Barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Barca gonflabila.
Va multumesc din nou domnule Mihai. Imi sunt de mare ajutor sfaturile dvs. si voi tine cont de ele.
Barca din anunt nu are peridoc, cred ca ati inteles gresit.
Cum recunosc Hypalonul de PVC? Scrie undeva pe placuta barcii sau in acte?
Barca din anunt nu are peridoc, cred ca ati inteles gresit.
Cum recunosc Hypalonul de PVC? Scrie undeva pe placuta barcii sau in acte?
Salut,kleniacul scrie:Eu folosesc un Zodiac Cadet s de 3,40 m,55 kg,impreuna cu un motor Evinrude de 15 cp,26 kg,2 T,si sint foarte multumit.Cautati si barca asta,poate gasiti ceva convenabil.
Sa stii ca in general imi place ceea ce scrii, si ai opinii de bun simtz. De data asta insa o sa te corectez.
Nu cred ca exista Evinrude 15 CP la 26kg (poate 36kg). Motorul Evinrude de 8 CP in 2t are 26 kg. Eu am Johnsonul de 8 CP (identic mai putin abtibildurile). Vezi pe barcaholic.ro pozele la topicul: intretinere motoare/schimbat impeller.
Cel mai puternic motor de 26 kg e Nissan/Tohatsu 9.8 in 2T Am tot incercat de-a lungul timpului sa pun mana pe unul dinasta, dar nu am reusit.
Yamaha de 8 CP in 2 t cantareste tot 26 kg.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
-
- utilizator nou
Astazi am fost la un dealer Mercury si am luat in brate cateva motoare. La 25 kg doar 6 cp-nu ma satisface. La 52 kg(15 cp) il scap in apa de unul singur, doar 38 kg(9,9 cp) poate fi manipulat in siguranta. Acum am inteles de ce domnul Mihai mi-a recomandat sa ma mai temperez cu puterea motorului(adica trebuie sa merg la sala daca vreau 15 cp).
Multumesc Kleniacul pt. sfaturi. Am cautat Zodiacuri sh si am gasit f. putine si in stare proasta. Dealer Zodiac nu am gasit in Romania.
Multumesc Kleniacul pt. sfaturi. Am cautat Zodiacuri sh si am gasit f. putine si in stare proasta. Dealer Zodiac nu am gasit in Romania.
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Iata si un link
http://www.excel-inflatables.co.uk/boat ... xhd535.htm
http://www.excel-inflatables.co.uk/boat ... xhd535.htm
-
- utilizator nou
Un ultim sfat...
Am ajuns la momentul de a cumpara barca si am de ales intre doua modele (strict intre cele doua de mai jos) si imi e greu sa ma decid. Diferenta de pret e nesemnificativa
1. BARACUDA RY-BM270
Specificaţii:
270 cm lungime exterioară
165 cm lungime interioară
154 cm lăţime
3+1 camere aer
3 persoane
485 kg sarcină utilă
48 kg greutate
10 CP putere motor
chila gonflabilă în V
Conţinut set:
1 barcă gonflabilă
1 scaun
fund din aluminiu
suport motor încorporat
1 pompă
2 vâsle
1 cârlig de remorcare
1 funie de remorcare
2 funii de salvare
gardă laterală pentru protecţie antivaluri
1 chit de reparaţie
1 geantă transport
instrucţiuni de folosire
Bărcile gonflabile BARACUDA RY-BC sunt realizate din Polyester 1000D acoperit pe ambele părţi cu PVC de 0,9 mm.
2. BARK BT-290S
Specificaţii:
290 cm lungime
135 cm lăţime
36 cm diametru tub
3+1 camere aer
2 persoane
400 kg sarcină utilă
100*40*35 cm + 80*70*10 cm dimensiuni ambalaj
44 kg greutate
8 CP putere motor
chila gonflabilă în V
Conţinut set:
1 barcă gonflabilă
2 scaune
fund rigid secţionat
suport motor încorporat
1 pompă
2 vâsle
4 mânere laterale
1 cârlig de remorcare
2 funii de salvare
1 chit de reparaţie
2 genţi transport
instrucţiuni de folosire
Bărcile gonflabile BARK sunt realizate din PVC de înaltă rezistenţă, VALMEX 1,100 g/m2 (Germania) şi POLYTEX 750-900 g/m2 (Coreea de Sud), folosind sudare termică la lipire.
Bărcile sunt produse în conformitate cu standardele ISO 6185 şi ISO 9001 şi sunt certificate de către Registrul Naval din Ukraina (Certificat SSP 22-3-209-05).
