Bat stiuca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pana la urma mi-a venit un FEII modelul GC-704-2. E un par in toata regula, inca nu am fost cu el pe apa sa-l incerc dar la cat e de rigid cred ca va fi ok, o sa va zic mai multe dupa ce il incerc cu ceva voblere mari.
Mulineta cred ca am luat-o unpic subdimensionata pentru batul asta, e o Daiwa Advantage Supertuned, TDA153HSTL. Am pus un fir de 0,30 mm pe ea si o sa vad cum merge, daca o sa fie cazul o sa caut un Shimano Cardiff sau un Quantum Cabo PT.
Mulineta cred ca am luat-o unpic subdimensionata pentru batul asta, e o Daiwa Advantage Supertuned, TDA153HSTL. Am pus un fir de 0,30 mm pe ea si o sa vad cum merge, daca o sa fie cazul o sa caut un Shimano Cardiff sau un Quantum Cabo PT.
-
- veteran
christianpindichi scrie:ok
sa fie musai de 7'
2 pice
max cast wight aprox 40g
moderate-fast
usor
poate fi si bat de
Cauta sa vezi lanseta din seria Sert (Mim_team ) ; modelul Kamikaze 2,40m , 20-60gr; sau Kamikaze 2,70 , 40-80gr ; eu le am pe ambele si sunt perfecte pt. naluci mari;
il voi folosi la stiuca,preponderent din barca,la slidere(7 si 10 cm) si alte diverse voblere,gen tail dancer,pearch...etc.
cred ca e destul de explicit!![]()
Multumesc!
Am scris aiurea.., ca deh..calculatorul..; eu pescuiesc cu cele doua modele de la Sert si e ok;
Din viata scapa cine poate.
Multumesc d4md3od, o sa vin cu informatii dupa ce reusesc sa ies cu el de cateva ori la pescuit.
As avea nevoie de un sfat in ce priveste o lanseta de casting pentru naluci mai mici (1/4-3/4oz), voblere si linguri, pentru stiuca si salau, neaparat din 2 bucati, maxim 7'. Ma tot uit pe cabelas dar majoritatea lansetelor ce le-am gasit din 2 bucati au actiuni rapide, din descriere. Ma gandeam ca o lanseta pentru crankbaits ar fi buna dar nu gasesc din 2 bucati. Sugestii ?
As avea nevoie de un sfat in ce priveste o lanseta de casting pentru naluci mai mici (1/4-3/4oz), voblere si linguri, pentru stiuca si salau, neaparat din 2 bucati, maxim 7'. Ma tot uit pe cabelas dar majoritatea lansetelor ce le-am gasit din 2 bucati au actiuni rapide, din descriere. Ma gandeam ca o lanseta pentru crankbaits ar fi buna dar nu gasesc din 2 bucati. Sugestii ?
vezi shimano convergence sau clarus dar nu au varianta din 2 buc decat 6,6 si pana in 5/8oz,eu zic ca sunt ok,inele fuji blankuri IM6 respectiv IM7,sigur sunt bune cu naluci mai mici oscilante,woblere.zvic scrie: As avea nevoie de un sfat in ce priveste o lanseta de casting pentru naluci mai mici (1/4-3/4oz), voblere si linguri, pentru stiuca si salau, neaparat din 2 bucati, maxim 7'. Ma tot uit pe cabelas dar majoritatea lansetelor ce le-am gasit din 2 bucati au actiuni rapide, din descriere. Ma gandeam ca o lanseta pentru crankbaits ar fi buna dar nu gasesc din 2 bucati. Sugestii ?
-
- veteran
Eu am comandat de pe mudhole un blank SHIKARI poping rod ,grafit IM6(SHIII),de 7 picioare,2 segmente,Mod-Fast ,Medium 3/8-3/4 oz, 8-17 lb, cu butt de 0,535 si tip de 5 (asa scrie acolo) si daca sunt dimensiuni reale (tipul de 5) inseamna ca e O.K pt. Medium, dat fiind ca poping-urile sunt lansete versatile,eu luand-o pt. stiuca la oscilanta si eventual vobler.Cred ca se poate face si pt. casting si mi-au spus mai multi ca sunt f. bine construite si cu actiune adecvata.Pretul e de 55 $, la 1/2 pt. ca e lichidare de stoc,Shikari a fost cumparata si nu se mai fac blankuri de astea.Te poti uita pe site sa vezi ce blankuri mai sunt in stoc, chiar si cele din grafit SHII care sunt mai ieftine si cu modul mai mic(33 mil vs.42 mil.) deci mai adecvate pt. naluci hardbait.
-
- veteran