berkley cherywood
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
berkley cherywood
am un set de inele sic de la o lanseta trabucco blazer (rupta) si as vrea sa le pun pe berkley cherywood.ma ajuta cineva cu un sfat?credeti ca e bine sa le schimb pe toate sau numai pe cel din varf?sau poate sa pun mai multe?berkley are 5 inele iar de la trabucco am 7 buc. 

-
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
- Torescu Octavian
- senior
pune un set de inele fuji(alconite).incearca sa redefinesti mandrina(pune alta).si mai subtiaza un pic pluta de pe cotor.poti sa o pastrezi ca este oki dar baga blankul intr o bormasina cu turatie reglabila si mai slefuieste din pluta .incerci cu un jmirghel un pic mai mare la inceput si la finisare pui unul mai fin
ai nevoie de cineva care sa ti tina bormasina si sa ti dea turatia necesara.iese o varga buna dupa ce ii faci chestiile astea o sa vezi.pune pe blank inainte sa o strangi in mandrina niste scci de hartie ca sa nu ti zgarie blankul.nu strange tare
ai nevoie de cineva care sa ti tina bormasina si sa ti dea turatia necesara.iese o varga buna dupa ce ii faci chestiile astea o sa vezi.pune pe blank inainte sa o strangi in mandrina niste scci de hartie ca sa nu ti zgarie blankul.nu strange tare
Am unul de 2,7 m putere aruncare 7-28 grame. Am si alte bete. Dupa parerea mea batul tau are putere pana la 40 grame lejer daca nu pana la 50 de grame.birk scrie:are 2.40m,actiune de varf.putere de lansare 8-25g
Treaba cu schimbatul e foarte relativa . Reactia batului e schimbata daca ai dispus inele invers. De asemenea conteaza cat de mult cat de indepartate sau de aporpiate sunt inele de blank (chestii cu bratul fortei etc).
deci ai mare grija ca daca pui inele aiurea dintr-un bat cu actiune de 7-40 grame o sa iti iasa de 20-60 de grame si dintr-un bat rigid o iti faci o adevarata coada de matura care nu o lucreze mai de loc.
the angler is catching xxx, not by the lure