-----------------------------------------------------------
Observatii:
Imi place la BARKA ca are doua bancute dar are fundul din placi de tego, stie cineva daca e foarte lunecos? Baracuda are fund din aluminiu ca avantaj dar numai o bancuta.
Baracuda suporta mai multa greutate si multa lume zice ca a avut experiente bune cu barca.
BARK are garantie 3 ani si e produsa in Ukraina (am intels ca e garantata pe multi mai multi ani de producator) pe cand Baracuda 1 an garantie si e produsa in china.
BARK nu are funie de remorcare (nu cred ca f important)
Care sa fie mai buna din ele? Fundul ala de tego e lunecos?
Va rog mult sa va dati cu parerea, ma ajuta sa iau o decizie.
Multumesc anticipat!
1. BARACUDA RY-BM270
Specificaţii:
270 cm lungime exterioară
165 cm lungime interioară
154 cm lăţime
3+1 camere aer
3 persoane
485 kg sarcină utilă
48 kg greutate
10 CP putere motor
chila gonflabilă în V
Conţinut set:
1 barcă gonflabilă
1 scaun
fund din aluminiu
suport motor încorporat
1 pompă
2 vâsle
1 cârlig de remorcare
1 funie de remorcare
2 funii de salvare
1 chit de reparaţie
1 geantă transport
instrucţiuni de folosire
Bărcile gonflabile BARACUDA RY-BC sunt realizate din Polyester 1000D acoperit pe ambele părţi cu PVC de 0,9 mm.
2. BARK BT-290S
Specificaţii:
290 cm lungime
135 cm lăţime
36 cm diametru tub
3+1 camere aer
2 persoane
400 kg sarcină utilă
100*40*35 cm + 80*70*10 cm dimensiuni ambalaj
44 kg greutate
8 CP putere motor
chila gonflabilă în V
Conţinut set:
1 barcă gonflabilă
2 scaune
fund rigid secţionat
suport motor încorporat
1 pompă
2 vâsle
4 mânere laterale
1 cârlig de remorcare
2 funii de salvare
1 chit de reparaţie
2 genţi transport
instrucţiuni de folosire
Bărcile gonflabile BARK sunt realizate din PVC de înaltă rezistenţă, VALMEX 1,100 g/m2 (Germania) şi POLYTEX 750-900 g/m2 (Coreea de Sud), folosind sudare termică la lipire.
Bărcile sunt produse în conformitate cu standardele ISO 6185 şi ISO 9001 şi sunt certificate de către Registrul Naval din Ukraina (Certificat SSP 22-3-209-05).
-----------------------------------------------------------
Observatii:
Imi place la BARKA ca are doua bancute dar are fundul din placi de tego, stie cineva daca e foarte lunecos? Baracuda are fund din aluminiu ca avantaj dar numai o bancuta.
Baracuda suporta mai multa greutate si multa lume zice ca a avut experiente bune cu barca.
BARK are garantie 3 ani si e produsa in Ukraina (am intels ca e garantata pe multi mai multi ani de producator) pe cand Baracuda 1 an garantie si e produsa in china.
Multumesc anticipat!
- modigliani
- veteran
Re: Un ultim sfat...
Prietene , recunosc sincer ca sunt subiectiv . Eu am o Baracuda de 2,7 si n-o dau pe nimic !!!David Florin scrie: Baracuda are fund din aluminiu ca avantaj dar numai o bancuta.
Multumesc anticipat!
Referitor la bancute : Da-le-ncolo !!! De dragul lor o sa le mai cari cateva partide dupa tine , ca ..... Vezi Doamne , sunt ale barcii . Dar sunt o tampenie la care vei renunta in cel mai scurt timp in favoarea unui scaun pliant asezat pe podina . Fireste , asta daca iei barca in scopuri pescaresti . Daca o iei de-a plimbarea e alta treaba !

Podina de tego e mai usoara decat cea de aluminiu , dar asa cu ai sesizat deja , nu are striurile ( recte aderenta ) acesteia . Si poate nici rigiditatea .
In plus , pe langa ce-ai enumerat la cele doua barci SUSTIN CATEGORIC faptul ca accesoriile ( si-aici nu ma refer la o amarata de sfoara de la prova ) Baracudei sunt dintre cele mai bune si fiabile : Furcheti ( parerea mea : extrem de importanti ) , oglinda , catarame , vasle , supape ( si-n mod special , la modelele noi , supapa de presiune ) , etc .
Mai asculta si alte pareri , dar eu o tin p-a mea : BARACUDA RULES !!!!!

-
- utilizator nou