barci pneumatice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai asta am spus si eu cand am zis preturi "populare".S-ar putea sa fie "colace" cum au mai spus unii colegi de forum,dar daca poti pescui cu ea macar un sezon tot si-a scos banii.
Mai sunt barci cu motor electric cu tot, la doua sute si ceva.Iarasi "popular".
Chiar daca barca se duce mai repede tot ramai cu motorul.
Mai sunt barci cu motor electric cu tot, la doua sute si ceva.Iarasi "popular".
Chiar daca barca se duce mai repede tot ramai cu motorul.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Inteleg, deci ti se par ieftine. Mie nu. Mi se pare ca fix atata merita. Asta cu folositul un sezon e relativ. Unii pescuiesc de doua ori pe sezon, altii de 100 sau mai mult. Dupa ce am avut 2 barci in genul aceleia, nu mi-as mai lua asa ceva nici sa fie gratis. Pe apele de munte, adanci si reci, mi-as pune viata in pericol. Oricand se poate sparge si sa te lase ... balta! Probabil ca pentru distractie in vacanta la mare, e buna. Un sezon!
Spune-mi cand vorbesti serios?Acum cand spui ca pretul este ok sau in urmatoarea postare cand spui ca tie NU ti se pare ieftin si ca nu le-ai lua nici pe gratisMihaiV scrie:Am vazut si eu ca e 50 usd. Dar nu inteleg: ti se pare un pret mic, ti se pare mare, sau ce ar fi de remarcat? Mie mi se pare un pret ok.

Decide-te

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
mam orientat catre o pneumatica fabricata dintr-un material similar cu cel din care se fabrica saltelele de la mare, adica ceva cu panza....e bine, e rau ?
nu dispun de multi bani, undeva catre 8-9 mil maxim si pescuiesc pe baraje la olt undeva intre aprilie si noimebrie , altceva nu am gasit de banii astia...e ventual imi iau si salteaua pe post de colac de salvare
sper sa nu fie cazul ..... intrebarea este daca se poate cumpara ceva calitativ bun sau daca aveti sugestii ptr o barca la banii acestia....
P.S. am uitat sa precizez, greutatea scazuta constituie avantaj
nu dispun de multi bani, undeva catre 8-9 mil maxim si pescuiesc pe baraje la olt undeva intre aprilie si noimebrie , altceva nu am gasit de banii astia...e ventual imi iau si salteaua pe post de colac de salvare

P.S. am uitat sa precizez, greutatea scazuta constituie avantaj

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Stai calm si nu te enerva. Serios am vorbit de fiecare data.meas scrie:Spune-mi cand vorbesti serios?Acum cand spui ca pretul este ok sau in urmatoarea postare cand spui ca tie NU ti se pare ieftin si ca nu le-ai lua nici pe gratisMihaiV scrie:Am vazut si eu ca e 50 usd. Dar nu inteleg: ti se pare un pret mic, ti se pare mare, sau ce ar fi de remarcat? Mie mi se pare un pret ok.![]()
![]()
Decide-te
Nu am spus ca nu as lua o asemenea barca fiindca e scumpa. Am spus ca n-as folosi-o nici gratis!!!
Deci nu o consider scumpa. Dupa cat stiu eu preturile din domeniu, astfel de barci se vand la preturi comparabile. Deci nu e nici scumpa, nici ieftina. Dar nu consider ca e pentru pescari, mai ales daca vorbim de ape unde n-ai vrea sa risti o baie, sau daca in barca ai scule a caror valoare depaseste mult valoarea barcii si pe care nu vrei sa le pierzi!
Deci, rezumat: pretul de 50 usd il consider ok. Intr-o barca de 50 usd mi-as risca viata, unde pescuiesc eu!