Bass Assassin

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Bass Assassin

Mesaj de mihai florescu » 01 Oct 2004, 09:21

A folosit cineva Bass Assassin turbo shad?ce pare aveti de ele?
Dar curly tail 4''(grub)?

Jean Scurtu

Re: Bass Assassin

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Oct 2004, 17:27

mihai.f scrie:A folosit cineva Bass Assassin turbo shad?ce pare aveti de ele?
Dar curli tail 4''(grub)?
Mihai,

Nu am pescuit cu BASS ASSASSIN TURBO SHAD si nici BASS ASSASSIN CURL GRUB,insa pescuiesc f. mult cu BASS ASSASSIN CURLY SHAD de 2 inch(5,1cm) atat in apa dulce cat si sarata si pot spune cu rezultate deosebit de bune.
Sant foarte multumit de produsele facute de BASS ASSASSIN (calitate,varietate de culori etc.) si nu cred vei fi nemultumit daca vei incerca cu o conditie si anume sa ghicesti culoarea ce merge in ziua respectiva.
Nu am avut motiv sa le incerc pe cele amintite deoarece cu CURLY SHAD de 2 inch am prins tot ce se poate pe unde pescuiesc eu(rauri,lacuri in TEXAS si Golful Mexic) preferand in loc sa am multe tipuri de "twister"-e
sa am toata gama de culori in care se produce CURLY SHAD de 2 inch.
Desi CURLY SHAD de 2 inch se specifica a fi pentru"pan xxx" deci pesti mai mici si pentru apa dulce eu am prins si pesti mari ,atat in apa dulce cat si sarata(probabil pestii nu stiau de specificatiile date de producatori ...)

Fir intins,

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 01 Oct 2004, 18:27

Multumesc mult pt raspuns.Am vazut si modelul dvs dar cred ca mic pt salau.Acum ,toamna,are mofturi si prefera mari.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 01 Oct 2004, 18:41

Mihai, ai tu din-astea?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Oct 2004, 01:11

Eu de ce nu prind la silicoane :?: :cry: Am tot incercat,nu prind doar la voblere si metale :cry: Poate nu stiu eu anumite smecherii :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 06 Oct 2004, 14:17

Ghinionul tau Michael, ca si al lui Eugen pana acum la avat
Odata ca niciodata!!! Eu la salau nici nu mai dau la altceva (doar rar de tot la peste viu cand am chef sa stau, beau o bere si sa ma uit la mai multe bete )
Incearca odata sa nu iei altceva in trusa decat silicoane ca sa nu ai alternative, te duci intr-un loc unde stii ca e salau si neavand alternetive dai toata partida la shad-uri. Altfel pun pariu ca dupa cateva incercari pui un vobler sau o lingurita fiindca la astea ai macar ai antecedente..

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Oct 2004, 18:29

Asa este.Desi recuperez in dinti de fierastrau,las shad-ul sa cada pe fundul albiei(aproape dupa fiecare "dinte",nu ma grabesc in recuperare si tot degeaba.

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 07 Oct 2004, 12:56

Are drreptate Bogdans, cand vreau sa experimentez ceva, nu mai iau cu mine alte "tentatii". Daca nu faceam asa, nu mai prideam eu pesti la vobler.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 07 Oct 2004, 14:03

Michael, multa vreme doar ma uitam la prietenii mei care prindeau la twister salaii la care eu aveam "acces" cu voblerul doar dimineata devreme si seara. Cind am inceput la twister, desi teoria o stiam, contram toate ragaliile de pe fund, reusind sa inmormintez cite 20-30 de jiguri/sesiune de pescuit. Cind ma vad baietii de la Arrow deja stiu ca vin dupa jiguri.
In zona Coronini-Berzasca, la citi bolovani sunt pe fund, orice faci lasi o gramada de monturi. Duminica trecuta, in primele 10 minute am lasat 3 twistere, dupa care, la urmatoarea "agatatura", de suparare am contrat zdravan, iar rezultatul a fost un salau de 2,5. Ideea este ca trebuie sa insisti, sa te uiti la altii cum fac (diferenta intre a prinde si a nu prinde nimic e foarte subtila la acest gen de pescuit, mai ales in cazul Dunarii la cazane: curent puternic, adincime mare, vint permanent). De multe ori imi incerc monturile in vana, sau la mal in apa mica, sa vad cum lucreaza "in cadere", cu ce viteza trebuie sa recuperez etc.
Iar cind vad ca localnicii prind la montura cu peste salai de 250g, imi creste ficatul (si tensiunea!) :evil:
Sa vedem ce o iesi in week-end

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Oct 2004, 19:35

Daca as fi vazut macar pe cineva prinzand la silicoane,as fi fost mai stimulat.Iti faci probleme pentru jiguri pierdute...Ce parere ai sa pierzi macar un Rapala de 400k?Tare as vrea sa vad macar pe cineva manuind un shad,as avea de invatat.

Scrie răspuns