Barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Bravo voua, ca aveti opinii pro si contra, foarte argumentate s.a.m.d.
Inteleg ca, daca vreti sa ma puneti repede la punct, o sa ma intrebati "tu nu ai inteles despre ce vorbim noi aici? ce legatura are ce vorbim noi aici cu ce spui tu?"
Pai, cred ca are!
Luati-va bai, barca neumflabila de fibra faina, si nu mai aveti nici problem cu lipiturile, imbatranirea, etc? Posibil sa fiu pe langa subiect, accept o astfel de replica...
Ce ziceti, care tip de magnetofon e mai bun?
Inteleg ca, daca vreti sa ma puneti repede la punct, o sa ma intrebati "tu nu ai inteles despre ce vorbim noi aici? ce legatura are ce vorbim noi aici cu ce spui tu?"
Pai, cred ca are!
Luati-va bai, barca neumflabila de fibra faina, si nu mai aveti nici problem cu lipiturile, imbatranirea, etc? Posibil sa fiu pe langa subiect, accept o astfel de replica...
Bine, m-ai convins, imi iau de fibra. Dar oare nu-s mai bune alea de aluminiu?stelian scrie: Luati-va bai, barca neumflabila de fibra faina, si nu mai aveti nici problem cu lipiturile, imbatranirea, etc? Posibil sa fiu pe langa subiect, accept o astfel de replica...

Si daca stau la bloc, unde dreaq tin vaporasul? Ca si asa curg apele pe mine pana car dracovenia de treizeci chile la etaju 2+1.

Magnetofon? Tot de fibra e cel mai bun.

Re: Barca pneumatica
Incearca una din marcile de mai jos:horia flucus scrie:Vreau sa-mi cumpar barca dar nu stiu ce sa aleg intre Kingfisher 270m si Allroundmarin Jolly 230.Are cineva idee cam care e mai rezistenta?La pret sunt cam la fel.Astept eventual si alte sugestii de modele de la cunoscatori...
Zodiac
Bombard
Quicksilver
Suzumar
Bafta!
Le cumperi mai ieftin de pe eBay !
ajutor de la Bucuresteni !
Am trecut pe centura bucurestiului si undeva vis-a-vis de RAR Voluntari langa sediul Romvac in fata unei hale galben-albastru este un steag mare cu ZODIAC . Stie cineva ceva de ei? Ca pe net nu i-am gasit! Reprezentanta? Punct de vanzare?...
De fapt pe mine ma intereseaza o gonflabila cu podeaua de fibra (RIB) in jur de 4m si sa poata suporta 40hp. Din pacate kingfisher nu mai fabrica modelul 390rib. Chiar si second.
Mersi
Am trecut pe centura bucurestiului si undeva vis-a-vis de RAR Voluntari langa sediul Romvac in fata unei hale galben-albastru este un steag mare cu ZODIAC . Stie cineva ceva de ei? Ca pe net nu i-am gasit! Reprezentanta? Punct de vanzare?...
De fapt pe mine ma intereseaza o gonflabila cu podeaua de fibra (RIB) in jur de 4m si sa poata suporta 40hp. Din pacate kingfisher nu mai fabrica modelul 390rib. Chiar si second.
Mersi