barci pneumatice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Sorry, voiam sa spun ca eu si Spiak mai dormim in barca.
Si Spiak chiar are 2,55.
Iar cele 5 compartimente sunt pentru ca mie mi-a explodat barca pe 10 m adancime, ancorat in doua puncte cu cate 7kg, la 20 de metri de mal.
Si Spiak chiar are 2,55.
Iar cele 5 compartimente sunt pentru ca mie mi-a explodat barca pe 10 m adancime, ancorat in doua puncte cu cate 7kg, la 20 de metri de mal.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Stefan Tudose
- Moderator
O Ufimka 265, nou noutza, la prima iesire pe apa. Colac peste pupaza, la momentul intamplarii aveam agatata de barca o stiuca si tocmai lansasem shadul. Am vaslit pana la mal cum am putut, cu frica sa nu am atac pe shad la trolling.
Se intampla anul trecut in iunie pe Ghioroc.
Se intampla anul trecut in iunie pe Ghioroc.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Eu cred ca stiuca aia avea coltii prea ascutiti...
...sau poate ca atunci incerca sa sii ascuta...si cum numai barca era prin apropiere a incercat sa vada ce o iesi...
PS: nici nu cred ca imi pot imagina ce ai simtit in momentul respectiv...explozie, tu in apa, batul in apa, apa de 10m, 20 m de mal,stiuca razand de tine.....
Trebuie sa fi fost frustrant rau....de aceea le zic eu colegilor mei de suferinta ca inca mai au timp sa invete sa inoate...ei nu ma cred...zic ca sunt in siguranta in barca..doar ce li se poate intampla?

PS: nici nu cred ca imi pot imagina ce ai simtit in momentul respectiv...explozie, tu in apa, batul in apa, apa de 10m, 20 m de mal,stiuca razand de tine.....
Trebuie sa fi fost frustrant rau....de aceea le zic eu colegilor mei de suferinta ca inca mai au timp sa invete sa inoate...ei nu ma cred...zic ca sunt in siguranta in barca..doar ce li se poate intampla?
- Stefan Tudose
- Moderator
Explozia lasat o p#@#da de 20 cm, un flotor s-a dezumflat instantaneu.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Re: barci pneumatice
romica scrie:uitandu-ma azi pe net dupa o barca pneumatica mai ieftineala am dat peste pagina ucrainienilor astia.
http://www.fiordboat.com/en/dinghies.htm
daca suntem mai multi poate reusim sa aducem cateva. sau se ne luam o tzeapa in grup
Buna seara!
Eu am modelul acesta de 2,5m cu podea, cu 2 bancute, numai ca se cheama Delta ( Sportex). Este cumparata direct de la farica din Ukraina ( pt cei interesati pot posta pe forum adresa si numarul de telefon direct de la fabrica, numai sa-mi permita acest lucru administratotul site-ului) Este identica cu cea din imagine( cea de 220 de euro).
Barca asi face banii cu varf si indesat ( ma refer la 220 euro), avand podeaua din placute rigide, poti sta si in picioare fara probleme! Singur dezavantaj este ca nu are deloc o forma hidrodinamica, daca vrei sa te deplasezi 50 de metri cu ea faci ferba musculara. Se tine bine pe valuri, materialul este din pvc (un strat pvc, un strat panza, un strat pvc). Oricum este mult mai reusita decat vechiul model din cauciuc ! Am avut si din cauciuc, dupa cativa ani face 100 de pori, azi lipesti unul, maine apare altul !
Din cate am inteles se gasesc pe piata la Suceava, si costa in jur de 400 de euro.
Am vazut ca postase cineva un link cu o barca de la Cabelas. Am avut un model care se chema Wenche ( ceva asemanator cu cea din imagine). Ce nu mi-a placut mie: se urca f greu in ea de pe mal, are un balon gonflabil foarte mare, iar cand stai in barca parca "innoti in nisip", nu ai nici un punct stabil!!!