berkley cherywood
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- Torescu Octavian
- senior
asteapta la xxx shop ca o sa i aduca
pana atunci pregateste lanseta pentru inele.dezbraco de ale a vechi incet sa nu intrri prea adanc in blank.curata usor zona cu jmirghel forte fin si apa(acel jmirghel cu care finiseaza chitul tinichigii).gandestete cum o sa ti redefinesti gripul si mandrina.fati un proiect daca vrei sa faci ceva care sa merite.dute prin magazinele de pescuit si fura idei.daca nu ai mana si imaginatie mai bine nu te apuca ca o sa iasa ceva .........La mtisajul inelelor cum vei proiceda daca nu ai masina de matisat?cum vei usca lacul fara sa ti se deformeze.daia ti am zis ca pot sa te ajut pentru ca eu am tot ce i mi trebuie in materie.este mult mai greu sa redefinesti o lanseta de fabrica.
pana atunci pregateste lanseta pentru inele.dezbraco de ale a vechi incet sa nu intrri prea adanc in blank.curata usor zona cu jmirghel forte fin si apa(acel jmirghel cu care finiseaza chitul tinichigii).gandestete cum o sa ti redefinesti gripul si mandrina.fati un proiect daca vrei sa faci ceva care sa merite.dute prin magazinele de pescuit si fura idei.daca nu ai mana si imaginatie mai bine nu te apuca ca o sa iasa ceva .........La mtisajul inelelor cum vei proiceda daca nu ai masina de matisat?cum vei usca lacul fara sa ti se deformeze.daia ti am zis ca pot sa te ajut pentru ca eu am tot ce i mi trebuie in materie.este mult mai greu sa redefinesti o lanseta de fabrica.
- Lucius
- utilizator constant
Matisarea se poate face si pe o cutie de carton mai solida in care faci doua taieturi in forma de V, eu mi-am facut suportul din scandura iar ca tensor am folosit tensorul de la o masina de cusut. Pentru uscarea lacului de pe matisaje un motoras demontat de pe un grill electric batrin. Dar merge orice motor care are rotatii de 2-20 pe minut.
-
- veteran
am facut suport de lemn.eu m-am gandit sa pun ata pe o lanseta de copca si o prind de un alt suport sa stea fixa.blankul se invarte cu mana si ata se desface de pe tambur fiind tinuta in tensiune de lanseta de copca.nu stiu cat de explicit am fost(acum m-am trezit),dar este o filmare pe youtube pe care nu o gasesc momentan. 

- kriss-wolf
- veteran
-
- veteran