Barcile SEVYLOR si xxx HUNTER pareri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 13:45

Ce parere aveti se merita aprox 500 lei pe ele?
Am nevoie de o barca dar nu imi permit sa dau 20 mil pe una si am gasit modelele astea low cost

http://www.cricosfishing.ro/barcapneuma ... -1025.html
http://www.cricosfishing.ro/barcapneuma ... -1027.html

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 16:11

salut
eu am un xxx HUNTER de 3,6 m .
e destul de buna ca barcuta ieftina dar se inteapa usor.(se lipeste la fel de usor cu prenadez sau petece de bicicleta) in rest e stabila si cu putina grija se poate sta in picioare. in descriere vad ca are 6 camere de aer a mea are doar 5. suporti pt visle sunt mult mai buni decit la supercaravelle. plus ca sunt 4buc si asta iti permite sa vislesti 2 persoane sau din mai multe pozitii dupa preferinta. ca material cred ca sunt aceeasi calitate .motor nu am deci nu stiu cum se comporta. se visleste usor si cu spor (visle lungi de aluminiu) se umfla usor in aprox 10 minute cu o pompa electrica. valvele de umflare a fundului barcii si ale stabilizatoarelor laterale sunt ca la colac dar mai mari. compartimentele principalp au valve mari cu supape. eu sunt multumit de barca . are cam 7 ani vechime si 17 petece :D dar rezista in continuare . fereste-o de foc si de frecat pe beton( dale)
eu am spus ce stiu restul tu decizi !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 16:22

am uitat ! la frig( iarna ) se intareste ca tabla iar in soare puternic se umfla ca un balon si trebuie sa mai dai drumul la aer. stai linistit nu bubuie :D dar daca o lasi un pic mai moale protejezi materialul. nu te duci la fund nici cu 2 compartimente desumflate total. tine chear si numai cu compartimentul interior umflat restu desumflate total. am probat !
cum spuneam tu decizi !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 23 Feb 2010, 16:39

salut
barca kingfisher (cea verde)merita banii. atentie insa ca la dimensiunea de 2,50 s-ar pute sa aiba doar 2 suporti de vasle. Mai mult in linckul pus de tine scrie ca se livreaza fara vasle pe care cred ca va trebui sa le platesti separat.preferabil sa iei vasle de aluminiu.in rest barca e super si foarte stabila.

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 16:48

Credeti ca poate avea probleme la stuf,papuris sau maluri cu pietris in momentul scoateri\lansarii in apa?
materialul din care e facuta e din ala din care sunt facute colacurile de copii sau e ceva mai gros? din poze nu imi pot da seama.

grey-wolf tu cum ai resusit sa o spargi adik in ce ai bagat-o? Stiti altceva mai bun la banii astia 5 mil max.?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 16:57

nu ai probleme cu stuful ! materialul e mai gros nu e de colac .11 gauri din cauza focului (scintei de la foc) 1 un ciot in gheata 2 ciob de sticla cind am rulato sa o adun restul frecata pe dale de beton cu diverse ocazii. cu putina grija se pot evita . poti avea probleme cu pietrele ascutite.
atentie modelul 250 are doar 2 suporti de visle asa cum a spus kingofbeasts.

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 17:04

Nu prea ma intereseaza cati suporti are sau alte accesorii pe ea singurul lucru important pt mine e stabilitatea ei pe apa si sa nu fac inot pe langa ea in mijlocul baltii(nu stiu sa inot oricum).Nu imi trebuie motor,vasle am mai vechi ,si o sa pescuiesc intotdeauna singur in ea . Si nici sa o peticesc dupa fiecare pescuit.Nu o sa vaslesc in curenti sau altceva si o folosesc doar pe balta sau pe baraje

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 17:15

poate sa se sparga de la frig pe apa? adica sa se intareasca si sa se crape in lunile mai friguroase?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 17:15

in 2009 am pus 4 petece si am peste 50 de iesiri. cite petece pui tine doar de cita grija ai . barca nu o am de noua am luato cu 11 gauri in ea si tot sunt multumit.daca o vrei doar pt balta e ok. e suficient de stabila sa te poti ridica in picioare daca are fundul bine umflat! eu pot si am 110 kg (360 barca)
la o gonflabila poti sa te astepti sa se sparga indiferent de material!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 17:18

nu se sparge de la frig eu am pescuit si in decembrie si nu a patit barca nimic.

Scrie răspuns