barci pneumatice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Re: barci pneumatice
Si eu as fi interesat de o barcuta de la "tovarasi".Cred ca Fisher 255 care are si podea si placuta de prins motorul e numai buna avand in vedere ca este 1/2 din pretul de la Kingfisher(azi am primit oferta lor de pret:aia mica de 240 este cam 490 eur).Cred ca greutatea lor este asemanatoare.romica scrie:uitandu-ma azi pe net dupa o barca pneumatica mai ieftineala am dat peste pagina ucrainienilor astia.
http://www.fiordboat.com/en/dinghies.htm
daca suntem mai multi poate reusim sa aducem cateva. sau se ne luam o tzeapa in grup
Le-am dat si mail ucrainienilor cerand detalii, dar vad ca tac precum pestii

Poate mai incercati si voi,cine este interesat bineinteles.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
- veteran
Pai habar n-am cum se calculeaza nici vama nici alte taxe.
Vorba cuiva de pe acest topic:poate convingem pe cineva cu forta financiara sa importe si din astea(voi?arw?gipo?)
Ar mai fi si varianta sa gasim un "bastinos" de incredere care sa le aduca.Dau filodorma
daca ies sub 300 eur 
Vorba cuiva de pe acest topic:poate convingem pe cineva cu forta financiara sa importe si din astea(voi?arw?gipo?)
Ar mai fi si varianta sa gasim un "bastinos" de incredere care sa le aduca.Dau filodorma

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Pai cu un adaos de 100 la 220 cam tot acolo ajungi.Te mai pui la 21 eur??
Cea mai ieftina barcuta de la Kingfisher e 1666 ron(aprox 490 eur)
Poate daca aduce mai multe mai lasa si el din adaos?
Eventual se uita si la varianta cu motor?
Cea mai ieftina barcuta de la Kingfisher e 1666 ron(aprox 490 eur)
Poate daca aduce mai multe mai lasa si el din adaos?
Eventual se uita si la varianta cu motor?