Barcile SEVYLOR si xxx HUNTER pareri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 02 Mar 2010, 18:14

mihaif99 scrie:Seahawk II (doi roman)- te rog cauta topicul (uriash) despre barca (citeste primele 10 -20 posturi) ca sa vezi de ce e buna
Mai cauta si topicul "barci pneumatice un ghid pe scurt" ca sa intelegi cum e cu barcile.

800 RON, mama naibii da scumpa mai e e tzara aia!! Pe net este echivalentul a 5-600 RON...
Seahawk II o poti lua acum de pe e-bay cu $140 + livrare in RO (in astia $140 e inclusa numai livrarea in USA).

FH 250 am eu, am venit cu ea in tara anul trecut si am facut cateva iesiri cu ea. Nu m-a impresionat calitatea dar, ce vreti, am dat $90 pe ea, cu vasle cu tot. Pe langa pompa electrica de volum, iti mai trebuie una de mana sau picior. Pompa mea reincarcabila la priza (sau la bateria masinii) o umfla in 3 minute dar trebuie apoi "rigidizata" cu o pompa mecanica (pompele electrice de volum nu sunt bune si de presiune). Vaslele cu care vine nu-s prea eficiente, as zice chiar ca-s proaste. Un motoras electric ar fi ideal (o sa va zic cum merge cu unul mic de 12lb thrust in vara). Pentru o persoana (chiar mare) e suficienta, chiar confortabila. Pentru doua, mai putin; de trei nu incape vorba! Eu vreau sa-i fac vara asta si un fund de tego (vad ca se gasesc in RO placi de 2m x 1.25m si 8mm grosime pe la 90RON), si atunci statul in picioare nu va mai fi o problema. Fara podea rigida, nu mi s-a parut ca s-ar preta la asa ceva.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Mar 2010, 18:58

pai tocmai transpotul e buba . :!: :!: :!: nu stiu din state cum e dar din germania ma costat 69 de euro prin curier si ar fi fost 41-42 de euro pe posta dar n-a vrut vanzatorul sa trimita pe posta. si asta a fost cel mai ieftin altii aveau 99 de euro taxe sau peste suta, ca sa nu mai spun ca multi nu trimit in romania.
si dupa aia vine unu si altu si zice ca e foarte scump ca el o gasit mai ieftin pe ebay. le-am zis si eu la vreo 2 sa-si cumpere si ei de acolo daca e asa ieftin. :twisted:
tare as vrea sa le vad fata cand le vine nota de plata de la vanzator (daca nu se uita la costurile de expediere inainte si se arunca sa cumpere) :twisted: :twisted:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 02 Mar 2010, 21:27

kingofbeasts scrie:pai tocmai transpotul e buba . :!: :!: :!: nu stiu din state cum e dar din germania ma costat 69 de euro prin curier si ar fi fost 41-42 de euro pe posta dar n-a vrut vanzatorul sa trimita pe posta. si asta a fost cel mai ieftin altii aveau 99 de euro taxe sau peste suta, ca sa nu mai spun ca multi nu trimit in romania.
si dupa aia vine unu si altu si zice ca e foarte scump ca el o gasit mai ieftin pe ebay. le-am zis si eu la vreo 2 sa-si cumpere si ei de acolo daca e asa ieftin. :twisted:
tare as vrea sa le vad fata cand le vine nota de plata de la vanzator (daca nu se uita la costurile de expediere inainte si se arunca sa cumpere) :twisted: :twisted:
Corect, asta am zis si eu, trebuie stiute costurile de livrare in RO (asta daca livreaza acolo). Baietii cu feedback positiv si volum serios de vanzari sunt, in majoritate covarsitoare, de incredere si daca le trimiti un mesaj de pe e-bay in care-i intrebi daca livreaza in RO (si daca "da", cat costa) o sa-ti spuna tot ce trebuie sa stii inainte de a te apuca sa licitezi (sau sa cumperi direct).

laghi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de laghi » 06 Mar 2010, 18:28

Va salut.Vad ca va mai pricepeti la barci ce parere aveti de barracuda?as vrea sa cumpar una de 2.70 are cineva?rezista in timp?sincer nu-mi permit sa cumpar una la doi ani ca se coace si ies pori cum am mai auzit de altele

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Mar 2010, 19:30

salut
cu RY-BMuri nu m-am plimbat inca, dar te-as intreba eu de ce optezi pentru ele?
altfel spus gandestete mai inatai unde vei folosi barca cel mai mult si mai des(riu , lac, Dunare & Delta), cum ,in ce conditii si cu cine o folosesti.
ca sa-ti raspund insa partial la intrebare , pot sa-ti spun ca in general cauciucul face pori cand se "coace" (si asta nu se intampla in 2 -3 ani ci cam dupa 6 +) nu si pvc-ul (care daca imbatraneste crapa direct , ceea ce in general nu se intampla inainte de 10 ani). Cifrele date sunt orientative intrucat imbatranirea e influentata si de conditiile de pastrare in perioadele de neutilizare.
dezvolta putin ca sa iti poata lumea raspunde.
nu uita ca orice pneumatica poate face pori si poate fi intepata (indiferent cat costa 100 sau 10000 de EUR)

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Mar 2010, 19:59

barca ar trebui sa o alegi in primul rand dupa necesitatiile proprii astfel:
-daca practici spiningul trebui sa poti sta si in picioare in barca (asta presupune o podina gonflabila tare sau o podina rigida)
- daca mergi singur la pescuit trebuie sa poti si manevra barca singur pe malul apei (asta presupune greutate redusa si dimensiuni compacte)
- daca mergi cu ea la Dunare su Delta , trebuie sa poti pune pe barca motor termic , sa aibe minim 3m lungime , sa suporte o greutate de minim 300kg (avand in vedere ca valurile provocate de alte ambarcatiuni sunt considerabile, daca mergi la dunare de regula nu mergi singur si nici cu mainile in buzunare deci tre sa tina barca macar inca un om si 50kg de bagaje de caciula)
dupa ce ai vazut ce criterii trebuie sa indeplineasca barca te uiti la buget si alte mofturi si apoi decizi.

laghi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de laghi » 06 Mar 2010, 20:46

De regula pescuiesc pe baraje Fagaras-Sibiu,am uitat sa mentionez ca sunt incepator in frumosul sport si nu ma pricep.Tot intreb si eu si sunt receptiv la toate sfaturile.I-mi doresc sa merg cateva zile si in delta. De regula mai merg cu un prieten doi dar ei au barca lor

Scrie răspuns