barci pneumatice

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2007, 18:32

Ce vrei sa spui? Ce e asa deosebit la preturile alea? Imi pare rau, dar n-am prins ideea. Te rog detaliaza!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 23 Feb 2007, 18:39

Din cate am vazut, barca galbena din linkul postat, costa $ 50.
Sper ca am vazut bine :oops:
Nu stiu ce sa zic de calitate la banii astia :? E gluma
Pe site-ul lor mai sunt si alte barci tot cam cu preturile alea. :?:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2007, 18:44

Am vazut si eu ca e 50 usd. Dar nu inteleg: ti se pare un pret mic, ti se pare mare, sau ce ar fi de remarcat? Mie mi se pare un pret ok.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 23 Feb 2007, 18:49

Pai asta am spus si eu cand am zis preturi "populare".S-ar putea sa fie "colace" cum au mai spus unii colegi de forum,dar daca poti pescui cu ea macar un sezon tot si-a scos banii.
Mai sunt barci cu motor electric cu tot, la doua sute si ceva.Iarasi "popular".
Chiar daca barca se duce mai repede tot ramai cu motorul.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2007, 19:05

Inteleg, deci ti se par ieftine. Mie nu. Mi se pare ca fix atata merita. Asta cu folositul un sezon e relativ. Unii pescuiesc de doua ori pe sezon, altii de 100 sau mai mult. Dupa ce am avut 2 barci in genul aceleia, nu mi-as mai lua asa ceva nici sa fie gratis. Pe apele de munte, adanci si reci, mi-as pune viata in pericol. Oricand se poate sparge si sa te lase ... balta! Probabil ca pentru distractie in vacanta la mare, e buna. Un sezon!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2007, 19:07

nici pe caldura prea mare nu e bine :)

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 23 Feb 2007, 19:43

MihaiV scrie:Am vazut si eu ca e 50 usd. Dar nu inteleg: ti se pare un pret mic, ti se pare mare, sau ce ar fi de remarcat? Mie mi se pare un pret ok.
Spune-mi cand vorbesti serios?Acum cand spui ca pretul este ok sau in urmatoarea postare cand spui ca tie NU ti se pare ieftin si ca nu le-ai lua nici pe gratis :?: :?:
Decide-te :!:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Feb 2007, 19:49

mam orientat catre o pneumatica fabricata dintr-un material similar cu cel din care se fabrica saltelele de la mare, adica ceva cu panza....e bine, e rau ?
nu dispun de multi bani, undeva catre 8-9 mil maxim si pescuiesc pe baraje la olt undeva intre aprilie si noimebrie , altceva nu am gasit de banii astia...e ventual imi iau si salteaua pe post de colac de salvare :oops: :? sper sa nu fie cazul ..... intrebarea este daca se poate cumpara ceva calitativ bun sau daca aveti sugestii ptr o barca la banii acestia....

P.S. am uitat sa precizez, greutatea scazuta constituie avantaj :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2007, 19:59

meas scrie:
MihaiV scrie:Am vazut si eu ca e 50 usd. Dar nu inteleg: ti se pare un pret mic, ti se pare mare, sau ce ar fi de remarcat? Mie mi se pare un pret ok.
Spune-mi cand vorbesti serios?Acum cand spui ca pretul este ok sau in urmatoarea postare cand spui ca tie NU ti se pare ieftin si ca nu le-ai lua nici pe gratis :?: :?:
Decide-te :!:
Stai calm si nu te enerva. Serios am vorbit de fiecare data.
Nu am spus ca nu as lua o asemenea barca fiindca e scumpa. Am spus ca n-as folosi-o nici gratis!!!
Deci nu o consider scumpa. Dupa cat stiu eu preturile din domeniu, astfel de barci se vand la preturi comparabile. Deci nu e nici scumpa, nici ieftina. Dar nu consider ca e pentru pescari, mai ales daca vorbim de ape unde n-ai vrea sa risti o baie, sau daca in barca ai scule a caror valoare depaseste mult valoarea barcii si pe care nu vrei sa le pierzi!
Deci, rezumat: pretul de 50 usd il consider ok. Intr-o barca de 50 usd mi-as risca viata, unde pescuiesc eu!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 23 Feb 2007, 20:05

Nu m-am enervat :lol: :lol: :lol: pur si simplu m-ai bagat in ceata :lol:
Apropo de combo-ul ala de vreo $250 am citit recenziile unor tipi care au asa ceva.Nu cred ca daca le citesti si tu ti-ai mai risca viata :wink:

Scrie răspuns