metoda mea destul de simpla , am niste rotative naspa cu care nu prea am prins pe care le bag la inaintare de cate ori dau intr-un loc necunoscut.
asta,DA!sir.JONES scrie: Sau pescuieste cu un fir mai gros de care poti sa tragi mai tare.
asta mai fac si eu,desi pe rau cam e curentsir.JONES scrie: daca e vara m-a duc dupa ele in apa in limita posibilitatilor
...si cu vibratul ramai,daca e piatra mai ai o sansa daca poti recupera din sens contrar primei recuperari,daca e lemn,poti sa uiti.sir.JONES scrie: da se agata de un prag incerc metoda cu ciupitul firului , adica trag de firul intins ca de arcus , cea ce il face sa vibreze.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
CORECT!danr scrie:eu merg pe un principiu foarte simplu: e prea putin, fitos si da si rar ca sa nu fac ce stiu eu mai bine la fiecare lanseu
adica naluca care ma inspira cel mai mult
trebuie sa dai tot ce-i mai bun din prima

Michael va recomanda Regulamentul forumului