Barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Barca pneumatica
Vreau sa-mi cumpar barca dar nu stiu ce sa aleg intre Kingfisher 270m si Allroundmarin Jolly 230.Are cineva idee cam care e mai rezistenta?La pret sunt cam la fel.Astept eventual si alte sugestii de modele de la cunoscatori...
Re: Barca pneumatica
Eu zic sa iti cumperi Energo Team, sunt super bune.horia flucus scrie:Vreau sa-mi cumpar barca dar nu stiu ce sa aleg intre Kingfisher 270m si Allroundmarin Jolly 230.Are cineva idee cam care e mai rezistenta?La pret sunt cam la fel.Astept eventual si alte sugestii de modele de la cunoscatori...
TEAM ATOM
-
- veteran
daca ai cu ce sa o cari ia-ti energo, dar crede-ma ca pliata este enorma..intra greu in portbagajul loganului.
alea de la king se pliaza mai bine...si mai putin voluminoase...e si material diferit, ceva mai subtire..dar oricum f rezistent...
alea de la king se pliaza mai bine...si mai putin voluminoase...e si material diferit, ceva mai subtire..dar oricum f rezistent...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- costica_fishing
- veteran
se pare ca doar melamina mea e mai a drecu
da o s-o domolesc eu sa mearga usor
deci dupa ce montati melamina pe barca , Energo e cea mai buna barcuta din variantele enumerate mai sus
nu uitati si de chila gonflabila.....prelatele de la kingfisher
si barcile allround marine nu au ...
daca poti insa sa-ti iei zodiac bombard , do it .....
HORIA FLUCUS ...daca esti din sercaia , si dadeai in liceu la scobar
, da-mi un PM ..... 

da o s-o domolesc eu sa mearga usor
deci dupa ce montati melamina pe barca , Energo e cea mai buna barcuta din variantele enumerate mai sus
nu uitati si de chila gonflabila.....prelatele de la kingfisher

daca poti insa sa-ti iei zodiac bombard , do it .....
HORIA FLUCUS ...daca esti din sercaia , si dadeai in liceu la scobar

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
Eu am de la Allround o barca Jolly 230 care nu are chila,iar podina e din stinghii de lemn (vre-o 6 ) care se pliaza odata cu barca cind o stringi.costica_fishing scrie:la Allround aveti idee, podina e gonflabila sau cum? aluminiu, etc?
La Energo, melamina aia de pe fundul barcii poate sa aiba foarte multa personalitate. Adica sa nu se lase montata nici de a dracu...
Lazea stie!
Am avut si eu Energo cu placi detasabile ca si a lui Lazea si iti rugai "moartea " pina o montai (mai ales pe frig) +ca e mai grea cu 11 kg.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- costica_fishing
- veteran
5-6 stinghii are si Kingfisherul meu de 2,70. Ma gandeam totusi la ceva mai destept. Respectiv cu o chila mai bombata.
Asta a mea nu are deloc directie. O ia cum bate vantul..
Io ma mai dau si pe Dunare cu ea. Acu' mi'am luat si un motoras..
In fine....mi-ar fi placut ceva cu chila gonflabila, dar fara sa trebuiasca sa montezi mobilierul inainte sa pleci pe garla...Ideal era sa fie si podina gonflabila...
Asta a mea nu are deloc directie. O ia cum bate vantul..
Io ma mai dau si pe Dunare cu ea. Acu' mi'am luat si un motoras..
In fine....mi-ar fi placut ceva cu chila gonflabila, dar fara sa trebuiasca sa montezi mobilierul inainte sa pleci pe garla...Ideal era sa fie si podina gonflabila...
near the beer
-
- veteran