Barci aluminiu sau fibra
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ai dreptate, are 3m, am si navigat cu ea Franck, prietenul meu, e importatorul Marine in Franta. Are 37kg ne amenajata. Dupa ce-i adaugi niste accesorii n-o mai ridica nici Hulk.Tavi scrie:Nu e de 2 e de 3m si are 37 kg. Nu cred ca e chiar asa nasol pt. masina.tudor scrie: Asta e modelul de 2m. Pe cele de 3m si mai mult nu le mai ridici. Si oricum omori masina. La barcile astea trebuie peridoc.
Costica, copaia aia nu are nimic comun cu Carolina skiff inafara de faptul ca pluteste.
Producatorul zice ca inclusiv modelul de 4.10 m si 65 kg poate fi transportat pe masina.
Mai multe detalii aici:
http://www.marine.cz/SortimentCJ_UK/indexCJ_UK.htm
E mai elegant cu peridocul, dar e un compromis acceptabil si asta.
http://www.franck-s.com/bateaux.htm
Parca ai fi agent de vanzari porta-botetudor scrie: Ca si la celelalte barci trebuie insa sa fii atent cand acostezi sa nu se loveasca. Singura barca cu care nu sunt atent de loc e Porta Bote care poate fi tarata prin cioburi, cuie, lovita cu ce vrei fara sa aibe nimic.

Glumesc, stiu ca e o barca foarte buna, din pacate la noi ajung la niste preturi absolut nesimtite. Ma bate gandul totusi sa sap sa vad prin ce metode as putea sa-mi aduc una din SUA, m-am cam saturat de gonflabile si as vrea sa incerc si varianta asta.
Cu lacrimi Bastus!
Zic ca e imposibil ca modelul/modelele de portbagaj vandute de producator sa acopere toate marcile/modelele de masini, si ca, inainte sa-ti faci socoteli cu barca, ar fi sanatos sa te lamuresti daca portbagajul asta se potriveste pe masina ta. Pentru ca altfel dai in chestia cu facutul pe comanda, adica boala lunga, moarte sigura
.

Cu lacrimi Bastus!
Modelul de 3m nu mi-a placut de loc. Tocmai il primise si vroia sa vada si Franck cum se comporta. Am venit cu motorul meu Mercury 4 timpi 6 cai care are 25 kg. Eram singur in barca si Franck, de pe mal, facea fotografii. Barca s-a pus cu botul in sus si impingea apa. Am reglat trimul in toate pozitiile posibile si tot nu a planat. Probabil ca trebuie echilibrata cu greutate in fata.Tavi scrie:La asta nu te mai contrazic, daca o echipezi normal ca se ingreuneaza.
Tudor, ai idee cu cat le vinde prietenul tau Frank?
Nu am reusit sa aflu nicicum cat costa.
Daca tot te-ai dat cu ea, cum e in comparatie cu Porta-Bote?
In special ca stabilitate si viteza ma intereseaza
Modelul superior, 12u, e mai bine echilibrat. L-a cumparat alt prieten. A pus un 9,9 cai si planeaza. Ai mai multa stabilitate decat Porta Bote dar pentru mine asta nu are importanta.
In concluzie merita de la 12u in sus. Preturile nu le stiu pe de rost. Cred ca pentru tine e mai interesant sa le stii pe cele din Ro decat pe cele de aici.
Mersi pt. sfat Gerula, voi tine minteGerula scrie:Zic ca e imposibil ca modelul/modelele de portbagaj vandute de producator sa acopere toate marcile/modelele de masini, si ca, inainte sa-ti faci socoteli cu barca, ar fi sanatos sa te lamuresti daca portbagajul asta se potriveste pe masina ta. Pentru ca altfel dai in chestia cu facutul pe comanda, adica boala lunga, moarte sigura.

Tudor, nu puteai sa zici si tu ca modelul ala e excelent?

