Bat stiuca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
hades, eu nu cunosc lanseta de care zici tu dar atatea lansete de pe piata locala am incercat ca m-am saturat, abia ce mi-au venit lansetele de pe cabelas si vad diferenta, desi inca nu am apucat sa pescuiesc cu toate si nu sunt din alea de top, mai degraba preturi medii spre mici, sunt altceva decat cele pe care le-am avut pana acuma de pe piata din RO.
Eu sunt ferm convins ca merita facut pasul la astea de pe piata americana, chiar daca nu neaparat cele de top si chiar daca te risti unpic cred ca riscul e mai mic decat cu astea de la noi.
Eu sunt ferm convins ca merita facut pasul la astea de pe piata americana, chiar daca nu neaparat cele de top si chiar daca te risti unpic cred ca riscul e mai mic decat cu astea de la noi.
Am fost ieri vreo 2 ore cu batul FEII la somes sa fac antrenament, am tot lansat tot felul de naluci, cel mai bine mere cu voblere intre 20 si 30 de grame, un salmo perch de 12 cm e ok, salmo pike de 16 cm (52 grame) e cam mult, trebe menajat unpic batul la greutatea aia. Acuma trebe sa iau niste slidere sa vad cum mere cu alea.
In legatura cu inelele am mai cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe firme care folosesc inele cu "un crac" dar in general pentru lansete de putere medie. Sper sa nu-mi faca probleme.
In legatura cu inelele am mai cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe firme care folosesc inele cu "un crac" dar in general pentru lansete de putere medie. Sper sa nu-mi faca probleme.
Pai atinge firul pentru ca is prea putine inele, daca ar fi suficiente nu ar atinge.
Am tot vazut pe net ca se fac acuma o gramada de bete cu inelele puse in spirala astfel incat de la al treilea inel varful e ca la o lanseta de spining. Oare as putea sa fac chestia asta la mine, adica sa mut primul inel, eventual sa mai adaug unul si sa mufez varful cu inelele in jos ? Sau trebe mutate toate inelele ?
Am tot vazut pe net ca se fac acuma o gramada de bete cu inelele puse in spirala astfel incat de la al treilea inel varful e ca la o lanseta de spining. Oare as putea sa fac chestia asta la mine, adica sa mut primul inel, eventual sa mai adaug unul si sa mufez varful cu inelele in jos ? Sau trebe mutate toate inelele ?
trebuiesc repozitionate toate daca mai vrei sa adaugi vreun inel pe blank.zvic scrie:Pai atinge firul pentru ca is prea putine inele, daca ar fi suficiente nu ar atinge.
cel mai bine iti cumperi un blank si componente si il faci dupa cum vrei tu.