barci gonflabile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
zamfi. Ce barca ai avut? Vreau sa achizitionez un ET 2,70 si stau si ma minunez la ce ziceai tu mai sus. ET acesta mai nou are 2 bancute si arata binisor. Kingfisher-ul este cacao pe batz. A avut un prieten si a dat-o la 3/4 din pret, urgent. Ce se intamplase: am iesit impreuna la peste intr-o zi de iulie. Mi-a zis sa ma asez in fata, si el a stat in spate. Tin sa iti zic ca eu cu cele aproape 80 kg ale mele, dupa vreo 2 ore destat in soare am produs involuntar o stricaciune destul de serioasa. A inceput sa se dezlipeasca imbinarea si sa iasa incet aer pe-acolo, si i-am aratat. Am iesit rapid din apa si am dezumflat-o. Nu s-a suparat, a trimis-o in schimb la Bucuresti la Kingfisher, cu curierat rapid si cica au reparat-o si i-au facut si o revizie generala. Pe dracu. A vandut barca unei cunostinte comune si candcolo - la capetele camerelor lungi, unde exista o intaritura din plastic negru, ce sa vezi? Iese aer! Asa ca. Nu stiu ce sa zic.
Energo Team HSD am ineles ca sunt mai bune. Ok, Kingfisher nu are chila gonflabila, are tego ici-colo pe podea, etc. Am vazut in schimb ET destul de des prin concursuri. Aveti careva ET?
Energo Team HSD am ineles ca sunt mai bune. Ok, Kingfisher nu are chila gonflabila, are tego ici-colo pe podea, etc. Am vazut in schimb ET destul de des prin concursuri. Aveti careva ET?
-
- junior
tov meu are suta de kile si glisa cu fostul meu 3,30 si 4 cai in 2 timpi
smecheria era sa stea pe galeata fix pe mijlocul barci, si greutatea se distribuia pe podina
daca stai cu curul pe balon iti trebuie dublu CP
nu mananc kkt de fel si nici nu ma insel, crede-ma
a mers asa vreo7 km pe dunare, si eu pe langa el
smecheria era sa stea pe galeata fix pe mijlocul barci, si greutatea se distribuia pe podina
daca stai cu curul pe balon iti trebuie dublu CP
nu mananc kkt de fel si nici nu ma insel, crede-ma
a mers asa vreo7 km pe dunare, si eu pe langa el
ms. dar de culoare ce spuneti ? eu ma gandeam la o culoare deschisa ca sa nu se incinga vara si sa se deterioreze sau sa te incinga chiar si pe tine in timp ce pescuiesti daaarrr ma mai gandeam si la altceva la pescuitul de rapitor o barca de culoare deschisa nu poate de cat sa te dezavantajeze . va multumesc anticipat
sunt detinatorul unei boli icurabile =PESCUITUL
ce ziceti fratilor de alegerea mea ? in primul rand va multumesc foarte mult de sfaturi ,( fara ele un novice ca mine , nu ar fi facut nimic ) . am gasit o barca care se numeste asa =quicksilver adventure enduro= de 2.70 , de culoare cachi , (( culoarea mi se pare nemaipomenita ptr. pescuitul la rapitor )) , de 3/4 -persoane ((nu e cazul )) , greutate admisa 450 kg , motor de maxim 10 cp , (( eu m_am gandit la un motor yamaha 10 cp in 4 timpi , ce ziceti face glisaj ? )) si greutate proprie cred de 50 kg , cu podina de aluminiu pe toata suprafata ,barca are pretul de 1095 de E fara motor dar in germania nu in romania , asta nu este o problema ca are cine sa o aduca de acolo . deci ce ziceti ? de culoare ? de lungime ? de motorul de la yamaha ? de firma quicksilver ?
- costica_fishing
- veteran
io zic ca motorul ala de 10 cp e prea mare pt o barca de 2,70 m
daca te grabesti cu ea, ai grija sa pui o geanta cu multe jiguri pe varful barcii!
Sau vrei sa participi la cursa aia de la Mamaia?
Serios vorbind, motorul ala de 10 cp o sa te rupa la shale. Cred ca tinde spre 40 de ocale (daca nu 50), orice neam ar fi. Pierzi si avantajul de a fi mobil.
Pt pescuit mi se pare mai important sa fie usoara ambarcatiunea si cat mai mult spatiu in ea. diferenta intre un motor de 5-6 cp si unul de 10 cp e de cel putin 15 kg. Daca mi-as mai cumpara un motor pt 2,70 ar fi un 4 sau 5 cp cu rezervorul incorporat. Mai ocupa si ala spatiu in barca, si asa insuficient pentru 2 persoane si careturile de rigoare.
Parerea mea!
daca te grabesti cu ea, ai grija sa pui o geanta cu multe jiguri pe varful barcii!

Sau vrei sa participi la cursa aia de la Mamaia?

Serios vorbind, motorul ala de 10 cp o sa te rupa la shale. Cred ca tinde spre 40 de ocale (daca nu 50), orice neam ar fi. Pierzi si avantajul de a fi mobil.
Pt pescuit mi se pare mai important sa fie usoara ambarcatiunea si cat mai mult spatiu in ea. diferenta intre un motor de 5-6 cp si unul de 10 cp e de cel putin 15 kg. Daca mi-as mai cumpara un motor pt 2,70 ar fi un 4 sau 5 cp cu rezervorul incorporat. Mai ocupa si ala spatiu in barca, si asa insuficient pentru 2 persoane si careturile de rigoare.
Parerea mea!
near the beer
[quote="mertec"]ce ziceti fratilor de alegerea mea ? in primul rand va multumesc foarte mult de sfaturi ,( fara ele un novice ca mine , nu ar fi facut nimic ) . am gasit o barca care se numeste asa =quicksilver adventure enduro= de 2.70 , de culoare cachi , (( culoarea mi se pare nemaipomenita ptr. pescuitul la rapitor )) , de 3/4 -persoane ((nu e cazul )) , greutate admisa 450 kg , motor de maxim 10 cp , (( eu m_am gandit la un motor yamaha 10 cp in 4 timpi , ce ziceti face glisaj ? )) si greutate proprie cred de 50 kg , cu podina de aluminiu pe toata suprafata ,barca are pretul de 1095 de E fara motor dar in germania nu in romania , asta nu este o problema ca are cine sa o aduca de acolo . deci ce ziceti ? de culoare ? de lungime ? de motorul de la yamaha ? de firma quicksilver ?[/quote]
Si eu sunt tot de parerea lui Costica, la o barca asa de mica nici nu cred ca se preteaza un motor mai mare de 4-5 cp, risti sa te rastorni cu 10 cp, iar la un motor asa de mare rezervorul iti va ocupa aproape jumatate din spatiul util pe care il ai in barca!
Pe un 2,7 m cu chila la 5-6 cp fuge foarte bine(spun asta din experienta din toamna asta din delta).
Parerea mea!
Pe un 2,7 m cu chila la 5-6 cp fuge foarte bine(spun asta din experienta din toamna asta din delta).
Parerea mea!
la o barca de 2.70 am avut motor de 3.5 cai (intre timp mi l-au furat)si daca eram singur in barca nu puteam merge fara pietroi pe botul barcii.cu ala de 10 cai o sa mergi cu ea pe verticala.la pescuit nu iti trebe cine stie ce viteza,treaba e sa nu dai la vasle.
cu motorasul ala treceam dunarea fara probleme

cu motorasul ala treceam dunarea fara probleme