De ce se inmoaie gonflabila dimineata?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
no, cum o fost in delta cu bicicleta? sau... asa cum banuiam toti...altfell scrie:Bun.. Vreau sa fac la vara un tur cu bicla+barca prin delta. Stiu ca nu e chiar ortodox ce mi-am pus in plan. Dar nah.. vreau s-o fac si sunt sigur ca se poate.
Deci am nevoie de o barca gonflabila cat mai usoara care sa poata fi transportata usor pe bicla si sa poata de asemenea transporta o bicla, un individ de vreo 80 de kile si 20 kile de bagaj.
Eu mi-am aruncat ochii dupa Sevylor Super Caravelle... cea de 2 pers, 2m, 160kg suportate, 3,6kg greutate. La 200 lei e acceptabila in conditiile in care-si va face treaba.
Intrebarea e daca poate sa-si faca treaba. De ex.. pana la Gorgova vom ajunge cu biclele.. dar spre Crisan va trebui sa trecem un canal doua.. Putem sa descalecam, umflam barcutele astea, sa punem bagaju si bicla in ele si sa vaslim pana in Crisan?
Important e sa reziste vreo 2 saptamani cat planuim aceasta tura. Apoi nu-mi mai e neaparat de folos.
Daca aveti alte sugestii de barcute de unica folosinta, ieftine, usoare, portabile si flotante, nu va sfiiti sa faceti reclama.
Mersi