Mersi pt. review
12 U e cu 'double V hull, are 3.69 m si are 71 kg, e deja grea.
Ar mai fi 12M si 12S, pana-n 60 kg...
- costica_fishing
- veteran
asaaa......
Deci, sa inteleg ca:
1. Nimeni nu e interesat de copaia mea. Made in Odorheiu' Secuiesc.
Mie mi se parea acceptabila. Pe apa nu am vazut-o vreodata, ci doar in reclama din AVP.
2. Toata lumea e interesata de copai de aluminiu. Parca suna mai bine. Domne' e materialul ala din care se fac avioanele, nu?
3. Sa sui o copaie de peste 70 de kg pe masina mea e absolut exclus. Din cauza ca tre sa o sui la peste 2 m. Daca reusesc, nu cred ca masina pateste mare lucru. poate devine putin mai instabila in curbe.
In reclame am vazut si eu multe lucruri.
4. Tudore, cum sa nu ma intereseze preturile de la voi? pur si simplu REFUZ sa platesc aici un pret cu peste 10-15 % mai mare decat acolo. Nu vad nici un rationament pt care as face asta. Asa ca ne intereseaza cat face o Marine de 12, precum si o Porta Bote cam de aceleasi dimensiuni acolo.
Eventual pe PM. Ii trimit eu dupa aia lui Tavi.
Comerciantii de aici tre sa mai invete sa-si faca treaba si sa ofere ceva la preturi competitive.
Ideea e ca, inafara ca o gonflabila presupune oarece eforturi sa o umfli, dezumfli, impachetezi.....draci, parca mai mult loc ocupa baloanele decat tu.
Astea sunt motivele pt care vreau altceva.
Acu' cu gonflabila de 2,70, dupa ce in prealabil am trasat sarcina ca o vreau cu placa de motor cat mai inafara, motiv pentru care am mai castigat vreo 10 cm (sper), tot tre sa ma cert cu colegu' ca daca vrea sa-si ia mai mult de doo beri, sa lase sandvisurile la masina. Daca vrea si sandvisurile sa lase lingurile.....etc.
Ma mai gandeam la o Allround Marine ceva mai mare. Asta pana a scapat cineva un biban in barca si a intepat ala podina gonflabila de foarte mare presiune si calitate. No way, thanks!
Tudore, cu respect, muta topicu asta la Echipamente si alte giugele....
Parerea mea!
Deci, sa inteleg ca:
1. Nimeni nu e interesat de copaia mea. Made in Odorheiu' Secuiesc.
Mie mi se parea acceptabila. Pe apa nu am vazut-o vreodata, ci doar in reclama din AVP.
2. Toata lumea e interesata de copai de aluminiu. Parca suna mai bine. Domne' e materialul ala din care se fac avioanele, nu?

3. Sa sui o copaie de peste 70 de kg pe masina mea e absolut exclus. Din cauza ca tre sa o sui la peste 2 m. Daca reusesc, nu cred ca masina pateste mare lucru. poate devine putin mai instabila in curbe.
In reclame am vazut si eu multe lucruri.

4. Tudore, cum sa nu ma intereseze preturile de la voi? pur si simplu REFUZ sa platesc aici un pret cu peste 10-15 % mai mare decat acolo. Nu vad nici un rationament pt care as face asta. Asa ca ne intereseaza cat face o Marine de 12, precum si o Porta Bote cam de aceleasi dimensiuni acolo.

Comerciantii de aici tre sa mai invete sa-si faca treaba si sa ofere ceva la preturi competitive.
Ideea e ca, inafara ca o gonflabila presupune oarece eforturi sa o umfli, dezumfli, impachetezi.....draci, parca mai mult loc ocupa baloanele decat tu.

Acu' cu gonflabila de 2,70, dupa ce in prealabil am trasat sarcina ca o vreau cu placa de motor cat mai inafara, motiv pentru care am mai castigat vreo 10 cm (sper), tot tre sa ma cert cu colegu' ca daca vrea sa-si ia mai mult de doo beri, sa lase sandvisurile la masina. Daca vrea si sandvisurile sa lase lingurile.....etc.
Ma mai gandeam la o Allround Marine ceva mai mare. Asta pana a scapat cineva un biban in barca si a intepat ala podina gonflabila de foarte mare presiune si calitate. No way, thanks!
Tudore, cu respect, muta topicu asta la Echipamente si alte giugele....
Parerea mea!
near the beer