Barca + bicicleta = love?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 29 Ian 2009, 22:02

De fapt intrebarea e:
De ce se inmoaie gonflabila dimineata? :)

edi_curiosul
veteran
veteran

Re: Barca + bicicleta = love?

Mesaj de edi_curiosul » 28 Dec 2009, 19:34

altfell scrie:Bun.. Vreau sa fac la vara un tur cu bicla+barca prin delta. Stiu ca nu e chiar ortodox ce mi-am pus in plan. Dar nah.. vreau s-o fac si sunt sigur ca se poate.

Deci am nevoie de o barca gonflabila cat mai usoara care sa poata fi transportata usor pe bicla si sa poata de asemenea transporta o bicla, un individ de vreo 80 de kile si 20 kile de bagaj.

Eu mi-am aruncat ochii dupa Sevylor Super Caravelle... cea de 2 pers, 2m, 160kg suportate, 3,6kg greutate. La 200 lei e acceptabila in conditiile in care-si va face treaba.

Intrebarea e daca poate sa-si faca treaba. De ex.. pana la Gorgova vom ajunge cu biclele.. dar spre Crisan va trebui sa trecem un canal doua.. Putem sa descalecam, umflam barcutele astea, sa punem bagaju si bicla in ele si sa vaslim pana in Crisan?

Important e sa reziste vreo 2 saptamani cat planuim aceasta tura. Apoi nu-mi mai e neaparat de folos.

Daca aveti alte sugestii de barcute de unica folosinta, ieftine, usoare, portabile si flotante, nu va sfiiti sa faceti reclama.

Mersi
no, cum o fost in delta cu bicicleta? sau... asa cum banuiam toti...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Dec 2009, 20:31

sau ...? :cry: :cry: :cry:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Dec 2009, 21:10

...din cauza crizei a ramas numai cu... "love"
:lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Dec 2009, 21:33

nu va suparati ,dar cu ani zile in urma ,am intalnit un ciudat care a facut treaba asta.era din turda.singur , singurel el si bicla lui(care nu era galbena si avea amandoua pedalele).numai ca tipu cand ajungea la vre-un canal astepta si striga la orice barca care trecea pe acolo.succes garantat,veneau lipovenii mai mult din curiozitate cand al vedeau.aveti grije mare la barcutele astea de obicei sunt din plastic cam subtire ,si desdul de greu de lipit.nu orice adeziv e compatibil cu polietilena.

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 08 Ian 2010, 13:59

un amic s-a intilnit cu oamenii astia undeva prin asia in toamna...

dupa cum se vede

barca + bicicleta = love

http://radwandernde.de/index.php?option ... 9&catid=45

Scrie răspuns