Barca + bicicleta = love?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
...sau daca iti iei porcarie daia de barca fatzi o husa ca asta
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#153953
eu am umblat mult asa pe olt, sunt curentzi acolo, si nu am avut prob cu intepaturile, camera de tractor nu e de recomandat, se comporta ca un balon, daca o intepi face poc
sa nu uiti gps-ul si incarcatorul solar de la mobil sau incarcatorul cu baterie
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#153953
eu am umblat mult asa pe olt, sunt curentzi acolo, si nu am avut prob cu intepaturile, camera de tractor nu e de recomandat, se comporta ca un balon, daca o intepi face poc
sa nu uiti gps-ul si incarcatorul solar de la mobil sau incarcatorul cu baterie
- edi_curiosul
- veteran
...da si sevylorul-canoe-umflabil are acelasi tip de sistem2door scrie:da buna ideea cu husa.uitasem de ea
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... d=00306470 17456a&type=product&cmCat=SEARCH_all&returnPage=search-results1.jsp&Nt k=Products&QueryText=sevyloru&sort=all&_D%3AhasJS=+&N=0&Nty=1&hasJS=tr ue&_DARGS=%2Fcabelas%2Fen%2Fcommon%2Fsearch%2Fsearch-box.jsp.form23&_d yncharset=ISO-8859-1
http://www.hibiscussport.ro/barca-gonfl ... t_air.html
Barcutza asta ar face fatza, dar cred ca ideea de a face delta cu bicicleta nu e cea mai buna formula teribilista, specifica varstei, cu care sa dai pe spate prea multa lume.E mai degraba un mod de a te coi toata excursia, carand si tragand dupa tine bitzoaga....Delta inseamna canale, ghioluri, bratze de Dunare....deci ca si castravetele 99%APA....restul stuf.
Daca tot vrei sa faci ceva cu care sa ramai si de care sa fi mandru, fa Delta cu o lotca la vasla... nici nu e scump si chiar e fain.Iei catamaranul pana in Crisan si acolo inchiriezi o lotca cu care faci un traseu de cateva zile si iti garantez ca o sa ai ce povesti..
...si de ce nu, dupa excursie poate scri aici pe rapitori un articol insotzit cu poze.
Barcutza asta ar face fatza, dar cred ca ideea de a face delta cu bicicleta nu e cea mai buna formula teribilista, specifica varstei, cu care sa dai pe spate prea multa lume.E mai degraba un mod de a te coi toata excursia, carand si tragand dupa tine bitzoaga....Delta inseamna canale, ghioluri, bratze de Dunare....deci ca si castravetele 99%APA....restul stuf.
Daca tot vrei sa faci ceva cu care sa ramai si de care sa fi mandru, fa Delta cu o lotca la vasla... nici nu e scump si chiar e fain.Iei catamaranul pana in Crisan si acolo inchiriezi o lotca cu care faci un traseu de cateva zile si iti garantez ca o sa ai ce povesti..
...si de ce nu, dupa excursie poate scri aici pe rapitori un articol insotzit cu poze.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Eu zic ca om care are caiac, fost Dunare, mare, egee, etc
Cu bicicleta trebuie mers la munte.
Cu barca/caiacu in Delta.
Daca trebuie mers cu bicicleta in Delta ..... si nu stii cum sa traversezi in
anumite locuri... ei bine daca ai noroc, intotdeauna se gaseste cineva cu barca care sa zica "uite-i pe boii aia cu bicicletele... hai sa-i ajutam sa treaca
mearga.
Sau poa sa nu zica nimic. Pa. Mai departe.
Ce poate fi mai extrem de atat?
Poate sa furi o hidrobicicleta din Mamaia si sa pedalezi pina in Delta?
Cu bicicleta trebuie mers la munte.
Cu barca/caiacu in Delta.
Daca trebuie mers cu bicicleta in Delta ..... si nu stii cum sa traversezi in
anumite locuri... ei bine daca ai noroc, intotdeauna se gaseste cineva cu barca care sa zica "uite-i pe boii aia cu bicicletele... hai sa-i ajutam sa treaca
mearga.
Sau poa sa nu zica nimic. Pa. Mai departe.
Ce poate fi mai extrem de atat?
Poate sa furi o hidrobicicleta din Mamaia si sa pedalezi pina in Delta?
