E sigur ca nu e de shalau,da la stiuca e ok,am prins multe cu ea,si cu jig si cu linguri.Dar ai dreptate la lingura e mai buna.mihaide scrie:Nu e buna okuma alumina pentru salau, cel putin nu la pescuit cu jiguri, daca dai cu linguri merge.
Am avut-o si eu, nu mi-a placut.
Bat salau IEFTIN si bun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fishermen are born honest, but they get over it.
-
- veteran
Cu placere ! iaca inca un sfat :eddiero scrie: Gata,omul a hotarat la asta,ca nu e pentru mine,eu am un skeletor de care sunt f multumit.Imi face cu ochiul o Sakura da nu sunt bani.A vazut si el 2 shalai scosi in fata lui de mine si vrea la spinn,da nu e hotarat sa-si ia mai multe bete,vrea unu universal.
Multam' Lup pt sfat !!
Calyber e mai fast decit Sakura Rookie(pe pescuite nu povesti ) si parca si mai ieftin si e si mai senzitiv ! deci mai bun . daca vrea omu la spin pai sa mearga da sa nu se astepte sa ia din prima salau

http://www.mastershop.ro/lanseta_shiman ... x21ml.html
Am pescuit cu el, il are un prietenic si pot sa iti spun ca m-a impresionat placut. Era "armat" cu un simplu Exage de 2500 si textil Spiderwire Ultracast de 0.11 sau ceva de genul.
Nu este o lanseta fast-plus, ci un moderate as spune. Componente de calitate, la pret bunicel. Vezi ca gasesti lanseta in jur la 25o lei, din cate am inteles, sa nu te iei dupa mastershop.
Am pescuit cu el, il are un prietenic si pot sa iti spun ca m-a impresionat placut. Era "armat" cu un simplu Exage de 2500 si textil Spiderwire Ultracast de 0.11 sau ceva de genul.
Nu este o lanseta fast-plus, ci un moderate as spune. Componente de calitate, la pret bunicel. Vezi ca gasesti lanseta in jur la 25o lei, din cate am inteles, sa nu te iei dupa mastershop.
Nu situ daca este ieftin..sigur este bun
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -9417.html
chiar si de lac il vad... + Dunare
Mai demult mi-a placut un bat de 80lei...energoteam Advance spin parca ii zicea...nu era cine stie ce deosebit..actiune 30-60g...inele comci-comca
dar faceai treaba cu el
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -9417.html
chiar si de lac il vad... + Dunare
Mai demult mi-a placut un bat de 80lei...energoteam Advance spin parca ii zicea...nu era cine stie ce deosebit..actiune 30-60g...inele comci-comca

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Sakura Rookie e facut pentru pescuit UL spre L , modele upper casting weight sunt bulkshit adica fasturi nesenzitive, nu prea isi etaleaza senzitivitatea decat la gramaje mari - dar atunci e inutil daca trebe sa dai cu 14 si tu pui 18 sa simti mai bine deci l-as incadra la senzitivitate buna intre 5 si 15 grgrey-wolf scrie:Cu placere ! iaca inca un sfat :eddiero scrie: Gata,omul a hotarat la asta,ca nu e pentru mine,eu am un skeletor de care sunt f multumit.Imi face cu ochiul o Sakura da nu sunt bani.A vazut si el 2 shalai scosi in fata lui de mine si vrea la spinn,da nu e hotarat sa-si ia mai multe bete,vrea unu universal.
Multam' Lup pt sfat !!
Calyber e mai fast decit Sakura Rookie(pe pescuite nu povesti ) si parca si mai ieftin si e si mai senzitiv ! deci mai bun . daca vrea omu la spin pai sa mearga da sa nu se astepte sa ia din prima salaumai usor la stiuca . pentru inceput i ajunge si un singur bat si daca se imbolnaveste nu mai are scapare . incepe febra cumparaturilor
Apoi ar fi Sakura Trinis care e mai buna undeva in media 10-20
Si Shukan care merge bine intre 15 si 30 pe curgator
St Croix sunt peste Sakure la senzitivitate

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
Cind spui ca ST.Croix sint peste sakura la senzitivitate ai mare dreptate,dar la care ST Croix te referi?Eu am Sakura 10-30 si cred ca este putin ,nu mult ,mai senzitiva decit AVID-ul din aceeasi clasa,si parca e mai bine echilibrata,se descurca mai bine la lanseuri cu gramaje mici,gen 3-4 g,asa ca Avid-ul sta acasa de cind am luat Sakura si in curind o sa-l afisez la vinzare.E posibil sa ai dreptate cind te referi la clasele superioare Avid-ului,cu care nu am pescuit.pikeman scrie:Sakura Rookie e facut pentru pescuit UL spre L , modele upper casting weight sunt bulkshit adica fasturi nesenzitive, nu prea isi etaleaza senzitivitatea decat la gramaje mari - dar atunci e inutil daca trebe sa dai cu 14 si tu pui 18 sa simti mai bine deci l-as incadra la senzitivitate buna intre 5 si 15 grgrey-wolf scrie:Cu placere ! iaca inca un sfat :eddiero scrie: Gata,omul a hotarat la asta,ca nu e pentru mine,eu am un skeletor de care sunt f multumit.Imi face cu ochiul o Sakura da nu sunt bani.A vazut si el 2 shalai scosi in fata lui de mine si vrea la spinn,da nu e hotarat sa-si ia mai multe bete,vrea unu universal.
Multam' Lup pt sfat !!
Calyber e mai fast decit Sakura Rookie(pe pescuite nu povesti ) si parca si mai ieftin si e si mai senzitiv ! deci mai bun . daca vrea omu la spin pai sa mearga da sa nu se astepte sa ia din prima salaumai usor la stiuca . pentru inceput i ajunge si un singur bat si daca se imbolnaveste nu mai are scapare . incepe febra cumparaturilor
Apoi ar fi Sakura Trinis care e mai buna undeva in media 10-20
Si Shukan care merge bine intre 15 si 30 pe curgator
St Croix sunt peste Sakure la senzitivitate
- Bogdan_Alex
- veteran
Dap, exact asta l-am remarcat si eu. Pe dunare in general pragurile sunt in aria de acoperire a batului asta. Oricum daca arunci mai mult nu te mai ajuta nici cele 56g , jigul o ia la sanatoasa.grey-wolf scrie:poti avea in vedere si asta in functie de ce jiguri (greutate ) folosesti.Bogdan_Alex scrie:@grey-wolf
o sa incerc sa mi-l fac cadou de ziua mea
tre sa scotocesc cu el Dunarea dupa salai
http://www.monstru.ro/lansete-dam/102-l ... 1-56g.html
pentru dunare mi se pare mai potrivit . eu il folosesc si sunt multumit .
toate betele din gama Calyber sunt fast si sunt senzitive ! deci ai de unde alege in functie de ce ai nevoie si de bani pe care doresti sa-i investesti .
- kingofbeasts
- veteran