Barcile SEVYLOR si xxx HUNTER pareri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Feb 2010, 17:25

Ca posesor al unui Sevylor Caravelle k85 (parca), pot sa iti spun ca, barca in sine, o am de peste 10 ani, in care am folosit-o aproape in fiecare an (mai mult la agrement), iar in timpul de nefolosire am tinut-o intr-o debara, dezumflata, impachetata. Nu a facut cute, nu a crapat, iar gauri abia anul trecut i-am facut (mai mult din greseala). De lipit s-a lipit foarte usor cu ceva prenandez, insa, la un moment dat, datorita imbatranirii lipiturilor, a inceput sa cedeze imbinarea intre cele doua compartimente. Am facut o mega lipitura (petec din material de saltea "ruseasca", de vreo 25/20 cm) si inca e utilizabila. Insa, o prefer doar pe parte de solutie de backup, caci din vara mi-am luat ca inlocuitor un Intex SeaHawk II. Diferenta de calitate e certa in favoarea lui SeaHawk comparativ cu Sevylor.

Am avut totodata ocazia sa testez si un FishHunter de 2.80 m, si, materialul era mai gros si rigid decat la Caravelle al meu, dar mai slab ca SeaHawk.

Cu alte cuvinte, cu putin noroc, oricare din ele te poate tine si pe tine 10 ani :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 17:32

daca vrei ceva mai bun cumpara Intex SeaHawk II ( doi roman nu arab) e aproximativ 800 lei in sibiu
eu nu am avut probleme sa se sparga de la frig ultima iesire anul trecut am facuto in 26 decembrie si cred ca era destul de frig
attilaf cit ai dat pe barca?

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 17:34

tre sa pleci cu vesta de salvare la tine sa nu ai surprize
sea hawk II la ce pret e ?

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Feb 2010, 17:36

eu am luat-o in vara la 650 lei + 150 lei suportul de motor.
Acum nu stiu cat mai costa, dar am vazut ceva oferte SH pe forumuri pe la 600 lei ca fiind noua, nefolosita niciodata. Pacat ca nu imi mai aduc aminte unde...poate un search pe google si gasesti...

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 17:38

Ms pentru sfaturi o sa mai scanez google si o sa iau o hotarare

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 17:39

e in sibiu la baumax cu 799 lei si cochetam si eu cu ideea de a schimba barca mai ales ca materialul e mult mai bun .inca nu stiu ce sa fac mai astepe ca poate intra la reducere

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 22:08

despre barca asta ce parere aveti? pretul e bun dar calitatea?

http://www.mastershop.ro/produs_nou.php ... omeniu=FJ1

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2010, 22:48

aceasta barca nu imi spune nimic! nici numele producatorului!
sevylor e un producator cunoscut si o marca pe care o folosesc. pot sa spun ca e destul de buna.
daca ai doar 500 de lei eu zic ca merita
daca ai 800 lei ia de la intex sea hawk II
daca nu , alta barcuta cit de cit onorabila cu care pescuieste un prieten e sea hawk 3 . o foloseste de 2 ani fara probleme. atentie e cea mai slabuta din cele 3 enumerate.
poti sa te orientezi si catre una ruseasca la noi erau pe la 600 de lei anu trecut acum nu stiu daca mai sunt si cu cit.
daca mai astepti pina in primavara poti gasi mai multe modele prin super market-uri (metro real carefour baumax....)unde ai ocazia sa le vezi si sa pui mina pe ele.
nu te grabi si alege bine!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 23 Feb 2010, 23:36

peter_malachi scrie:despre barca asta ce parere aveti? pretul e bun dar calitatea?

http://www.mastershop.ro/produs_nou.php ... omeniu=FJ1
dupa cat se vede din poza barca e mult prea mare si are mult prea putin spatiu interior la dimensiunile astea. cel mai bine iti dai seama daca merita banii dupa ce vezi tu barca si pui mana pe ea.
eu zic sa nu te grabesti ca s-ar putea sa ajungi sa dai banii de 2 ori.
odata acum pe o barca fara pretentii si a doua oara dupa ce iti dai seama ce ai nevoie.
mai e si chestia de marketing care te poate induce in eroare, mai exact, cumparand barca ieftina separat si accesoriile tot separat s-ar putea sa iesi mai scump decat cumparand o barca mai scumpa dar completa(cu vasle, pompa, etc.)
daca ar fi sa aleg intre cele 3 eu as alege Savylor xxx Hunter
materialul e destul de gros si rezistent , are suporti de vasla mobili(se rotesc la 360 de grade si te ajuta foarte mult la vaslit) e usor de manipulat de o singura persoana (mai ales cand e umflata si trebuie carata si lasata la apa)e foarte stabila datorita celor 2 flotoare de pe margini(cele de sub compartimentul principal).

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 24 Feb 2010, 00:09

Seahawk II (doi roman)- te rog cauta topicul (uriash) despre barca (citeste primele 10 -20 posturi) ca sa vezi de ce e buna
Mai cauta si topicul "barci pneumatice un ghid pe scurt" ca sa intelegi cum e cu barcile.

800 RON, mama naibii da scumpa mai e e tzara aia!! Pe net este echivalentul a 5-600 RON...
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

Scrie răspuns