L-am tot asteptat pe Adelin sa intre la ananghie si sa imi vanda mie barca lui. Da' daca ii merge bine, acu nu am ce sa fac...
Deci: as vreo o barca in jur de 3,5-4 si nitel metri.
Ideea mea e ca ar fi mai comod sa fie pana in 100 de kg, asa incat sa o pot urca pe masina. Cum o sa fac treaba asta cu o barca de 100 de kg nu mi-e foarte clar inca, dar mai studiez.
Variantele ar fi:
Barca aluminiu tip Linder (400 e cam 9-10.000 RON), Mariner (ceva mai ieftine). Am o retinere (in plus fata de pret) ca daca o tii la soare prajesti oua in ea. In plus, nu stiu cat de rezistente sunt la impact.
Barca de fibra: ceva interesant ar fi cam asta: http://www.watersport.ro/index.php?page ... t&Itemid=3
pretul e chiar ok.
Ma gandesc ca asta de 3,4 m e ok pt doua persoane.
Inafara de forma de cada cu imbunatatiri pe care o are, problema e ca nu am nici un fel de date despre ea si sunt putin sceptic la cum s-ar descurca pe apa cu valuri. Am suna t la producator, nu are asa ceva in Bucuresti de vizualizat.
Oricum, vazuta cu un ochi chior, inspira stabilitate....
Parca la Sarulesti am vazut ca un concurent avea asa ceva (varianta mai mare parca). Daca stiti careva cine ....
Porta-bote, inafara ca e foarte practica de carat, s-ar putea totusi sa nu fie un exemplu de stabilitate. In plus, varianta care ar fi interesanta (12 picioare) ar fi la noi vreo 2000 EUR (www.xxx.ro). parca e cam mult...
Astept sugestii!
Ia zii Tudore, nu seamana copaia aia din fibra cu favorita ta Carolina Skiff?