Bat stiuca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cateva intrebari despre lanseta de casting xxx Eagle II, GC-704-2. Nu am scos-o inca la apa, zilelea astea o sa incerc sa ies cu ea pe o balta sa vad cum se comporta, inca nu mi-au venit sliderele dar sper ca vor ajunge curand.
M-am jucat cu lanseta prin casa, am tras firul prin inele si l-am legat de o cutie cu naluci de cca 1 kg. Ridic destul de lejer cutia in aer dar am observat ca lanseta se curbeaza si firul atinge blancul. Lanseta are doar 6 inele + varf, am vazut la cineva o lanseta ceva mai scurta, nu-mi amintesc exact ce, avea 9 inele + varf si tinea firul departe de blanc cand lanseta era in sarcina. Faptul ca in sarcina firul atinge blancul poate sa fie o problema ?
M-am jucat cu lanseta prin casa, am tras firul prin inele si l-am legat de o cutie cu naluci de cca 1 kg. Ridic destul de lejer cutia in aer dar am observat ca lanseta se curbeaza si firul atinge blancul. Lanseta are doar 6 inele + varf, am vazut la cineva o lanseta ceva mai scurta, nu-mi amintesc exact ce, avea 9 inele + varf si tinea firul departe de blanc cand lanseta era in sarcina. Faptul ca in sarcina firul atinge blancul poate sa fie o problema ?
-
- senior
Pai da, asa este, 6 inele + varf la o lungime de 7'. Mie imi atinge blancul cand ridic de tot in aer greutatea aia. O alta chestie este ca in general, din cate am vazut eu, la lansetele de casting inelele au picioruse in ambele directii, ceva in genul celui din mijloc din poza de la linkul asta : http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 10035&rid= , la mine e asa doar primul inel, restul sunt ca si cel din stanga, poate cu piciorusele ceva mai scurte si sunt toate pe tronsonul de varf.udila gabriel scrie:lanseta de casting cu doar 6 inele=plus virf?
Revin cu intrebarea, poate asta sa-mi creeze probleme ?
Nasol partea aia cu inelele care nu au "craci" in ambele directii ... exista un risc mai mare de a ceda la o fortare mai puternica. Eu din ce am vazut cam toate betele aveau inele cu craci in ambele parti. Dar banuiesc ca sunt testate si respectivele inele si probabil rezista la fel de bine ca celelalte ... lasa criticile la adresa batului ...
... iesi cu el la pescuit si dupa aceea iti vei forma o parere despre el ...
... daca mai descoperi anumite chestii care iti ridica un semn de intrebare la el ajungi la concluzia ca nu iti place batul inca inainte de a-l incerca ...
numa bine ... si fir intins cu el

numa bine ... si fir intins cu el
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...