- edi_curiosul
- veteran
sa o luam altfel, esti biciclist? ca pescar nu esti, poti sa cobori dunarea, in fiecare an e un grup de nebuni care coboara de la izvoarele dunarii pana in delta, pe drum li se tot adauga voluntari, mai renunta din ei, parca prin august ajung si pe la noi
ai aici info de la romani http://tid2008.xhost.ro/
program http://tid2008romania.blogspot.com/
aici de la restul http://www.tour-international-danubien. ... 32&lang=en
e misto treaba, doar ca nu ajungi in GuinnessBook si nu cari bicicleta cu tine
ai aici info de la romani http://tid2008.xhost.ro/
program http://tid2008romania.blogspot.com/
aici de la restul http://www.tour-international-danubien. ... 32&lang=en
e misto treaba, doar ca nu ajungi in GuinnessBook si nu cari bicicleta cu tine
ideea e laudabila si cateodata in viata putina nebunie nu strica..dar te poate costa
...vorba aceea capul face, capul trage...as merge mai degraba pe ideea lui adelin, referitoare la inchirierea unei lotci...o sa vezi mult mai multe decat ti-ai inchipuit si faci si conditie fizica..dupa 3 zile de dat la rame simti cu adevarat "arsura''
(cum ar zice un antrenor de fitness). pe langa faptul ca nu ai nici multe drumuri (mai ales in sezomul de primavara cu dunare umflata) poti intalni diferiti nebuni cu barci de viteza care te vor ajuta sa te racoresti putin
. primavara pe dunare cand e trafic intens sunt atent si cu barca metalica de 5 metrii....daca mai prinzi si un vant din fata plus valul creat de vapor ai asigurat un carusel gratuit. 

l-am tot "boscorodit" pe copilu' asta.
stiu ca ma repet dar tre sa-i spunem;nimeni nu-l cearta sau il ia peste picior,numa ca ideea nu-i chiar stralucita.in delta e apa ,deci trebe mers pe apa.
daca vrei excursie cu bicicleta pe langa un rau sau ceva de genul asta iti recomand cu caldura sa-ti dai drumul pe langa olt in jos.sunt niste peisaje mirifice si aici. ...sau pe langa mures.
stiu ca ma repet dar tre sa-i spunem;nimeni nu-l cearta sau il ia peste picior,numa ca ideea nu-i chiar stralucita.in delta e apa ,deci trebe mers pe apa.
daca vrei excursie cu bicicleta pe langa un rau sau ceva de genul asta iti recomand cu caldura sa-ti dai drumul pe langa olt in jos.sunt niste peisaje mirifice si aici. ...sau pe langa mures.
- edi_curiosul
- veteran
da, ai perfecta dreptate, asta o mai fac si eu, doar pt o zi, dar sa-i dam solutie pt bicicleta2door scrie:l-am tot "boscorodit" pe copilu' asta.
Salut.
Inca o data mersi de idei. Unele din ele sunt interesante si o sa ma mai gandesc. Din pacate, majoritatea sunt contra idei mele nastrusnice.
Deci, faza e ca pana acum tara am descoperit-o in sa. Iti da o libertate foarte mare de miscare, nu depinzi de nimeni si poti acoperi si o zona foarte mare intr-un timp destul de scurt. Si de-asta am/aveam de gand sa merg cu ea si prin delta, cu cortu. Pe acolo pe unde e posibil. Sa fac un tur al deltei mai degraba decat sa ma duc sa stau in delta.
Luand solutiile pe care mi le-ati oferit avem asa:
1. Planu initial: gonflabila ieftina (+ husa). Asta a primit cele mai multe critici si deci ramane cu un mare semn de intrebare. Cred ca o sa incerc totusi sa-mi iau una, pe care sa o testez pe Dunare. Daca nu merge, ramane ca solutie de agrement pe Snagov.
2. Caiacul... tre sa recunosc ca e foarte faina ideea. Combinatia cu bicla ar fi artificiala (caiacul e imens pt a fi carat pe bicla, m-as incurca cu remorca, bicla nu incape in caiac si varianta cu camera de tractor nu mi se pare prea sigura). Singura problema cu el si de ce nu mi-as lua imediat unu doar ca sa ma dau prin delta e pretul destul de prohibitiv. 1000 lei cel mai ieftin. Dar in rest e super.
