Barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Noi 2007, 10:10

@mihai 99: merci de reply! O sa ma mai uit prin magazinele de afara dupa un Bombard din asta. Mai ales ca in preajma revelionului suntem in perioada de reduceri la articole de outdoor.
Am vazut asta vara prin niste insule niste barci Suzumar (or something) in fata carora mi-au curs balele. Dar spaniolii aveau un program total cretin la magazine. Si ma si vedeam in aeroport cu sapte valize + barca, iar gagica, cu evantaiul, aparatul foto si sticluta de suc: "ti-a trebuit barca, acum cara!" :twisted: .

Nu prea cred sa imi iau de cauciuc. Mi se pare ca PVC-ul se face beton cand il umfli. In plus, cauciucul cred ca e mai afectat de soare (imbatraneste mai repede).

Am mai vazut in week-end un Metzler in faza de strangere. Cica ar fi scula (zice lumea)! Se facea mic si comod de transportat. Dar nu se putea sta in picioare in el. Nu e pt mine! Uneori, daca nu stau in picioare, am impresia ca nu dau la peste!

@zander: m-am gandit si io la treaba asta, insa, de lene, pun banchetele pe fundul barcii, longitudinal (cu tablele alea de prindere in sus :D ). Parca e mai bine asa! Am inventat manevra asta cand m-am trezit ca tre sa iau in barca o baterie de camion. Nu stiu cate kile avea, dar m-a durut spatele o saptamana de la ea. :D Asa ca am pus/o pe o bancheta din asta, ca sa se distribuie greutatea pe mai multe traverse din alea.
near the beer

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 07 Noi 2007, 10:29

Dane, era o constatare nu o acuzatie. Ce rost avea sa caut mesaje vechi, cand ai ditamai magazinul online, cu toate modelele Kingfisher pe stoc? Si cu preturi, ceea ce la ei pe site nu e cazul :lol:(asta spune ceva despre producator, nu crezi?).

Kingfisher e in piata cu preturile doar la barcile pana-n 2.70, fara chila gonflabila si fara podina din placi mari/aluminiu. Aici sunt de acord cu tine, pe entry-level oamenii nu prea se pot orienta spre alt producator care sa fie comparabil ca pret.
Dar Kingfisherul de 3 metri e 3740 ron, aproximativ 1116 euro :shock: ! Tocmai ti-am dat link spre un vanzator german de unde poti lua Zodiac 3.4 metri (diferenta de dimensiune deja e mare) cu 1140 de euro. Livrata in Romania mai costa 100 in plus.

In situatia asta, ca sa fie in piata cu barcile de peste 2.70m, Kingfisher ar trebui s-o reduca pe asta de 3metri la 700, hai cel mult 800 de euro. Nu cred sa se intample asta prea curand.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Noi 2007, 16:11

la un dealer din Constanta am aflat ca Euronautica importa barci Zodiac.

Modelul de 2,8 m, cu podina gonflabila (de mare presiune), ceea ce tre sa fie ok, face cam 1550 EUR + TVA.
Adica naspa!
near the beer

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 12 Noi 2007, 18:47

Cred ca si-au pus 100% adaos comercial :wink:.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Noi 2007, 19:14

cred ca era o firma gen Nautica. In fine, ei viseaza sa vanda iahturi. Eram cam off-topic pe acolo! :D
near the beer

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 15 Noi 2007, 16:15

isi vinde un tip pe net zodiacul de 2.85. Nu arata deloc rau. Am dat de anuntul lui si ma gandeam ca poate vreti..... cine stie!?

http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... cat/Barci/

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Noi 2007, 18:02

barca e din 2002 la proprietarul actual. Proprietarul din Satu Mare.

Decat Zodiac din 2002, mai bine Kingfisher din 2006!
Mai incercam!
near the beer

buntaro
senior
senior

barca

Mesaj de buntaro » 19 Noi 2007, 17:21

nu stiu daca nu iti raspund dupa 20 de ani dar cu toate ca allroundmarine au barci mega daca nu te duci la concursuri sau nu vrei numai sa te dai rotund cu ea poti opta pentru variante care sa te lase cu lei in buzunar,eu am o barca intex din pvc de 0,6,3 camere de aer +podina gonflabila in pachet am avut visle din aluminiu si pompa,pret platit 140 lei bani petru care arata chiar foarte bine,am folosit-o fara menajamente chiar si pe post de cos de gunoi si am incredere ca ma va tine si anul viitor,cind se sparge o reciclez si imi iau alta

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 19 Noi 2007, 17:43

vlade, doar sa nu se sparga intr-un moment mai delicat .... aia e problema .......

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 19 Noi 2007, 19:52

mda.....si eu ma gandesc asa, cum ca e destul de putin probabil sa se sparga tocmai cand sta ea impachetata in camara.

am mai pescuit in niste prezervative luate de la Metro cu 350.000. Dar atunci eram tanar si ....viteaz! :D
near the beer

Scrie răspuns