Barci aluminiu sau fibra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Aug 2008, 00:08

costica_fishing scrie: Acu' cu gonflabila de 2,70, dupa ce in prealabil am trasat sarcina ca o vreau cu placa de motor cat mai inafara, motiv pentru care am mai castigat vreo 10 cm (sper), tot tre sa ma cert cu colegu' ca daca vrea sa-si ia mai mult de doo beri, sa lase sandvisurile la masina. Daca vrea si sandvisurile sa lase lingurile.....etc.
De curiozitate, ce lungime are un balon de la placa de motor pana la extremitatea din spate, cat e diametrul baloanelor, si ce motor mai suporta barca (greutate maxima)?
Cu lacrimi Bastus!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Aug 2008, 08:06

aflam impreuna la Rogojesti! :lol:

Ce pot sa iti spun acum e ca folosesc un termic de 2,3 cp de la Honda si ma misc unde am treaba.
Restul aflam la concurs! Nu tin barca acasa la mine
near the beer

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Aug 2008, 10:18

Nu prea avem cum sa aflam la concurs, ca doar nu cara nimeni motorul termic daca nu are voie sa-l foloseasca :lol: Eram curios daca mai poti pune un motor de 25-30kg pe ea fara sa salte botul.
Cu lacrimi Bastus!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Aug 2008, 10:41

intotdeauna in bot sta geanta cu jiguri! Nu salta nici cu 100 cp :D Uneori ma intreb si eu ce dracu caram atatea dupa noi!
near the beer

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Aug 2008, 15:11

costica_fishing scrie:asaaa......

Deci, sa inteleg ca:

1. Nimeni nu e interesat de copaia mea. Made in Odorheiu' Secuiesc.
Mie mi se parea acceptabila. Pe apa nu am vazut-o vreodata, ci doar in reclama din AVP.

2. Toata lumea e interesata de copai de aluminiu. Parca suna mai bine. Domne' e materialul ala din care se fac avioanele, nu? :D

3. Sa sui o copaie de peste 70 de kg pe masina mea e absolut exclus. Din cauza ca tre sa o sui la peste 2 m. Daca reusesc, nu cred ca masina pateste mare lucru. poate devine putin mai instabila in curbe.
In reclame am vazut si eu multe lucruri. :)
1. Copaia ta e interesanta. Nu-mi dau seama ce fel de chila are, din poza pare a avea fundul cam plat, mie nu-mi prea place asta.
2. Is mai rezistente si mai usoare alea din aluminiu, nu?
3. Nici daca iti pui peridoc nu poti merge prea tare pe curbe.

Eu as lua una de aluminiu second, din ce am citit is cam pe viata sau mai mult barcile astea.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Aug 2008, 19:46

ia-ti una second din Germania! Mai nou am vazut ca si la motoarele de barca se precizeaza "nerulante in Romania". Parca apa de la noi are mai multe gropi ca apa lor :lol:

Serios, Linder second-hand nu am vazut la noi. Marine, era una acum vre-un an la anunturi. Si facea vreo 2000 EUR asa. In concluzie, am abandonat cautarea de chilipiruri si fac un market research! :D
near the beer

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Aug 2008, 00:56

Astea de Alu au cumva fund dublu, ca sa pluteasca si daca accidental s-au umplut cu apa? Daca nu, in caz de rasturnare etc risti sa cauti copaia cu scafandrii ;).
Cu lacrimi Bastus!

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 24 Aug 2008, 17:16

Ma baieti
Au ungurii un model de barca din tabla de Alu ambutisata, care cantareste undeva spre 38-40kg, DAR... Si aici avem un mare dar. Are 2 cutii mari in care iti poti pune scule si care au garnitura impermeabila, pus ca pe marginea barcii este o camera mare flotanta, care in caz ca intra apa in ea, sta afara 5-10 cm, ca sa nu se duca la odihna ca si Titanicu` pe fundul apei. Si pretul este undeva sub 6-700 EUR!
Nu am gasit nume si link. Deocamdata.
Cat despre alea de fibra, are un tovaras de-al meu una care se inchide pe la jumate, de se formeaza un cb, cu o latura tesita - varful barcii. Are 2 balamale si 4 "clipsuri" de siguranta". E facut la nemtzi si o vinde cu 25 EUR. E perfecta pt. un pick-up!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Aug 2008, 20:03

Salut!

Ia vezi cum gasesti un link cu barcile alea unguresti! Tara iti va fi recunoscatoare si pe drum incolo lasam si o naveta de bere buna! Igen?
near the beer

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Aug 2008, 19:49

TopGear scrie:Ma baieti
Au ungurii un model de barca din tabla de Alu ambutisata, care cantareste undeva spre 38-40kg, DAR... Si aici avem un mare dar. Are 2 cutii mari in care iti poti pune scule si care au garnitura impermeabila, pus ca pe marginea barcii este o camera mare flotanta, care in caz ca intra apa in ea, sta afara 5-10 cm, ca sa nu se duca la odihna ca si Titanicu` pe fundul apei. Si pretul este undeva sub 6-700 EUR!
Nu am gasit nume si link. Deocamdata.

Noi speram in continuare......am bagat berea aia la rece!
near the beer

Scrie răspuns