Bat salau IEFTIN si bun

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 25 Feb 2011, 16:38

mircioneolt scrie:eu am un procyon 2.10 ala pana la 21g sunt foarte multumit de el si la banii lui ...
Intradevar ...foarte bun la banii astia.
Best on the market!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 25 Feb 2011, 16:44

vlad scrie:
mircioneolt scrie:eu am un procyon 2.10 ala pana la 21g sunt foarte multumit de el si la banii lui ...
Intradevar ...foarte bun la banii astia.
Best on the market!
true! atata timp cat "lac+rau" nu inseamna si olt si dunare unde 21g cred a e o gluma.
Fara pescuiala viata e pustiu

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 25 Feb 2011, 16:49

Duce 30 grame fara sa fie cocosat, pe testate... te infigi in el cand arunci... nu maraie :lol:
Daca dai cu jiguri mai mari ...iti trebuie altceva.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Feb 2011, 16:54

Si la fel de bine arunci cu el si 7 gr... :wink:
Super bat...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Feb 2011, 17:02

Bogdan_Alex scrie:Eu pana la urma m-am hotarat sa astept pana am bani de Dam Calyber
nu o sa iti para rau si sunt cativa pe aici care pot sa confirme. :wink:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 26 Feb 2011, 14:58

Toni. Ma bucur ca incepem sa fim pe aceeasi lungime de unda.
Totusi - o mica neintelegere. Mai sus ziceam ca"si eu apreciez fast si fast-plus la jig". Premier-ul intr-adevar nu este un fast-plus, dar este mai fast ca acel BM cu care am pescuit.
Evident, nu am experienta ta la jig, dar nici incepator nu sunt.

Ontopic: Lansete de jig la 150-200 lei nu cred ca merita achizitionate, daca esti incepator. Nu vei invatza mare lucru. La banii aceia mai bine iti iei cev second-hand, dar senzitiv.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 26 Feb 2011, 15:08

TopGear scrie:...Ontopic: Lansete de jig la 150-200 lei nu cred ca merita achizitionate, daca esti incepator. Nu vei invatza mare lucru.
Eu nu sunt de acord cu asta, maver stralis spigot de 1.9 si 2.1m sunt bete foarte decente de jig la banii astia si inca le am chiar daca intre timp am incercat si bete mai rasarite.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 26 Feb 2011, 15:11

E o chestie de preferinte :wink:
Si eu am pescuit cu Stralis-ul, acu 2 ani si mi-a placut. La vremea aceea. Intre timp am dat de un Premier second hand cu care m-am simtit mai bine si am dat MAVER-ul.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 26 Feb 2011, 15:13

Ai dreptate, e chestie de preferinte, la mine a fost chiar invers adica am preferat maverul fata de un premier de 7' ML.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Feb 2011, 22:48

@top

boss, asa este :) este muuult mai fast premierul decat bm, fara a fi totusi foarte fast :)

ma bucura mult ca nu ai luat aiurea mesajele mele, care realmente au fost strict tehnice overall nu atatc la persoana ... ma gandeam sa nus e supere andrei :) ca nu aia era intentia mea ...

ca sa inchidem cu premier, mi-e imi plac destul de mult blankurile, care ofera o calitate destul de mare fara a fi cu pretentii la pret ... si daca ar fi facute un pic altfel, ar putea fi incadrate la alta categorie ...

ca idee, iarasi, nici bm nu e rau, blankurile sunt reusite la banii lor ... la fel si cele de crap, seria veche erau niste lansetet de calitate decenta in 100 de eur cat costau, seria noua bm la fel, reusita, doar ca sunt cam scumpe, si nu din cauza producatorului am senzatia ....

deci domn director, foloseste premierul la jig, si bm la voblere si linguri, si ai rez problema ...

intre timp, se mai umplu 1 milion de pagini despre betze, ma faci un pic de cashcaval, si iti iei un legend elite :)

Scrie răspuns