discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
vlad21
tudor scrie:Intre 4 si 5 cp e acelasi motor de fapt. Doar o mica piesa pe la carburator impiedica pe motorul de 4 sa accelerezi la fel de tare ca si pe cel de 5. Asta-i tot.

tudor din ce stiu.. 4-5-6 cp sunt acelasi motor...
sau eu asa am itneles cand l-am laut pe al meu de 6cp!
iti scriu tie ... in ideea de a nu oferi informatii gresite...
@ manubabanu: preturile Suzuki trebuie sa fie aceleasi la nivelul intregii retele de dealeri din RO
-
manubabanu
- junior

-
@ manubabanu: preturile Suzuki trebuie sa fie aceleasi la nivelul intregii retele de dealeri din RO
pai si sunt sau nu sunt?
nu inteleg,dvs. aveti cunostinta de alte preturi?
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
-
mihaif99
- senior

mertec scrie:stiu ca nu fac motoare mici , eu vroiam sa-i aleg un motor de 40 cp unui prieten si am ramas blocat pe acest motor evinrude e-tec in 2 timpi care cica consuma 7-8 litri pe ora si este foarte echilibrat si de viteza si noxe mai mici ca la 4 timpi si greutate mult mai mica etc .........si nu stiu ce sa fac , poate ma ajuta cineva .
Sa-si ia o Honda de Bf 40 sau Bf 50 si o sa fie in extaz. Nici nu se aude cand mergi in glisare la croaziera. E mai usor, desi are 3 cilindri in loc de doi(Evinrude) si mai putina electronica.
-
romica
- utilizator constant

e-tec este foarte bun, dar nu va bate niciodata la consum unul in 4 timpi. cel mai bun consum il are suzuki.
ti-as recomanda un mercury, eu lucrez cu ei de cativa ani si sunt multumit. au cele mai bune preturi si de anul asta au si 5 ani garantie fara limita de ore de functionare. motorul meu personal este un mercury de 60 cp
-
vlad21
manubabanu scrie:@ manubabanu: preturile Suzuki trebuie sa fie aceleasi la nivelul intregii retele de dealeri din RO
pai si sunt sau nu sunt?
nu inteleg,dvs. aveti cunostinta de alte preturi?
ba da. .. doar am confirmat..

-
kuin tauti
- veteran

lumea vorbeste ca la lungimi mari se ridica semnul de intrebare cu privire la rigiditatea barci
unul din argumentele celor de la zodiac e ca este facuta dintr-un material f rigid care nu permite " plierea " ei ... si ca : cica toate materialele sint " sudate " intre ele inclusiv placa pt motor... ( asa mi-a zis un reperezentant... ) deci mai rezistenta si mai buna... dar pe mine ma contrariaza faptul ca dau garantie la fel ca si ceilalti iar pretul e aproape dublu
la pretul ala tu practic cumperi motorul si primesti barca cadou...
stie cineva unde sint motoare termicenoi la preturi convenabile ? ma intereseaza ceva intre 8 si 12 sau chiar 15 cai daca nu e prea greu...
-
ventoflorin
- junior

-
kuintautti este un anunt pe un site...un honda de 15 cai nou cu 1400 euro...mie mi se pare un pret ff bun .crek e '' adus'' de afara...
-
ventoflorin
- junior

-
silvian de ce nu optezi pt o fibra daca tot vrei 20 de cai?io am zodiac de 2,90 cu motor honda de 6 cai....pt lacuri e super dar pt delta nu e prea potrivita...am un tov care are zodiac de 3.3 m cu honda de 20...la ultima iesire pe razelm l au udat fleoasca valurile...eu cu primii bani a mi iau o laguna ceva si motor mai mare....bafta