3. Lotca inchiriata. Era inclusa in plan. Adica ajunsi in Crisan, ne opream cateva zile sa vaslim prin zona. Dar daca in Crisan as ajunge cu catamaranu si fara bicla am fi cam legati de punctul ala. Asa cu bicla ne-am putea plimba si mai in sud la Caraoman. Mi-ar placea sa cunosc si aspectul "etno" al deltei, nu doar cel "bio".
4. O barca gonflabila dar rezistenta. La peste 1500 lei, peste 20 kg e ok pt un pescar care se duce des in delta cu masina, nu pt un turist care sta o saptamana doua si mai vine si cu trenu.
5. Sa evit delta. Sa ma dau cu bicla in susu Dunarii, Oltului.. Asta n-o exclud si o si fac. Bunicii sunt pe malu Dunarii langa Giurgiu.. m-am plimbat prin zavoiae cu bicla destul de mult. Dar asta n-are nicio legatura cu delta.
Alte alea..
Din cate observ, is cam junior pe aici
De mers o sa merg prin august sau ceva de genu. Atunci cand Dunarea o sa fie destul de scazuta. GPS am, orientare destul de buna, deci nu cred ca e cazul sa chemam arheologii.
Desigur ca o sa postez si o mica galerie cu fotografii din excursie, caci probabil se vede diferit prin ochii unui cicloturist decat prin cei de pescar.
Mersi de boscorodeala... E bine venita.
Inca o data mersi de idei. Unele din ele sunt interesante si o sa ma mai gandesc. Din pacate, majoritatea sunt contra idei mele nastrusnice.
Deci, faza e ca pana acum tara am descoperit-o in sa. Iti da o libertate foarte mare de miscare, nu depinzi de nimeni si poti acoperi si o zona foarte mare intr-un timp destul de scurt. Si de-asta am/aveam de gand sa merg cu ea si prin delta, cu cortu. Pe acolo pe unde e posibil. Sa fac un tur al deltei mai degraba decat sa ma duc sa stau in delta.
Luand solutiile pe care mi le-ati oferit avem asa:
1. Planu initial: gonflabila ieftina (+ husa). Asta a primit cele mai multe critici si deci ramane cu un mare semn de intrebare. Cred ca o sa incerc totusi sa-mi iau una, pe care sa o testez pe Dunare. Daca nu merge, ramane ca solutie de agrement pe Snagov.
2. Caiacul... tre sa recunosc ca e foarte faina ideea. Combinatia cu bicla ar fi artificiala (caiacul e imens pt a fi carat pe bicla, m-as incurca cu remorca, bicla nu incape in caiac si varianta cu camera de tractor nu mi se pare prea sigura). Singura problema cu el si de ce nu mi-as lua imediat unu doar ca sa ma dau prin delta e pretul destul de prohibitiv. 1000 lei cel mai ieftin. Dar in rest e super.
3. Lotca inchiriata. Era inclusa in plan. Adica ajunsi in Crisan, ne opream cateva zile sa vaslim prin zona. Dar daca in Crisan as ajunge cu catamaranu si fara bicla am fi cam legati de punctul ala. Asa cu bicla ne-am putea plimba si mai in sud la Caraoman. Mi-ar placea sa cunosc si aspectul "etno" al deltei, nu doar cel "bio".
4. O barca gonflabila dar rezistenta. La peste 1500 lei, peste 20 kg e ok pt un pescar care se duce des in delta cu masina, nu pt un turist care sta o saptamana doua si mai vine si cu trenu.
5. Sa evit delta. Sa ma dau cu bicla in susu Dunarii, Oltului.. Asta n-o exclud si o si fac. Bunicii sunt pe malu Dunarii langa Giurgiu.. m-am plimbat prin zavoiae cu bicla destul de mult. Dar asta n-are nicio legatura cu delta.
Alte alea..
Din cate observ, is cam junior pe aici

De mers o sa merg prin august sau ceva de genu. Atunci cand Dunarea o sa fie destul de scazuta. GPS am, orientare destul de buna, deci nu cred ca e cazul sa chemam arheologii.
Desigur ca o sa postez si o mica galerie cu fotografii din excursie, caci probabil se vede diferit prin ochii unui cicloturist decat prin cei de pescar.
Mersi de boscorodeala... E bine venita.